de obicei incerc sa pastrez o relatie de amicitie...dar cu timpul se pierde si aia...si uneori dak sentimentele au fost mai puternice nu se poate pastra nici o relatie pt k ar fi culmea sa fii cu un tip si sa ramai prietena cu el si sa fi tinut mult la el si sa il vezi cum iese cu altele chiar sub nasul tau k nah aku esti doar amica lui si s`ar presupune k nu`ti pasa dar tie totusi itzi pasa pt k nu poti ramane indiferenta la sentimentele care au fost...
hai k m`am cam lasat dusa de val si incep sa aberez
de obicei incerc sa pastrez o relatie de amicitie...dar cu timpul se pierde si aia...si uneori dak sentimentele au fost mai puternice nu se poate pastra nici o relatie pt k ar fi culmea sa fii cu un tip si sa ramai prietena cu el si sa fi tinut mult la el si sa il vezi cum iese cu altele chiar sub nasul tau k nah aku esti doar amica lui si s`ar presupune k nu`ti pasa dar tie totusi itzi pasa pt k nu poti ramane indiferenta la sentimentele care au fost...
hai k m`am cam lasat dusa de val si incep sa aberez
...eu iara ramin la ideea k in cazul in kre nu poti sa ai o relatie normala cu o fosta..inseamna k mai sunt acolo sentimente...
adik daca iti este indiferent cineva..dc nu esti in stare sa te comporti civilizat?acum nu e vb sa fiti cei mai buni prieteni..dar totusi...ati petrecut timp impreuna..nu merita 2 cuvinte normale fiinta aia???
ba da..imi aduc aminte ...si sincera sa fiu,ma mir!ptr k in ultima vreme,rar am mai vazut femei kre kiar sunt in stare sa isi rezolve problemele,si sa zica intr-un final,bah,asta vreau!!!so..e d apreciat!astept cu nerabdare rezultatul discutiei... break a leg!
so... tocmai am vorbit cu o fosta... si am avut o disutiee normala...se poate? da...se paote, dar tre' sa ti se cam rupa tare de ea... (sau sa vrei sa i-o mai tragi odata, si sa te faci frate cu dracu'... )