revenit la topic ..
eu zis asa
cu una vb ... cu tot raul pe care il implica asta.
cu una am inncetat sa mai vb ... depat ea cu me.... si nici asa nu e bine.
si punct deocamdata ...
relatzia cu fostul..pai chiar nush ce sa zic depinde de persoane si ce sa intamplat pe parcursul relatiei....ca sa dau un exemplu unul din fosti mei pr e pe aici cu noi si sincer..."NU NE HALIM" )))) e un sentiment reciproc))
eu am ajuns la concluzia ca vorbesc si ma inteleg bine cu 90% din foste ( si au fost vreo 2... )
totul depinde de cat de diplomat stii sa fii, si de cat de bine iti alegi partenerii
deci...eu nu am putut sa cred vreodata k am sa ajung la situatia aia nasoala,cind ne stergem d p lista d mess...sau sterg numar d telefon...am crezut k sunt in stare sa rationalizez orice relatie..dar never say never am ajuns si eu la ban total....
deci...eu nu am putut sa cred vreodata k am sa ajung la situatia aia nasoala,cind ne stergem d p lista d mess...sau sterg numar d telefon...am crezut k sunt in stare sa rationalizez orice relatie..dar never say never am ajuns si eu la ban total....
Cum de ti-ai facut curaj ... poate ne ajuti si pe noi astia mai slabi de ingeri ?!?
dar de unde sti ca el nu facuse treaba asta dinainte sa o faci tu . doar ca ti-a tinut minte id de mess si nr de tel de la sutele de mesaje pe care probabil ti le-a dat ?!?????????