O relatie de aproape 3 ani, care nu a mai mers, s-a rezumat la o simpla prietenie.... fiindca avem destula minte sa nu ne fim dusmani, indiferent de cat rau ne-am facut unul altuia. E adevarat ca intotdeauna o sa fie unul dintre noi care sa isi doreasca la un moment dat o impacare, dar celalalt tempereaza situatia... si in final ramanem la o simpla relatie de amicitie. Ne ajutam in continuare, stim totul unul despre celalalt, si desi ne doare sufletul, avem puterea sa trecem mai departe... si sper sa ma ajute Dzeu sa mai rezist asa Ce-i drept, e cam greu...
asta e cam relatie platonica.
din ceea ce spui tu,e stransa legatura deci practic,deep down nu sunteti despartiti
Am specificat ca a durat aproape 3 ani, deci nu eram atat de copil incat sa ma supar dintr-o chestie minora... despartirea s-a produs treptat, dupa mai multe fapte(greseli, de fiecare parte), incercari de a o lua de la capat, etc... Pur si simplu nu mai merita inca o incercare! Vreau sa cred ca mi-e mai bine FARA rau, decat CU rau... de data asta!
...desi acum, ca am trecut prin atatea, ne-am maturizat mult si privim altfel lucrurile, faptele (deja consumate) nu le pot ierta... vreodata.
Sentimentul inca nu s-a stins... dar asta nu inseamna ca inca mai suntem impreuna(probabil nici nu se va stinge curand)
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
Quote:
Originally Posted by trupsisuflet
imi vine un banc stupid in minte acum..de ce se cearta doua blonde cand se urca pe o motocicleta?..care sa stea la geam...daca e vb de o chestie de genul asta ..se poate trece ))
numai sa nu se dea dovada de egoism.. am vazut ca din chesti minore.. s-a ajuns.. urat.. la chesti pe care nu le-ai putea concepe ca se vor intampla dintr-o banala...vorba.. , cuvant spus
...si atunci persoanele in cauza.. desi vor suferi unul dupa altul ..nu vor concepe ca vreodata ar exista un minimal de impacare..
numai sa nu se dea dovada de egoism.. am vazut ca din chesti minore.. s-a ajuns.. urat.. la chesti pe care nu le-ai putea concepe ca se vor intampla dintr-o banala...vorba.. , cuvant spus
...si atunci persoanele in cauza.. desi vor suferi unul dupa altul ..nu vor concepe ca vreodata ar exista un minimal de impacare..
EU cu toate fostele am ramas in relatii bune de prietenie ( pe multe chiar le mai chem la petreceri ) !! Deci cred ca depinde foarte de mult cum s-a desfasurat RELATIA ca asa conteaza si comportamentul din partea ambelor parti in momentul cand se termina aceea RALATIE !!
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
mh....eu am noroc cu prietenii care m`au ridicat de jos dupa ce fosta s`a impacat cu fostu ei prieten pe care il uram din tot sufletu si zicea ca nu se impaca, chestii dastea..oricum m`a lovit unde doare mai tare...( am stat cam 1 an ) dar m`am invatat sa nu mai pun suflet.......io nu vb cu ea si am sters nr, id tot
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
ba da desigur.. chiar o stapanim mai bine. numai ca reply-ul domnisoarei.. era unul in engleza.. si am dat si eu unu tot in engleza
okey..vom reveni la romana