asta cu delete la id-ul de mesenger si la nr de telefon din agenda, e clar ca e mai mult formala . Oricum cand te combini cu careva pe termen mai lung, le cam stii pe ambele pe dinafara . Chestia e daca poti sa le dai delete din cap sau nu :P
Si cum omu' nu e Windows XP sa ii dai restart si sa fie ca nou, eu sincer prefer sa nu mai am de a face cu ex-ele, indiferent ca eu am zis "stop" sau ele.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
Quote:
Originally Posted by payty
asta cu delete la id-ul de mesenger si la nr de telefon din agenda, e clar ca e mai mult formala . Oricum cand te combini cu careva pe termen mai lung, le cam stii pe ambele pe dinafara . Chestia e daca poti sa le dai delete din cap sau nu :P
klar ca le sti.. asta ziceam si eu..in alt post....
iar partea cu C.R.B.L e naspa.. cu prima ocazie care.. nu iti e bine din enspemii de motive.. si sti ca numai el/ ea ar fi firul de care ai vrea sa te atarni..... cred ..ca numarul ei/lui iti vine in minte..
Si cum omu' nu e Windows XP sa ii dai restart si sa fie ca nou, eu sincer prefer sa nu mai am de a face cu ex-ele, indiferent ca eu am zis "stop" sau ele.
depinde...nici acum nu stiu numarul meu d telefon..desi il am mai bine d un an...kestia cu id-ul e mai degraba sa nu vezi k e online...k intr-adevar id-ul nu uiti...
probabil si aia conteaza mult..cit d buna a fost relatia d prietenie inainte,p linga celelalte sentimente...k dupa o vreme tornada tot se linisteste..si e greu sa renunti la o persoana in kre ai avut mare incredere...
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
La momentul actual...
Jumate din fosti imi sunt buni amici..
Cu jumate nici nu mai vorbesc
Cum este si ultimul, unde ne-am sters amandoi unul pe altul din liste, numarul nu il stiu pe dinafara, si nici nu imi pasa )
La momentul actual...
Jumate din fosti imi sunt buni amici..
Cu jumate nici nu mai vorbesc
Cum este si ultimul, unde ne-am sters amandoi unul pe altul din liste, numarul nu il stiu pe dinafara, si nici nu imi pasa )
Eee lasa ca nu este chiar asa ... e bine sa iti fie cieva alaturi care sa te mangaie sau sa iti spuna ca te iubeste ( dar sa fie sincere chestiile astea si nu sa le spuna doar sa se culce cu tine ) - sorry de comentariu dar sincer asta cred ca fac UNI barbati ca am vazut GEN !!
Eu sunt mai de moda veche si privesc altfe lucrurile !!
depinde...nici acum nu stiu numarul meu d telefon..desi il am mai bine d un an...kestia cu id-ul e mai degraba sa nu vezi k e online...k intr-adevar id-ul nu uiti...
probabil si aia conteaza mult..cit d buna a fost relatia d prietenie inainte,p linga celelalte sentimente...k dupa o vreme tornada tot se linisteste..si e greu sa renunti la o persoana in kre ai avut mare incredere...
mda, daca stau bine sa ma gandesc, telefonul de mi l-au dat astia de la serviciu nu il stiu nici acuma pe dinafara. Si sunt aproape 3 ani de cand il am .
Dar legat de fosta/fost, doi oameni cand se despart, se despart pentru ca nu se mai simt bine impreuna. Eu nu vad de ce ar continua sa se mai vada din cand in cand.
Eee lasa ca nu este chiar asa ... e bine sa iti fie cieva alaturi care sa te mangaie sau sa iti spuna ca te iubeste ( dar sa fie sincere chestiile astea si nu sa le spuna doar sa se culce cu tine ) - sorry de comentariu dar sincer asta cred ca fac UNI barbati ca am vazut GEN !!
Barbatii te trateaza asa cum le permiti sa o faca(sau chiar cum ii indemni)
Cat despre fw..tul la cap... asta e valabil mai mult pt barbati. Cred ca femeile AU nevoie de cineva stabil, pt ca altfel........ (o dam in altele)
Si on-topic: ma inteleg bine cu toti fostii(dar era sa o dau in bara cu ultimul)....
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Nu prea sunt genu' kre ramane in relatii d amicitie cu foshtii cu kre am fost mai mult timp-vb d lucruri mai serioase kre nu s-au terminat tocmai frumos