...in ultima vreme fostul meu imi dadea rapoarte mai detaliate decit atunci cind eram sotia lui...din motive necunoscute,tinea el mortis sa ma informeze ca el este invitat aici si aici,si ca e pe drum si ca s-a terminat bateria la telu' ala si sa il sun numai pe asta...si ca nu are masina inca 3 ore(se subintelege ca pretena era plecata cu ea)....eu nu ziceam nimica,nici daca s-o rupt in figuri..pana ce nu mai putea, si m-a enervat,ca de obicei la nervi incep sa scuip tot,asa retroactiv la 10-20 de ani ca de altfel nu prea vorbesc eu...si l-am informat ca "pretena" nu e doar o t...a simpla,ci una ordinara,si ar fi bine sa se mai uite un pic cu cine vrea sa ma enerveze,si ca nu imi pasa ca ei sunt invitati...ba chiar nici aia ca i s-a descarcat telu'...si chiar nu m-i dor de el nici daca nu il vad cit traiesc.
de 3 saptamini nu am mai vorbit deloc.si ma simt al naibii de bine.sincera sa fiu,m-i scarba de el.si greu imi vine sa cred ca nu vazusem ce fel de om este el de fapt.
Relatia cu fosta ... don't know ... care dintre ele?
Merge bine, desi ea vrea mai mult, iar eu ... nu prea am incredere in ea, deci nu dau curs "invitatiilor" ei.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
Quote:
Originally Posted by Trixi
eu zic sa te bucuri!e mult mai naspa cind tot apare!
Very true...., cel puţin la inceput după aia cum apare cum dispare , este just a girl ...cum ii esti tu pentru ea just a boy asta e in aer, ce e in suflet hmmmm poate doare
relatia cu fosta- cat se poate de normala,ea se face ca ploua,io la fel
da numai ca nesimtita ma lucreaza pe la spate,acum e interesu ptr o alta fata(se cunosc ele 2) si a tot inceput sa imi bage vorbe aiurea despre mine.....
Relatia cu fosta....hmmm....nu avem ce discuta...si nici macar un "BUNA!"...dar asta a fost alegerea ei...eu totusi preferam ca macar sa ne salutam daca ne intalnim....dar nu toata lumea gandeste asa...In orice caz cred ca e mult mai OK asa....
Relatia cu fosta....hmmm....nu avem ce discuta...si nici macar un "BUNA!"...dar asta a fost alegerea ei...eu totusi preferam ca macar sa ne salutam daca ne intalnim....dar nu toata lumea gandeste asa...In orice caz cred ca e mult mai OK asa....
Chiar ca....dar cu o alta fosta...inca tin legatura...si vorbim foarte mult.......DESIGUR ...depinde de caracterul fiecaruia...
eu i`ti spun ca am simtit pe pielea mea. si doar dupa ceva timp ai sa`ti dai seama.si e mare realizare sa te intelegi inca foarte bine cu o fosta... care chiar merita mentionata.eu nu am reusit... (nu ma refer la buna, ce mai faci)