Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 12-08-08, 21:42   #391
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Default Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

asa e black_pearl...dar daca (doamne fereste) va exista o a2a "ocazie" pentru ea?cum crezi ca ar trece @BC-20-LET peste ea?io am avut noroc ca am avut pretenul meu cel mai bun care m`a ajutat sa trec peste toate,,,mi`a sters numarul ei de telfon,pozele cu ea ...totul...nush...acum e de vointa fiecaruia oricum dubiile alea o sa existe in inima lui mereu
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 21:50   #392
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Nu sunt cu ea , in nici un fel . Ea a fost aici doar 10 zile dupa care s-a intors in tara .
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 21:51   #393
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

Tu ai perfecta dreptate Donn ... TEORETIC.
Dar pentru cel care traieste toate astea e foarte greu sa ia o hotarare.
E bine sa faci tot ce poti pentru a salva o relatie, mai ales daca e vorba de niste ani, macar de dragul clipelor frumoase care au existat. Asta asa, pentru linistea ta sufleteasca pentru a stii ca cel putin tu ai facut tot posibilul pt acea relatie.
E o parere.
Fiecare poveste de iubire e unica si speciala. Nu exista un sablon dupa care ne putem lua.
Eu am propria mea ratiune. Sa fac ceea ce simt, iar cand nu sunt sigura de un lucru prefer sa-l aman sau sa nu-l fac.
Black Pearl is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 21:52   #394
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Thumbs up Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

Quote:
Originally Posted by Black Pearl View Post
Nu credeam ca mai exista barbati atat de sensibili care sa iubeasca atat de profund si mai ales sa ii gasesc pe un forum unde pasiunea sunt masinile... nu ma asteptam sa mai existe barbati care recunosc ca plang din dragoste pentru o femeie. Credeam ca voi puteti trece mai usor peste o despartire.
Iti doresc sa iti gasesti fericirea, sa tii se indeplinesca acele dorinte care te pot face fericit.

Scuze pentru offtopic.

Relatia mea cu fostul? Am ramas prieteni.

da mai sunt si prosti d-astia ca mine sunt putini dar sunt .. suntem cei care fac de ras specia numita barbat .. specia asta care plang dupa femei .. stiu ca nu e un lucru mandru ... sa plangi dupa o femeie mai ales dar am facut-o desi am jurat sa nu o fac niciodata .... crede-ma ca mi-a fost foarte greu ... foarte greu .. am iubit-o nespus de mult dar asta e .. cate-data mia si pierzi ... poate ca mi-a facut un bine .. acum l-am vazut ca pe un rau ... dar poate mi-a facut un bine orice sut in cur e un pas inainte

asta e ... viata merge inainte am 24 de ani .. arat cat de cat ok .. sunt un tip de treaba .. ma descurc eu cumva
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 22:14   #395
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

MULTI INAINTE PSYCHO...de ce crezi ca faci specia?crezi ca e asa important sa nu plangi?decats a fi un escr*c si sa iti bati joc de femei si chestiid astea..lasa ca dumnezeu ne ajuta mereu la momentul potrivit...eu cu fosta ne certam zilnic...ea era cu rock`ul,eu cu alte genuri..si tot timpul imi reprosa ca nu o inteleg ca ea se regaseste in muzica ai si prostii dastea..dar cu toate astea din cauza k o iubeam nu o puteam lasa...dar dumnezeu a facut in asa fel incat sa ma lase ea si sa scap de suferinta...pot sa zic ca plangeam mai mult cand eram cu ea decat fara...e adevarat ca erau si clipe frumoase...a fost prima mea relatie serioasa...dar asta e mai bine asa..
black_pearl...e bine sa faci orice sa salvezi o relatie,dar DOAR daca ea merita....eu sincer nu prea mai am incredere deloc in oameni...vorbesc la modul general.cand vad ca ma mint in fata ...si nu e asa...in special fetele...dar asta ....e. chiar nu pot sa le inteleg...sapt trecuta am stat cu o fata....primele 2 zile ok totull...imi zicea ca e totul bine ca ,chiar nu se astepta sa fiu asa ca sunt prea bun pt un baiat,ca sunt cuminte kestii dastea...si ziua urmatoare..s`a gandit ea mai bine...si nu ne potrivim..sincer eu nu inteleg..ori sunt prea prost....
psycho :stii care e problema noastra?suntem baieti de moda veche..punem totul la suflet,iubim,ne punem tot ce avem mai bun din noi inainte,pt o fata ii oferim totul...apoi ramanem cu ochii in soare...
Old 12-08-08, 22:23   #396
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

@Psycho
Cred ca fiecare din noi am trecut la un moment dat prin ce treci tu.
Fii asa cum simti tu nu cum crezi ca ar trebui sa fie un barbat.
Si nu te schimba doar pentru ca o fata nu a stiut sa te pretuiasca.

@Donn
Din punctul meu de vedere cred ca in momentul in care cunosti pe cineva poti spune ca exista o relatie dupa ce ati reusit sa ,,supravietuiti'' macar 3 luni impreuna.

Last edited by Black Pearl; 12-08-08 at 23:05.
Old 12-08-08, 22:49   #397
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

fiecare cu .....ideiile lui...ce perfecta ar fi viata daca r fi dupa teorie....imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu offtopicul meu....dar nush...sincer ma bucur foarte mult ssa vad ca mai exista persoane cu suflet si care inca mai stiu sa iubeasca...incep sa mai capat incredere...
Old 12-08-08, 22:55   #398
j.v.l

Stage 5

j.v.l's Avatar

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
asta e ... viata merge inainte am 24 de ani .. arat cat de cat ok .. sunt un tip de treaba .. ma descurc eu cumva
chill man, te-o alege si pe tine cineva
asa cum ai mai citit aici, fiecare a trecut la un moment dat prin asa ceva. Doar ca atunci cand ti se intampla tie, ai impresia ca NUMAI tie ti se intampla ( pana iti dai seama ca asta este cursul firesc al vietii )
j.v.l is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 23:17   #399
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

hai sa iau partea lui psycho umpic
toti trecem prin dezamagiri da .. dar nu stiu catzi au avut relatie frumoasa de 10 ani care sa se termine. ca relatzii de juma de an mai sunt... dar de 10 mai greu.
nah oricum... bine o sa ne fie la totzi ... candva ...
Spark is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 10:03   #400
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
black pearl, sa nu facem presupuneri in necunostinta de cauza.
multi o stim pe prietena lui, suntem prieteni cu amandoi, eu unul am pentru ei un foarte mare respect, amandoi sunt oameni speciali, de asta au si rezistat impreuna atat de mult timp, pentru ca au foarte multe calitati la care altii nici nu viseaza, iar pe mine unul cel putin, amandoi m-au ajutat intr-un fel in care nu cred ca as fi facut nici eu pentru altii. problemele lor sunt probleme care apar in orice cuplu, si nu e vorba de desconsiderare sau de subapreciere, ci de faptul ca nu pot gasi un punct comun de vedere in ceea ce priveste viitorul lor impreuna, asta e concluzia pe care eu am reusit s-o desprind, si poate ca ar fi trebuit doar ei sa isi stie povestea... dar daca psycho a decis ca trebuie sa o faca publica, ii respect hotararea si ii tin pumnii, sa treaca peste asta cat mai repede si cat mai intreg...

Last edited by aleks; 13-08-08 at 10:20.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 22:37   #401
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Cool Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
black pearl, sa nu facem presupuneri in necunostinta de cauza.
multi o stim pe prietena lui, suntem prieteni cu amandoi, eu unul am pentru ei un foarte mare respect, amandoi sunt oameni speciali, de asta au si rezistat impreuna atat de mult timp, pentru ca au foarte multe calitati la care altii nici nu viseaza, iar pe mine unul cel putin, amandoi m-au ajutat intr-un fel in care nu cred ca as fi facut nici eu pentru altii. problemele lor sunt probleme care apar in orice cuplu, si nu e vorba de desconsiderare sau de subapreciere, ci de faptul ca nu pot gasi un punct comun de vedere in ceea ce priveste viitorul lor impreuna, asta e concluzia pe care eu am reusit s-o desprind, si poate ca ar fi trebuit doar ei sa isi stie povestea... dar daca psycho a decis ca trebuie sa o faca publica, ii respect hotararea si ii tin pumnii, sa treaca peste asta cat mai repede si cat mai intreg...
foarte multa lume tine la noi .. si tu ne cunosti pe amandoi ... nu ne cunosti indeajuns dar stii ce fel de oameni suntem .. suntem oameni sinceri care la un telefon .. la un bip etc suntem acolo .. indiferent de cine e .. ca esti tu .. ca e cineva de la bucuresti .. ca e brasovul ... toti ne vor impreuna pentru ca asa era ok .. ea nu mai vrea .. nu am ales sa fac publica chestia asta ... dar stii cand vad ca sii altii au mai trecut prin asta .. si lumea vine cu sfaturi e ok ... ma mai linistesc ....

Quote:
Originally Posted by Spark View Post
hai sa iau partea lui psycho umpic
toti trecem prin dezamagiri da .. dar nu stiu catzi au avut relatie frumoasa de 10 ani care sa se termine. ca relatzii de juma de an mai sunt... dar de 10 mai greu.
nah oricum... bine o sa ne fie la totzi ... candva ...

sa dea dracu ca asa sunt eu ... nu imi place sa schimb femeile .. cand ma atasez de cineva nu dau inapoi .. chiar daca sunt rac .. indiferent de cat de rau imi este .. nu fac eu primul pass drept dovada a fost facut de ea ... a fost foarte frumaosa relatia noastra de 10 ani .. crede-ma avem o gramada de amintiri placute impreuna locuri .. persoane ... foooarte multi prieteni comuni ....imi este greu deocamdata sa trec peste .. incet incet am inceput sa ma impac cu ideea .. ca asta e .. nu mai e ... i-am spus ca ea este persoana alaturi de care vreau sa imi petrec tot restul vietii ... nu stiu cati dintre noi am facut asta dar eu chiar asta am simtit ... si i-am spus-o ... acum ca a apreciat sa ca a crezut ca am facut-o in disperare e teraba ei .. eu am simtit-o ...nu sunt genul care sa stau 3 luni cu o femeie .. dupa aia sa iau alta si tot asa .... sunt mai prost

Quote:
Originally Posted by j.v.l View Post
chill man, te-o alege si pe tine cineva
asa cum ai mai citit aici, fiecare a trecut la un moment dat prin asa ceva. Doar ca atunci cand ti se intampla tie, ai impresia ca NUMAI tie ti se intampla ( pana iti dai seama ca asta este cursul firesc al vietii )
ba .. cienva m-a ales si ma suporta desi sunt citez : : un nenorocit " ... ii multumesc pentru asta si pentru faptul ca ma haleste

Quote:
@Psycho
Cred ca fiecare din noi am trecut la un moment dat prin ce treci tu.
Fii asa cum simti tu nu cum crezi ca ar trebui sa fie un barbat.
stii am zis ca pentru ea ma schimb .. si i-am spus ca ma schimb ... si imi impun chestia asta .. si de obicei cand am ceva in cap realizez .. nu a avut timp sa stea sa vada .... asta e ... lumea de pe forum iti poate confirma ca sunt o fire sociabila ... foarte de gasca ..... si nick-ul mi se potriveste putin .. .. asa e poate nu a stiut sa ma pretuiasca pentru ceea ce am fost si ce sunt .... dar cineva va stii sa ma pretuiasca ....
Old 13-08-08, 23:09   #402
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

sper sa gasesti repede pe coneva care sa stie sa aibe grija de tine si de cee mai bun in tine.....bafta multa...si ai grija de tine
Old 13-08-08, 23:50   #403
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

Psycho sper din tot sufletul sa iti gasesti linistea sufleteasca si sa fi fericit.
Old 14-08-08, 22:56   #404
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

ohoo crede-ma ca si eu imi doresc asta .....
Old 14-08-08, 23:33   #405
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Well ... n-am crezut ca o sa ajung si eu sa imi spun of-ul...
Dar Psycho are perfecta dreptate...

Ea are 24 de ani, eu 21 ... Suntem (sau am fost - momentan, nici eu nu mai stiu cum suntem in relatia asta) de 9 luni impreuna, dar acum unul dintre noi, trece prin momente mai pline si nu ma pot vedea cu ea zi si noapte. Pana acum ne vedeam aproape zi de zi - eram colegi de birou la munca. Intre timp ea si-a gasit un job mai bun, iar datorita faptului ca lucreaza prin Chitila, iar eu am probleme imense pe cap, nu ne putem vedea decat (in cel mai bun caz) o data pe saptamana. Acum problemele mele s-au agravat si se pune problema sa nu ne mai vedem o luna...
Am gresit si eu fata de ea de multe ori, am spus ca nu m-am atasat de ea f mult, dar iata ca acum am realizat ca de fapt ... o vreau asa cum este ea.
Din pacate, ea considera ca relatia nu va rezista. Vrea sa se mai distreze, sa iasa, sa profite. Considera ca imbatraneste si vrea sa profite din plin de viata. Eu acum simt ca o opresc din ceea ce o face fericita, pentru simplul fapt ca nu pot fi asa cum si-ar dori ea sa fiu.
La capitolul sex, nu se vaita nimeni - cel putin asa vreau sa cred.
Am trecut prin multe belele, dar se pare ca problemele mele pun capac relatiei si oricat mi-as dori sa impac si capra, si varza, nu pot impaca decat una dintre ele si nu e ea.
A propus sa o lasam mai moale... cand scap de belele sa vorbim. O intreb ce inseamna asta, ii pun 2-3 intrebari in genul: ca nu o voi mai gasi sseara pe net sa mai vorbim 20 de minute, sa ma astept sa nu imi mai fie fidela, sa ma astept sa nu fie disponibila pentru mine de fiecare data cand o sa am nevoie de ea ... Raspunsul ei este ca am inteles la ce se refera.
Suntem intr-o dilema mare, iar ... eu ... pentru ca tin la ea, nu vreau sa ii pun piedica fericirii ei.

Ce sa fac? Sa rup relatia? Sa incerc sa continuam? Sa ne certam pe motivul ca nu sunt niciodata disponibil pentru ea?
Orice sfat e bun-venit. Sper insa sa nu fie prea tarziu.
Mustang is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules