Un sfat prietenesc: daca vreti sa va imbunatatiti considerabil calitatea vietii sexuale, exersati o "despartire" de pereche vreo luna. La mine a mers! Am fost despartiti oficial aproape o luna jumate, timp in care nu ne-am inteles absolut deloc, dar in pat a mers ca uns.
Un sfat prietenesc: daca vreti sa va imbunatatiti considerabil calitatea vietii sexuale, exersati o "despartire" de pereche vreo luna. La mine a mers! Am fost despartiti oficial aproape o luna jumate, timp in care nu ne-am inteles absolut deloc, dar in pat a mers ca uns.
daca exersezi astfel de "despartiri' la un momentdat s-ar putea sa ramai pe dinafara
asa ca aveti grija la ce faceti
Merge chiar si cu o despartire de o saptamana.
Trust me!
Nu trebuie sa stai o luna. In decursul unei luni intregi se pot intampla multe.
Daca te freaca ca iti da papucii, ii spui: OK, pa. Nu stai sa te milogesti de ea.
O interbi politicos daca poti sa o ajuti si daca iti spune nu, continui: PA.
O sa ramana masca, pentru simplul fapt ca ea are de gand sa iti dea papucii, nu tu ii dai ei papucii. Ajunge sa fie frustrata din acest motiv.
O singura data ii dau dreptate omului aluia. Aici gandeste foarte bine.
pai ai facut`o ca poate nu le iubeai....eu cand mi`a zis fosta ca ar fi bine sa ne despartim...mi`au dat lacrimile instant...dapoi sa ma mai prefac ca nu ma intereseaza...?stiu ca e spre rusinea mea...dar fiecare cu firea lui
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Daca te freaca ca iti da papucii, ii spui: OK, pa. Nu stai sa te milogesti de ea.
O interbi politicos daca poti sa o ajuti si daca iti spune nu, continui: PA.
O sa ramana masca, pentru simplul fapt ca ea are de gand sa iti dea papucii, nu tu ii dai ei papucii. Ajunge sa fie frustrata din acest motiv.
O singura data ii dau dreptate omului aluia. Aici gandeste foarte bine.
imi pare rau dar nu stiu despre ce este vorba ... detaliati ...