Inca incerc sa aflu care e relatia cu ea, a trecut doar o sapt. Oricum am impresia ca deja e cu altul, asta dupa aproape 2 ani de relatie, ce sa-i faci.
LE: Acum am vazut si eu emisiunea, ce tare, asa i-am facut si eu. N-a mers.
dap are....cica mi`am facut si eu pretena acum....e ea putin dificila...dar am convins`o sa nu fie indiferenta si rece cu mine....se straduie sa fie cum vreau eu....parca e mai frumoasa viata ....stati linistiti...eu de cand am renuntat sa disper ca nu am pretena si sa caut ca disperatul....inainte cautam si nu gaseam ...de vreo doua sapt am inceput sa stau la misto cu oricine,,,,etc..si uite ca acum mi`am gasit acum o pretena ...desi nu cautam bafta all
Vroiai sa zici altele nu? Oricum am zis cu prietenii ca merge la pescuit
N-am zis ca e greu, e chiar misto, imi era dor de viata de single. Baute fara telefoane si mesaje, poti sa te uiti la tipe fara sa primesti o palma peste cap.
Alta nu e imi e greu sa gasesc, dar acum chiar nu vreau alta, vreau sa n-am nici o treaba, cel mult aventuri.
OnT:Cica ar trebui sa ramanem prieteni, sambata aflu la majoratul celei mai bune prietene ale ei
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
Quote:
Originally Posted by D o n n
cea mai tampita.....si idioata replica. "ne despartim dar ramanem prieteni" e logic ca nu ai cum sa ramai prieten...tot timpul unul o sa vrea mai mult
nu poti ramane prieten cu cineva pentru care simti ceva ... prietenia asta pe care o vor ele .. sa zicem se face in ani ... e vrajeala
Quote:
Originally Posted by dagosh88
Vroiai sa zici altele nu? Oricum am zis cu prietenii ca merge la pescuit
N-am zis ca e greu, e chiar misto, imi era dor de viata de single. Baute fara telefoane si mesaje, poti sa te uiti la tipe fara sa primesti o palma peste cap.
Alta nu e imi e greu sa gasesc, dar acum chiar nu vreau alta, vreau sa n-am nici o treaba, cel mult aventuri.
OnT:Cica ar trebui sa ramanem prieteni, sambata aflu la majoratul celei mai bune prietene ale ei
e vezi .. de aia imi place mie ... viata asta deocamdata .. fara obligatii ...si eu al fel ... stiu ca imi pot gasii pe cineva dar nu vreau sa ma leg la cap fara sa ma doara ... vreausa ma simt bine si sa fac toate lucrurile care nu le-am facut pana acum cat am fost " insurat "
relatia cu fostu' e nula. si cred ca asa ar trebui sa fie. adica, wtf? chiar poti sa fi prieten cu cineva care are alte sentimente decat de amicitie pentru tine sau fata de care ai chiar tu alte sentimente?!"Hai sa ramanem prieteni" inseamna "Incerc sa fiu politicos dar n-o sa mai avem de-a face niciodata"
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
Quote:
Originally Posted by Blondy26
relatia cu fostu' e nula. si cred ca asa ar trebui sa fie. adica, wtf? chiar poti sa fi prieten cu cineva care are alte sentimente decat de amicitie pentru tine sau fata de care ai chiar tu alte sentimente?!"Hai sa ramanem prieteni" inseamna "Incerc sa fiu politicos dar n-o sa mai avem de-a face niciodata"
e foarte ciudata chestia asta .. e ciudat sa incerci sa fii prieten cu cienva la care tii .. nu neaparat la care ai interes ... stiu cazuri cand s-au despartit fiecaree cu ale lui si nici sa nu auda unul de altu .. sau ... cand s-au despartit i vb pe ascuns mereu .... deci se poate si asa si asa ... depinde de fiecare ... depinde de timp .. in gneral .. el face si desface
e foarte ciudata chestia asta .. e ciudat sa incerci sa fii prieten cu cienva la care tii .. nu neaparat la care ai interes ... stiu cazuri cand s-au despartit fiecaree cu ale lui si nici sa nu auda unul de altu .. sau ... cand s-au despartit i vb pe ascuns mereu .... deci se poate si asa si asa ... depinde de fiecare ... depinde de timp .. in gneral .. el face si desface
asa e...si stii ce problema ar mai fii.ok, fostul/a vrea sa ramaneti prieteni dar tu deja ai pe altcineva, tipul trece, relatia devine serioasa etc. cum ai putea sa-ai explici prietenului/prietenei ca tu tii legatura cu fostul? reactia pe care ar avea-o e logic ca n-ar fi dintre cele mai bune. eu una, nici n-as putea sa tin legatura cu fostul, tin prea mult la prietenul meu ca sa-l enervez cu aiureli din astea. o relatie odata ce s-a terminat, e gata, s-a terminat cu totul, din toate punctele de vedere.