I-am spus de vreo 25 de ori pe putin. Stai linistit, ca i-am zis tot. Dar s-a cam invatat.
ete vezi... aici atunci e o problema generala!!!!!! daca ii spui ca o iubesti, e frumos pe moment, entuziasmata toata etc... daca nu-i mai spui ca o iubesti... a gata, nu mai tii la ea, se busumfla toata, i se ridica paru-n cap, i se mareste mustata
hmmm...fostul meu m-a cam facut in toate felurile in ultima perioada cit am fost impreuna....si dupa toate astea el sustinea ca ma iubeste.cu voce tare.
am ajuns la concluzia,ca prefer sa nu m-i se zica...dar sa simt asta.
parerea mea este,ca atunci o sa ceara ea asta,daca dintr-un motiv sau altul are dubii...si cauta dovezi.
hmmm...fostul meu m-a cam facut in toate felurile in ultima perioada cit am fost impreuna....si dupa toate astea el sustinea ca ma iubeste.cu voce tare.
eu sunt putin cam rezervat in a-mi exprima sentimentele, din toate punctele de vedere. iar legat de treaba cu "m-a facut in toate felurile", scumpa mea trixi, nu stiu cum ai putut sa-i permiti, sincer...
nu i-au apararea nimanui, doar ca mama m-a invatzat sa fiu politicos cu fetele
haideti sa va spun si eu care e relatia cu fosta...pai a cam devenit sotia mea si e mama copilului meu.spun fosta pentru ca am fost o perioada de aproape 2 ani despartiti(din cauza imaturitatii mele),dupa care ne-am impacat si acum suntem foarte fericiti ...
haideti sa va spun si eu care e relatia cu fosta...pai a cam devenit sotia mea si e mama copilului meu.spun fosta pentru ca am fost o perioada de aproape 2 ani despartiti(din cauza imaturitatii mele),dupa care ne-am impacat si acum suntem foarte fericiti ...
excelent frate! bravo!!! casa de piatra si copii de f... sanatosi