Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
stii eu cred in ciorba aia reincalzita dar la fel .. depinde de persoane daca e dragoste la mijloc se trece peste
iar faza cu sa ramanem prieteni dar stii pe mine m-a sunat fosta de x ani sa o ajut cu ceva iti dai seama ca iti faci probleme .. si e nesiguranta .. neincredere etc ... e cu dus si-ntors ...
Depinde de persoana.
Eu m-am impacat cu actuala de vreo 2 ori.
Si ne-a fost tare bine in ultima vreme.
tu faci parte din oala persoanelor renegate de viatza!!!
chiar saptamana trecuta mi s-a intamplat chestia asta. acum doua luni, ne-am impacat, daca pot spune asa, dar nu a mai fost ca si inainte... adica puteam sa mor ca nu ma suna sa ma intrebe "bai retardule... mai traiesti?"; dar nici eu nu o sunam...
in fine... toate ca toate pana saptamana trecuta cand i-am dus "cadou" o banana si i-am zis "casa de piatra"... cam atat...
) buna faza cu babana ))) sa o intrebi daca a folosit`o ! asa sunt toate...nepasatoare...cica nu ne arata ca ne iubesc ca ne`o luam in cap...dar e tocmai invers :P
da da...am zis ca ele nu ne spun asa des ca noi lor,ca ne iubesc....si nu prea ne arata lucrul asta...mie asa mi`a zis o fata...ca e indiferenta cu mine,ca daca imi arata ce simte pt mine cu adevarat,mi`o iau in cap si ma fac al draq )) intr`un anume fel au si dreptate
imi cer scuze, eram cu gandul aiurea cand am scris, am vrut sa spun acolo asa:cum sa nu-ti arate ca te iubeste, si tu sa accepti situatia?
nu se poate, nu am patit-o, sau daca am patit-o m-am carat repede din relatie, inainte sa o fac pe freud si sa-i analizez prostiile...
imi cer scuze, eram cu gandul aiurea cand am scris, am vrut sa spun acolo asa:cum sa nu-ti arate ca te iubeste, si tu sa accepti situatia?
nu se poate, nu am patit-o, sau daca am patit-o m-am carat repede din relatie, inainte sa o fac pe freud si sa-i analizez prostiile...
Eu, la cat m-am fript cu domnisoarele caror le-am spus ca le iubesc, m-am cam potolit.
Tocmai acum ma ciondanesc cu domnisoara mea pe acest motiv:
Ieri mi-a trimis mesaj SIMPLU: "te iubesc! :-*".
In mod normal nu face asa, chiar nu prea imi spune prin sms-uri asta.
Ceea ce mi s-a parut putin ciudat si am intrebat-o ce i-a venit sa imi dea sms-ul ala?
Primesc raspuns de la ea ca se astepta la alt raspuns.
I-am explicat de la inceputul relatiei ca eu ma atasez FOARTE greu, iar odata ce spun aceste 2 cuvintele, nu se schimba usor starea. Dar nu obisnuiesc sa stau numai cu astea 2 cuvinte in gura. Nu imi place sa le spun in mod repetat. Care este problema? Daca stii ce simt pentru tine, de ce iti fortezi norocul?
Eu, la cat m-am fript cu domnisoarele caror le-am spus ca le iubesc, m-am cam potolit.
Tocmai acum ma ciondanesc cu domnisoara mea pe acest motiv:
Ieri mi-a trimis mesaj SIMPLU: "te iubesc! :-*".
In mod normal nu face asa, chiar nu prea imi spune prin sms-uri asta.
Ceea ce mi s-a parut putin ciudat si am intrebat-o ce i-a venit sa imi dea sms-ul ala?
Primesc raspuns de la ea ca se astepta la alt raspuns.
I-am explicat de la inceputul relatiei ca eu ma atasez FOARTE greu, iar odata ce spun aceste 2 cuvintele, nu se schimba usor starea. Dar nu obisnuiesc sa stau numai cu astea 2 cuvinte in gura. Nu imi place sa le spun in mod repetat. Care este problema? Daca stii ce simt pentru tine, de ce iti fortezi norocul?
dar tu te-ai increzut in mesajul ei? ai incercat vre-odata sa-i spui ca o iubesti, ca e cea mai ce... chiar daca nu e asa? sa vezi ce reactie are...