mustang...poate face asta doar ca sa iti arate cum esti tu cu ea,in cazul asta renunta la ce ai u pe cap pt ea pt ca se merita,slujbe iti gasesti a doua zi,dar o fata ca ea...daca stii ca merita mai greu.....
partea a doua desi nu ar trebui sa zic.....poate nu mai vrea cu tine,poate sia gasit pe altu....parerea mea......fati timp o zi,ea la fel,lasati tot ce tine de restu,telefoane,totul,si plecati o zi pe undeva,petrecti ziua aia doar voi doi.,..si atunci clarificati...
p.s.stiu ca la 18 ani nu ar trebui sa dau sfaturi...dar crede-ma am trecut prin multe,am fost martor la multe,si am ajutat in multe cazuri....imi cer scuze daca supar pe cineva,daca deranjeaza posturile mele,imi spuneti si nu o sa mai postez :d cu respect ,alex
mustang...poate face asta doar ca sa iti arate cum esti tu cu ea,in cazul asta renunta la ce ai u pe cap pt ea pt ca se merita,slujbe iti gasesti a doua zi,dar o fata ca ea...daca stii ca merita mai greu.....
Nu e vorba de job, e vorba de alta problema pe care nu o pot spune din anumite motive.
Problema este foarte grava si nu pot renunta la problema pentru ea, oricat as iubi-o.
Eu sunt de parere ca daca ai o relatie in care ai pus suflet si tii inca la acea relatie, sa faci tot ce depinde de tine pentru a o salva.
Asta nu inseamna ca trebuie sa te umilesti in fata ei sau sa o sufoci prea tare cu dragostea ta, doar ca nu trebuie sa iei hotarari pripite, sa lasi orgoliul deoparte, sa fi sincer, sa daruiesti clipe frumoase, sa iubesti astazi, indiferent ce iti poate aduce ziua de maine.
Bucura-te ca exista si ca iubesti.
In rest nu poti face mare lucru, trebuie sa lasi timpul sa hotarasca, sa fii optimist, sa speri, sa zambesti, sa traiesti fiecare clipa frumos si sa te bucuri de ea pt ca e unica. … daca e sa fie va fi …
Am hotarat impreuna, aseara, sa vedem ce se va intampla.
Vedem ce va fi, daca va merge sau nu.
Din pacate eu sunt rezervat cu privire la viitorul relatiei, pentru ca am facut o gafa foarte recent si nu cred ca isi mai doreste sa continue, din acest motiv vrea sa subtieze "intalnirile", sa iasa fara mine, sa ma evite, sa isi vada de drum treptat-treptat. So be it!
Asta e ... in fond si la urma urmei ... a fost cea mai lunga relatie a mea ... si cea mai intensa, cu multe suisuri si urcusuri.
In fine, omul invata din greseli (dupa cum mi-a spus un coforumist), iar poate ca la cealalta persoana o sa ma adaptez mai usor la ce se cere. Am invatat ceva din relatia asta din care ... nu stiu cum mai este si o pot aplica in viitor cu urmatoarea iubita - cand dracu' va mai fi si aia.
pana la urma mai trebe sa iti traiesti i viata....o sa ajungi la batranete,de fapt toti o sa ajungem, si o sa ne para rau...acum stai sa plangi dupa fete si alea...si cand esti la batranete te caiesti ca nu teai distrat,k oricum fetele vin si pleaca....cand va fi sa fie....o sa fie si atunci o sati dai u seama...
Momentan, nu am timp sa plang dupa fete. Si sincer?! Nici nu vreau sa stau dupa fundul unei femei.
Nu merita.
Nu m-a asteptat, inseamna ca nu a tinut la mine cum se lauda si cu asta-basta.
Sunt si altele care ma asteapta.
Gata, mi-am revenit.
O sa ii dau unda verde diseara, sau cand o sa vorbim la telefon, messenger, ce rahat mai prindem.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
bine eu acum vin si spun .. lasa ba ca mai sunt femei .. e pepiniera plina de pepeni .. dar iti spun ca atunci cand iubesti pe cineva .... te desprinzi greu ... sa zicem ca inteleg prin ce treci .. o sa iti fie greu la inceput ... stai calm .. la treaba cu sa fie fidela .. sa fie nu stiu cum ... poti sa te arzi ... poate nu ti-a fost fidela cat a fost cu tine .. nu ai de unde sa stii ... pot sa iti spun las-o ... dar e greu .. iti spun prin ce am trecut eu la inceput .. din barbat am ajuns o carpa .. asa de mult timeam la ea .. mai ca nu o imploram sa fie cu mine .. pana la urma am zis .. ia mai lasa-ma-n pewla mea .. ca te-am iubit mai mult decat te iubesti tu pe tine dar ... acum trebuie sa ma iubesc pe mine ... raceste relatiile cu ea .. o sa iti faci foarte mult rau .. asculta-ma pe mine .. cand o sa iti zica , ca iese nu stiu unde .. sau ca iese cu fetele la un suc .. si o sa te roada sa vezi unde se duce ..c e face ... las-o .. poate nu e ea .. daca e sa fie ea .. se va trezi .. si poate va venii la tine ... daca un vine ... femei sunt o gramada .. sunt 7 femei la un barbat .. stii care e problema .. noi ca barbati avem de udne alege .. ele nu prea .. baietii buni sunt luati deja .. e ca domeniile de internet ... aia rai nu prea ii vrea nimeni .... si un avantaj de a fii barbat ... poti sa iesi cu o alta femeie ( bine nu e cazul meu ) in alta saera .. lumea va zice ca e jmecher ... sau bagabont .. dar ele daca fac chestia asta .. lumea o sa o arate cu degetul si o sa zica .. e curva ... stii ce nasol e sa te sune lumea si sa iti zica ba .. unde pewla mea esti ca de juma de ora sunt langa masa ta ( in club ) e femeia ta aici cu inca , cateva pisde .. tu unde naiba esti .. si eu sa fiu acasa ... ?!?!? si sa-i zic cumetre ne-am despartit si pewla mea .. e cu prietenele ei ... etc .. vrea sa isi traiasca viata " " cu ghilimele de rigoare ... si sa ii zici .. mestere ai te rog grija de ea sa nu se ia careva de ea .. in club ... iti spun eu ca e destul de nasol .. sa primesti telefoane d-astea in fiecare weekend ... si sa iti zica luema ca daca o prinde cu vre-unu ii le rupe picioarele .. dar nu merita asa ceva .. chiar nu ma cobor acolo .. e viata ei ... e alegerea ei
vezi-ti de viata .. stiu ca e greu .. iesi cu prietenii ... schimba-ti stilul de viata .. cat poti .. incearca fara obligatii .. o sa fie ok ... dar la un momentdat o sa ai nevoie de cineva .... e greu .. stiu ...
efoarte usor de afara sa iti dai cu parerea .. crede-ma ca si eu mi-am dat cu parerea de multe ori ... dar nu credeam ca vre-odata o sa ajung sa cer parerea altora .. intotdeauna am fost mandru .. am fost orgolios si d-asta am pierdut .. am fost rece ... si in continuare sunt rece si o sa pierd mult sunt constient de asta ... dar asa e felul meu ... am zis ca ma schimb .. ca nu o sa mai fiu orgolios .. mandru etc ... imi pierdusem increderea in mine in prima luna dupa ce ne-am despartit .. am crezut ca s-au terminat femeile .. dar nu e asa ... gandeste altfel .. poate ti-a facut un bine ... poate daca ajungeai in situatia mea .. dupa 10 ani sa zica , ca nu mai simte nimic .. erai mai daramat .. multa lume m-a intrebat cum de rezist ... si le-am zis ca m-am refugiat in ce-mi place mie mai mult .. in sport .. in mine .. imi acord mai multa atentie .. atunci cand eram cu ea .. tot ce faceam faceam pentru ea ca sa fie mandra cu mine ... cand mergeam pe strada lumea intorcea capul dupa mine si ea se simtea bine si eu ma simteam la fel de bine ca stiam ca e mandra de mine .. dar de acum o fac pentru mine ca sa fiu eu mandru de mine ....
Black pearl daca nu sunt indiscret .. ce varsta ai .. poti sa dai pe pm ... si din cate am inteles esti de sex feminin nu ?! ... adica nu cumatru ci cumatra ) ...
asa ca mustang .. gandeste pozitiv .. nu iti taia venele .. inteapa-le si ... as zice ceva de femei dar pacat de fetele astea de pe forum .... ... respekta
Psycho ma uimesti! Esti asemeni pasarii Phoenix! Te admir!
Ce e in spatele acestei vointe doar tu stii dar cel putin ai puterea si vrei sa treci peste problemele tale si mai mult decat atat incerci sa ii ajuti si pe altii.
Sunt de sex feminin, in rest nu stiu daca are importanta cati ani am , e un forum despre masini si ceea ce conteaza e ca avem o pasiune comuna: masinile.
Psycho ... restul ...
Am vorbit azi cu domnisoara la telefon. Tot ce a spus, era la nervi. O cred - poate si eu m-as comporta exact la fel, in cazul ei.
S-a rezolvat problema. Tine prea mult la mine ca sa renunte asa usor, asa ca am decis sa mai acordam o sansa relatiei.
Daca trecem de pragul de o luna, suntem pe calea cea buna. If not, n-a fost sa fie. A spus ca ma va astepta. O cred. Acum, oricum ar fi ... tot o luna dureaza recuperarea indiferent de situatie. Asa, in luna asta grea stiu sigur ca o am oarecum alaturi. Dac nu tine pana la sfarsit, macar am cum sa ma redresez rapid ...
Oi fi vorbit prostii si nu a inteles lumea total - sa imi ziceti, sunt extrem de obosit.
In rest, va multumesc pentru sfaturi, sunteti niste oameni deosebiti.