Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 12-08-08, 08:46   #376
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

1. Esti mai slab ca mine. Eu ma chinui sa slabesc si dau 200-300 de grame jos din joi in paste. 86.5 am
2. Nu stiu ce sa zic. Sa fie o pauza d'aia de care se tot barfeste prin "presa"? Sau a hotarat ca e ceva definitiv si ca nu mai vrea deloc. Oi fi mai marlan dar: exista posibilitatea ca domnisoara ta sa fi gasit pe altcineva? Chiar daca e greu de crezut, se poate intampla.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 10:12   #377
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

asta e de obicei...ce iti doresti mai mult in viata asta ....nu ai parte....
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 14:01   #378
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

catalin, nu spune mai multe, deja ai spus prea mult, lasa lucrurile doar pentru voi...
in locul tau nu lasam posturile aici, poti sa le stergi oricand insa, deci e decizia ta...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 15:12   #379
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

uneori e bine sa impartasesti cu ceilalti.cred ca timpul le cam rezerva pe toate.putin optimism,rabdare si tutun.daca ea trebuie sa fie cu el,se va intampla peste o zi,un an sau mai stiu eu cat...
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 15:23   #380
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Apropo de titlul topicului...sa dea dracu ca numai stiu cum o chema pe fosta mea prietena...
ERY is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 15:30   #381
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

offtopic: ))))))))))))))))))))
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 15:36   #382
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by ERY View Post
Apropo de titlul topicului...sa dea dracu ca numai stiu cum o chema pe fosta mea prietena...
))))))))))))))) asa de mult ai tinut la ea a? ) sau o fost o rel de o noapte?
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 15:53   #383
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

psyco,crezi ca daca plangi pt o fata se intampla ceva?dimpotriva ,putini baieti mai suntem care plangem dupa fete...dar ele nu stiu sa aprecieze...asta e....stii care e cel mai naspa lucru...eu am observat din propria experienta...eu plang dupa alte fete...alte fete plang dupa mine...si tot asa cu lantu asta....cum noua nu pasa de alte fete care plang dupa noi,asa nici celorlalte fete nu le pasa e noi ca plangem..asta e viata...niciodata nu poti sa gasesti un sens in viata asta.

sper sa nu va suparati pt putin offopic *
Old 12-08-08, 18:11   #384
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
.............
Nu credeam ca mai exista barbati atat de sensibili care sa iubeasca atat de profund si mai ales sa ii gasesc pe un forum unde pasiunea sunt masinile... nu ma asteptam sa mai existe barbati care recunosc ca plang din dragoste pentru o femeie. Credeam ca voi puteti trece mai usor peste o despartire.
Iti doresc sa iti gasesti fericirea, sa tii se indeplinesca acele dorinte care te pot face fericit.

Scuze pentru offtopic.

Relatia mea cu fostul? Am ramas prieteni.

Last edited by Psycho; 12-08-08 at 21:49.
Black Pearl is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 18:15   #385
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

black_pearl : o chestie...voi fetele/femeile daca azi va despartiti de un barbat,a doua zi sunt 1 suta la usa aveti de unde alege...dar noi baieti...mai greu gasim...si daca pui suflet cu adevarat intr`o relatie...nu prea poti trece asa usor peste tot...numai noaptea cand stai singur in pat /camera si te gandesti ce frumos era cu ea...si toate cele.....atunci iti vine sa plnagi si sa faci orice sa o aduci inapoi..cum nu toate femeile sutn la fel..nici barbatii la fel..mai rar sunt cei sicenri ca noi care iubesc cu adevarat,,,,dar makar bine ca sunt
Old 12-08-08, 18:59   #386
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

Exista mult adevar in ce spui tu si e reciproc valabil, mai putin chestia cu cei ,,o suta'' de la usa. (Poate ei exista dar eu nu-i vad, nu am avut nevoie de ei a doua, a treia...zi) Daca nu simti acea atractie, acel magnetism, daca nu exista iubire de ce sa te amagesti, de ce sa pierzi timpul, de ce sa te minti pe tine si pe cel de langa tine, incepand prea repede o relatie care defapt ar avea drept scop sa vindece suferinta celei anterioare?
Oricum in momentul in care se sfarseste o relatie in care ai pus suflet, nu cred ca ai nevoie de alta care sa inceapa prea curand. Cred ca e nevoie de un pic de timp. Obisnuinta e grea. Toate amintirile recente sunt legate de fostul/fosta. E greu si trist sa fi singur, sa simti acel gol imens in suflet.
Doar timpul iti poate vindeca sufletul.
Dar trebuie sa incerci sa fi puternic sa crezi ca va veni din nou o zi in care va rasarii din nou soarele si pe strada ta.
Trebuie sa mergi mai departe, sa traiesti in prezent.
Old 12-08-08, 19:07   #387
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

pai vezi tocmai ce ziceam..tu nu poti...dar altele pot...ultima mea pretena...ma parasit cu o seara inainte de ziua mea....eu eram la munte...si mi`a trimis mesaj ca ea iese cu pretenele ei cu niste jandarmi amici nush ce...noaptea mi`a trimis msg ca ar fi mai bine sa ne oprim ca nu merge relatia...nush ce ..vezi...ea a putut..de asta zic eu...eu am mai incercat cu o fata...si o vedeam pe fosta in ea...la orice gest sau kestie..si nu am putut rezista si mai bine singur...asta e...sper sa rezolv cand o sa ma duc la facultate..
Old 12-08-08, 21:08   #388
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Nu stiu daca sa rad sau sa plang, avand in vedere lucrurile care s-au intamplat in viata mea in ultima vreme .
Nu cu mult timp in urma, pe la inceputul primaverii scriam intr-un alt topic cum am fost parasit de prietena mea(cu care locuiam impreuna de 2 ani) ptr un tip pe care-l cunostea de 5 zile .
Lucrurile s-au miscat foarte repede in relatia lor , la vreo sapt s-au mutat impreuna , logodit . Noi ramasesem amici, pana la un moment dat cand a decis ea ca e mai bine sa nu mai fim .
Cum zicea si Psycho , abia dupa ce nu mai ai alaturi persoana respectiva iti dai seama ce insemna pentru tine .
Eu m-am mutat in Londra la sf. lui aprilie , nu pot sa zic ca acceptasem pe deplin situatia insa trebuia sa merg inainte, intr-un fel sau altul .
Pana intr-o seara de mai cand ajung acasa si gasesc pe ym offline-uri de la ea (te iubesc...iarta-ma s.a.m.d.) . Imi deschid vodafone-ul de romania si gasesc si sms-uri continand aproape aceleasi texte .
Initial ma gandesc, cred ca am devenit un subiect de glume proaste si se distreaza amandoi pe seama mea . La mine era 9 ceasul, in ro 23 . Sun pe telu` ei, nu raspunde, sun pe al lui (), nu raspunde nici el . Mai repet asta de vreo cateva ori pana raspunde ea si ma repezeste la telefon . Ca de ce sun la ora asta, ca ce vreau . Ii explic ca nu apreciez glumele proaste si sa inceteze , sa nu-mi mai trimita mesaje (il aud pe tip cum intreaba "ce mesaje ?" ) . Si incep sa citesc mesajele cu voce tare sa auda si respectivul si la un moment dat ea imi spune ca i s-a facut rau si o sa inchida convorbirea .
La aprox. 20 de minute ma suna iubitul ei si ma roaga sa-i las in pace(wtf ?! ) . Ii explic omului de mesaje, evident nu m-a crezut si il rog sa intre pe ym . Am luat camera video , am filmat cum intram in meniul tel si mesajele si i-am trimis filmuletul . No reply .
Nu stiu ce a urmat in seara respectiva , dar a 2-a zi el si-a luat lucrurile si s-a mutat .

Pe urma am inceput sa vorbesc cu ea , iar in iulie a fost in vizita aici .
Pot doar sa zic ca am incredere mai multa intr-un om de pe strada decat in ea . Din pacate stau bine cu memoria si chiar daca as vrea sa las totul in urma, de fiecare data cand mai vorbim imi amintesc de ceea ce a lasat in urma ei .
Ea si-a dat seama ca defapt eu sunt cel cu care vrea sa-si imparta tot restul vietii ... eu mi-am dat seama de alte lucruri care din pacate(nu stiu ptr care din noi) nu prea coincid cu dorintele ei .

Ca sa fiu pe linia de plutire , relatia actuala e alambicata pentru ca in ciuda faptului ca incerc sa trag o linie si sa-mi pun ordine in ganduri , nu am reusit sa iau decizie pana in momentul de fata . E un razboi continuu intre suflet si creier si nu stiu de parerea cui sa tin cont .

Last edited by BC-20-LET; 12-08-08 at 21:11.
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 21:23   #389
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

sa zicem ca va impacati si totul e ok...dar tu nu o sa mai ai niciodata incredere...gandestete ca pleaca undeva si nu are etl la ea sau il are inchis.,...logic o sa urmeze scandal acasa...cu reprosuri si toate din cauza lipsei de incredere...deci parerea mea,stiu ca nu e usor...nu te mai baga la o relatie cu ea...sau pur si simplu bate`ti joc
Old 12-08-08, 21:31   #390
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

@BC-20-LET
Nu cred ca ar putea cineva sa-ti zica cum e mai bine sa faci.
As tinde sa zic: sa faci ce simti, dar amintirile din creier nu pot disparea, increderea cu greu cred ca se mai poate recastiga.
Inima sau ratiunea? ....
Traieste fiecare zi frumos, bucura-te de clipele petrecute impreuna cu ea. Va veni o zi in care vei simti hotararea ce trebuie sa o iei. Din moment ce acum esti cu ea inseamna ca nu esti inca pregatit pentru o despartire.
Reply

Posting Rules