Nu stiu daca sa rad sau sa plang, avand in vedere lucrurile care s-au intamplat in viata mea in ultima vreme .
Nu cu mult timp in urma, pe la inceputul primaverii scriam intr-un alt topic cum am fost parasit de prietena mea(cu care locuiam impreuna de 2 ani) ptr un tip pe care-l cunostea de 5 zile .
Lucrurile s-au miscat foarte repede in relatia lor , la vreo sapt s-au mutat impreuna , logodit . Noi ramasesem amici, pana la un moment dat cand a decis ea ca e mai bine sa nu mai fim .
Cum zicea si Psycho , abia dupa ce nu mai ai alaturi persoana respectiva iti dai seama ce insemna pentru tine .
Eu m-am mutat in Londra la sf. lui aprilie , nu pot sa zic ca acceptasem pe deplin situatia insa trebuia sa merg inainte, intr-un fel sau altul .
Pana intr-o seara de mai cand ajung acasa si gasesc pe ym offline-uri de la ea (te iubesc...iarta-ma s.a.m.d.) . Imi deschid vodafone-ul de romania si gasesc si sms-uri continand aproape aceleasi texte .
Initial ma gandesc, cred ca am devenit un subiect de glume proaste si se distreaza amandoi pe seama mea . La mine era 9 ceasul, in ro 23 . Sun pe telu` ei, nu raspunde, sun pe al lui (

), nu raspunde nici el . Mai repet asta de vreo cateva ori pana raspunde ea si ma repezeste la telefon . Ca de ce sun la ora asta, ca ce vreau . Ii explic ca nu apreciez glumele proaste si sa inceteze , sa nu-mi mai trimita mesaje (il aud pe tip cum intreaba "ce mesaje ?" ) . Si incep sa citesc mesajele cu voce tare sa auda si respectivul si la un moment dat ea imi spune ca i s-a facut rau si o sa inchida convorbirea .
La aprox. 20 de minute ma suna iubitul ei si ma roaga sa-i las in pace(wtf ?! ) . Ii explic omului de mesaje, evident nu m-a crezut si il rog sa intre pe ym . Am luat camera video , am filmat cum intram in meniul tel si mesajele si i-am trimis filmuletul . No reply

.
Nu stiu ce a urmat in seara respectiva , dar a 2-a zi el si-a luat lucrurile si s-a mutat .
Pe urma am inceput sa vorbesc cu ea , iar in iulie a fost in vizita aici .
Pot doar sa zic ca am incredere mai multa intr-un om de pe strada decat in ea . Din pacate stau bine cu memoria si chiar daca as vrea sa las totul in urma, de fiecare data cand mai vorbim imi amintesc de ceea ce a lasat in urma ei .
Ea si-a dat seama ca defapt eu sunt cel cu care vrea sa-si imparta tot restul vietii ... eu mi-am dat seama de alte lucruri care din pacate(nu stiu ptr care din noi) nu prea coincid cu dorintele ei .
Ca sa fiu pe linia de plutire , relatia actuala e alambicata pentru ca in ciuda faptului ca incerc sa trag o linie si sa-mi pun ordine in ganduri , nu am reusit sa iau decizie pana in momentul de fata . E un razboi continuu intre suflet si creier si nu stiu de parerea cui sa tin cont

.