de vb cu ea? IN VECI
stii...de 3sapt m-a lasat cu gura'n soare, si-a schimbat numaru...si a zis ca ramanem amici buni, ca ma va suna ea, ca alea alea...si nimic.
Ma tot apela cu numar necunoscut...deh...sa nu stiu eu numarul nou, ca vai doamne sa nu o deranjez.
I'am aflat numarul....si i'am scris ca nu credeam ca imi va face asa ceva, ca asteptam un raspuns, o explicatie...mereu am asteptat sinceritate de la ea.
O saptamana buna m-a tinut cu: sunt verisoara ei, ea nu are tel, sa ii transmit ceva? :

dap..cum sa nu.
Saptamana trecuta m-a tot apelat de pe nr ei, si mi-a dat mesaj...cica: daca vrei sa vb cu mine, fa-o cu curaj! (eu...sa vb cu ea?

)
Aseara am apelat-o, m-a apelat inapoi...si i-am trimis mesaj: cum esti?pot sa aflu ce faci?
mi-a scris ca e in sat la prietenu'sau...si ca era suparata pe mine ca am vb cu sora ei de ea(sora ei a ramas cracita cand a auzit ce mi'a facut tipa), dar cica ii trece, mi-a bagat un zambet si un pusi.
am intrebat-o de prieten...ce prieten are...
dupa aia i'am explicat inca odata ca asteptam un raspuns de la ea, de ce m-a lasat asa balta, ca nu despre asta era vorba, etc....
si dupa aia amenintari...
what the hell?

next level...
i-am sters numerele, nu are decat sa faca ce ii bubuie capu`
si de o prind ca ma apeleaza sau imi scrie ii dau mesaj ca s-a ales cu o reclamatie la politie (si eu pot fi gunoi pt nimic)
si....urmeaza urmatoarea prietena

facem putina pauza, ca vine bacu, nu am chef/timp de asa ceva momentan