22-04-11, 09:30
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Frumoase erau ma frate Easter-ele , file-ar carburatoarele ale naibii.......Moshule a doua poza cladirea ce se vede in spatele tau e Spitalul de Pediatrie Pitesti sau popular Spitalul de Copii.
|
|
|
22-04-11, 10:08
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Nu mai tin minte pe coasta care aveau timpii cei mai buni formulele E sau masinile de grupa C? De fapt sunt curios si pe circuit dar ma refer la cele de C nu la CPP unde se mergea cu A un fal de N de acum.
|
|
|
22-04-11, 10:17
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Cred ca daca luam in calcul raportul putere/greutate masina inclin sa cred ca monoposturile aveau timpi mai buni...Moshu' poate sa ne lumineze
|
|
|
22-04-11, 12:44
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [MERCEDES] [Opel]
|
Paste fericit !
Sanatate si bucurii pentru DVS si familie si cei dragi. Cu DVS, am nominalizat atat pe cei activi cu replici si documente, cat si pe cei care ne viziteaza ( peste 20.000 !!!! ) dar si pasionatii care vor sosi pe aici in viitor , chiar cu replici sau amanunte si documente.
Sarbatorile de primavara cu bine,
si multe postari sa avem in continuare, si sa-i iertam pe cei care au mai...glumit pe aici cu cate o vorba !!
|
|
|
22-04-11, 14:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valentin.nemtanu
Paste fericit !
Sanatate si bucurii pentru DVS si familie si cei dragi. Cu DVS, am nominalizat atat pe cei activi cu replici si documente, cat si pe cei care ne viziteaza ( peste 20.000 !!!! ) dar si pasionatii care vor sosi pe aici in viitor , chiar cu replici sau amanunte si documente.
Sarbatorile de primavara cu bine,
si multe postari sa avem in continuare, si sa-i iertam pe cei care au mai...glumit pe aici cu cate o vorba !!
|
PASTE FERICIT VALENTIN SI TUTUROR !!! si este saptamana iertarii....important sa dam pe aici info corecte si documentate sau cu martori efectiv cum sunt eu si multi altii...nu sunt suparat pe nimeni ca vorba aia : cine se supara i se taie nasul cine nu se supara i se taie p..a... ...imi place cum se (citez de la el acum) "strofoaca" Nelutzu sa faca o treaba minunata pe aici ....NELUTZU SA NU UITI PALINCA ACASA CAND VII LA MINE !!!
|
22-04-11, 14:54
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [MERCEDES] [Opel]
|
In prima poza , am gasit brasovia = Dacia sport 1410 cu Grigoras Nicu pe circuit la Braila.
Stie cineva , daca baiatul lui Grigoras a calcat in vreun fel pe urmele tatalui?
in celalalta poza : coboara ( pe circuitul brailean )si automobilele de la Dacia Service Slobozia, pe una fiind la volan Stoica tatal lui Valentin, care se da in prezent la VTM pe Logan, reprezentantii unui micut nucleu de pasionati.
|
|
|
22-04-11, 14:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by THUNDER77
Cred ca daca luam in calcul raportul putere/greutate masina inclin sa cred ca monoposturile aveau timpi mai buni...Moshu' poate sa ne lumineze
|
fatza de masinile din CPP eram deasupra lor ca timpi...la Mezes Zalau 1985 la coasta eram cot la cot cu gr.C...numai Nicu nea "batut"...eu am fost in timpul lui Cornel Motoc si peste mine bineintzeles "nesuferitul" de Eugen Peteanu cu care am baut seara o bere ....Mezes era o coasta infernala pt ca era foarte rapida si trebuia sa ai "oua" sa ajungi la finish....erau viraje care nu vedeai iesirea dar unii intrau incet si acolo castigai o gramada de secunde...de fapt mergeai blana pe ele...
|
|
|
22-04-11, 15:12
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: poze, campionate,eastere si alte cele..... pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit tuturor!
|
|
|
22-04-11, 15:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ROAD EMPIRE
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: poze, campionate,eastere si alte cele..... pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit tuturor!
|
Mutzam fain Road si cred ca in urma mesajului ai devenit si poet...e bine , poate scrii o carte despre fostele curse da la noi....vad ca ai talent la versuri
|
|
|
22-04-11, 15:24
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
THUNDER, este cumva masina asta pe care o tot cauti?!
|
|
|
22-04-11, 15:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ROAD EMPIRE
THUNDER, este cumva masina asta pe care o tot cauti?!
|
heheheee cred ca lai lovit sub centura pe Thunder...cred ca asta e masina
|
|
|
22-04-11, 15:36
|
|
Stage 5
|
Am prelucrat poza cat am putut si cred (nu sunt sigur) dar are numar de Arges
|
|
|
22-04-11, 15:52
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Aici e un prim viraj dupa start, la Buzau.... undeva prin 87-88. S-a intors Nicoara si i toti ceilalti au scapat pe unde au putut.
|
|
|
22-04-11, 15:58
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Este in 1978, circuitul Toboc-Pipera... cei doi piloti Iancovici si Grigoras
|
|
|
22-04-11, 16:32
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
VTM Brasov 1987
poza 1: ovidiu mazilu
poza 2: werner hirschvogel
poza 3: borbely laurentiu
|
|
|
|
|