Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 08-07-11, 19:24   #1591
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Default Re: Când au început circuitele în România?

Quote:
Originally Posted by raulllamboiu View Post
Exceptionala filmarea. (ma bucur pentru departamentul competitii DACIA)
Imaginile, mai ales cele "on board", mi-au readus acele senzatii placute de "tremurici in cosul pieptului", pe care nu credeam ca voi mai avea ocazia vreodata sa le mai simt.
ia sa vezi "tremurici" cu Monster Tajima...on board ...la 64 de ani bate recordul pistei (si personal) si cred ca inca mai poate...este demential cum poate sa mearga pe o coasta 90% fara parapeti de protectie si daca scapi afara te culeg elicopterele cu penseta...ceea ce inseamna ca varsta (si masina ) nu au limite...enjoy !!!

https://www.youtube.com/watch?v=7VAJaZAV-gQ
Old 08-07-11, 19:48   #1592
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vioar View Post
Filmarea este de exceptie dar din pacate departamentul de competitii dacia nu mai exista de ceva timp.
De daca domnii de la reno au zis ca nu vor sa aibe doua departament de competitii.
te intreb o singura chestie: de ce crezi ca domnii de la "reno" au decis asta?...iti dau tot eu raspunsul pt ca nu ai de unde sa stii...in '72 cand au ramas numai romanii la fabricarea Daciei in loc de X puncte de sudura la caroserie romanul baga X-6 sau 8 puncte conform indicatiilor ceausiste cu economie pe orice plan...francezii sau intzepat si pe buna dreptate pt ca ei nu faceau rabat la calitate...concluzie: la noi nu este seriozitate desi exista valori necontestate...cum sa ne batem cu aia care nu merg dupa principiul romanesc "lasa ca merge si asa"? salutari de la Floresti contzarane
cornel1955 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-11, 20:35   #1593
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5

ROAD EMPIRE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
Vesti bune, ceva curse de pe circuite sunt deja transferate pe cd. Urmeaza sa le pun pe youtube dar intai tre sa vad cum fac sa tai din ele. Daca am timp poate in weekend rezolv ceva.
Hai cu filmele
ROAD EMPIRE is offline   Reply With Quote
Old 08-07-11, 21:06   #1594
valentin.nemtanu

Stage 5

valentin.nemtanu's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]

in debutul raliului, miza mea Ivan Viorel Florin confirma.
ce zici Road, te-ai hotarat macar culoarea?? sa te sfatui ca alba e cea mai buna?
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Old 08-07-11, 21:20   #1595
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5

ROAD EMPIRE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Cred ca da.
Old 08-07-11, 22:13   #1596
raulllamboiu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by cornel1955 View Post
ia sa vezi "tremurici" cu Monster Tajima...on board ...la 64 de ani bate recordul pistei (si personal) si cred ca inca mai poate...este demential cum poate sa mearga pe o coasta 90% fara parapeti de protectie si daca scapi afara te culeg elicopterele cu penseta...ceea ce inseamna ca varsta (si masina ) nu au limite...enjoy !!!

https://www.youtube.com/watch?v=7VAJaZAV-gQ
Intradevar ... in unele locuri parea ca se fereste elicopterul de el .
Doamne dar cum se tine masina aia pe sosea.
Multumesc mult. A fost foarte frumos (cu toate ca la filmarea "Daciei", alternarile de imagini de pe masina cu cele din elicopter, creeaza alta ambianta).
raulllamboiu is offline   Reply With Quote
Old 08-07-11, 22:20   #1597
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Cand se va face trecerea la format digital o sa pun si filmele. pana atunci astept .
poti sa tai si sa faci ce vrei , inclusiv fading cu VideoStudio 7...si mixaje coloana sonora programul il am eu dar nu stiu unde sa til dau...DA-NE FILMELEEEEE!!!!
Old 08-07-11, 22:48   #1598
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

imi pare rau (sau foarte bine) de 'deviatia de la titlu' dar este buna si o schimbare pt ca altfel devine monotonie...evenimentul de la Pikes Peak nu trebuia trecut cu vederea ...de fapt este "Viteza in coasta" , cel mai periculos traseu montan din lume , ...pe sectiunile de macadam puteai sa ai si 200 de CP ca tot nui foloseai, in schimb pe asfalt era puterea la conducere ...deci ne incadram "in regulament"...alt eveniment a fost cel semnalat cu info pretioase de Nelutz din Italia, ...tot VTM dar 17 Km..."de mana", mult sub nivelul la ce gavaream inainte dar baietii au bani si au si "scule"...mai le trebuie indemanare

Last edited by cornel1955; 08-07-11 at 22:53.
Old 08-07-11, 23:04   #1599
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Originally Posted by raulllamboiu View Post
Intradevar ... in unele locuri parea ca se fereste elicopterul de el .
Doamne dar cum se tine masina aia pe sosea.
Multumesc mult. A fost foarte frumos (cu toate ca la filmarea "Daciei", alternarile de imagini de pe masina cu cele din elicopter, creeaza alta ambianta).
cauta prin video din ramura Pikes Peak sa vezi si filmarea din exterior a japonezului...este mai relevanta si o incredibila memorie vizuala la 64 de ani......ziceai ca e tramvai, doua viraje care leam vazut cu ezitare unde mai castiga 1 sec...si 2 la trecerea de la asfalt la macadam...data viitoare nu va ierta nimic japonezul

Last edited by cornel1955; 08-07-11 at 23:06.
Old 09-07-11, 09:25   #1600
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Am zis daca am timp. Nu sariti acum pe mine, mai are omu` si alte treburi. Daca ma intalnesc spre seara cu respetivul o sa le copiez in calc, mi departe m-oi desurca eu.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-11, 16:57   #1601
valentin.nemtanu

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]

Quote:
Am zis daca am timp. Nu sariti acum pe mine, mai are omu` si alte treburi. Daca ma intalnesc spre seara cu respetivul o sa le copiez in calc, mi departe m-oi desurca eu.
Boby, scuza-ma....sau scuza-ne.....dar
aici e un topic de devoratoriu!! de infomatati ! de ..nesatui de viteza, de circuite, de istoria nescrisa a concursurilor din Romania si nu numai...aici este o cursa >>>>
aici sunt peste 50000 de accesari, AICI E GREU DE TRAIT CA INTR-UN COCKPITla peste 65 gr C( daca nu gresesc )\
Aici, de min 6 luni s-au publicat, s-au comentat, s-au dezlegat, s-au povesti, s-au comunicat multe si frumoase evenimente, documente, date, cifre, rezultate... etc...etc... e greu aici de trait... Vinovati sunt ei........dar elanul lor, entuziasmul lor e dar de nr de accesari !
Si satisfactia e majora, e sublima, e de neexplicat, cand postezi date, documente, traite, povestiri, etc etc,... deja pline de colbul istoriei.
Asa ca , te rog, fii aici cu noi, nu te impacienta,
dar adu-ne tot ce poti realiza mai frumos despre istoria automobilismului.. de la noi...s\.a.m.d.
Nu uita ca avem vizitatori si de pe partea cealalata a pamantuluui ! si nu e lucru de ignorat..asa ca te asteptam..
ms frumos pt intelegere
Old 09-07-11, 17:29   #1602
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Originally Posted by valentin.nemtanu View Post
Boby, scuza-ma....sau scuza-ne.....dar
aici e un topic de devoratoriu!! de infomatati ! de ..nesatui de viteza, de circuite, de istoria nescrisa a concursurilor din Romania si nu numai...aici este o cursa >>>> Vinovati sunt ei........
Si satisfactia e majora, e sublima, e de neexplicat, cand postezi date, documente, traite, povestiri, etc etc,... deja pline de colbul istoriei.
ms frumos pt intelegere
hai ca lai stresat de tot pe Boby ...NOI SUNTEM DE VINA CA SUNTEM DEVORATORI DE AMINTIRI !!!...cine tea pus Boby sa intri aici ? ...tiai gasit beleaua cu noi....apropos de ce sicrie sus la pagina "pierdeti 5 kg in 7 zile"...ma umfla rasul cand la o cursa de 45 de minute pierdeam 3.5 kg ...daca alergam 10 ore in sir iesea din Easter un schelet care poate mai semana cu mine doar la barba ...deci mai bine dai bani la curse ca sa slabesti
Old 09-07-11, 20:04   #1603
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5

ROAD EMPIRE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Domnule Nemtanu, da` frumos ai scris ... m-ai uns pe suflet !
Old 09-07-11, 20:30   #1604
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Originally Posted by ROAD EMPIRE View Post
Domnule Nemtanu, da` frumos ai scris ... m-ai uns pe suflet !
Vali are talent de orator, cu interventii pertinente si la obiect si pe pregatirea lui care este cand arbitru cand alergator ...deci asi propune sal numim un fel de GURU al acestui forum extrem de inteligent (eu personal iasi da si juma de norma de moderator dar asta nu depinde de mine)...sincer sa fiu aceasta titulatura fictiva bineintzeles iasi fi dato lui nea MItica...dar vad ca el sta in umbra si pandeste si ne uimeste cu raspunsuri si cu info de mare valoare (palmares, rezultate in anul cutare..al pilotului X...)...si sa revenim la ideea generala...mai sus nu am mintit in legatura cu 3.5 kg in 45 de minute ...la circuit viteza Buzau '84 aveam cantarul de picior in portbagaj...la cat eram de slab ma si mir de unde mai dadeam kilogramele alea jos...comisia de medici de dinainte de cursa nu aveau asa ceva...se uitau la tine si ziceau: are 2 maini 3 picioare este apt de concurs Elvira Manea avea numai 2 picioare...hai ca am provocato si apare sigur pe aici !

Last edited by cornel1955; 09-07-11 at 20:36.
Old 09-07-11, 20:44   #1605
valentin.nemtanu

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]

ce nu a incaput in pagina anterioara
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0100.jpg
Views:	68
Size:	742.1 KB
ID:	2077678   Click image for larger version

Name:	IMG_0276.jpg
Views:	48
Size:	534.7 KB
ID:	2077679   Click image for larger version

Name:	IMG_0420.jpg