Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Cine sunt cei mai buni la capitolul fiabilitate?(argumentaţi)
Germanii 306 45.20%
Japonezii 371 54.80%
Voters: 677. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-01-09, 20:25   #151
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: Fiabilitate - JAPONEZE vs GERMANE

ML-urile sunt renumite pt cutiile de viteza foarte proaste. Cel putin modelul anterior.
3SGE is offline   Reply With Quote
Old 17-01-09, 22:02   #152
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

Daca vreti sa stiti care masini au fost fiabile? uitativa la masinile din tari lumea a3a (din care cred ca face parte si RRomania), gen Nigeria si altele. o sa gasiti multe toyote , mercedes cobra, transportoare iveco.
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 18-01-09, 02:15   #153
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by 3SGE View Post
ML-urile sunt renumite pt cutiile de viteza foarte proaste. Cel putin modelul anterior.

nu numai ML uri au probleme cu cutie de viteza la mercedes cam mare parte din gama inclusiv sprinteru .... au motoare foarte bune si rezistente dar cutiile de viteza foarte slabe . din 10 mercedes 8 vine cu probleme de cutie de viteza . nu mai e asa mercedes ca in vremea cand a facut cobra
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 18-01-09, 03:46   #154
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Vito prima generatie a avut probleme mari cu cutiile si cu electronica, din pacate mercedes nu inseamna doar s-ul si e-ul...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 18-01-09, 10:38   #155
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Vito prima generatie a avut probleme mari cu cutiile si cu electronica, din pacate mercedes nu inseamna doar s-ul si e-ul...
Cum nici la vw automobile.. nu sunt doar Passaturi, Jetta, Touareg,..etc
Īn fine ceva Golfuri V , nu stiu exact anu fabricaţiei, dar avea fostu sef al meu. in 70.000 km.. i-a crapat volanta , a fost nevoit să schimbe disc placa, complet kit de ambreiaj .. şi au mai fost maşini cu aceeasi probleme
Old 18-01-09, 12:22   #156
raduku

Stage 5

raduku's Avatar

Quote:
Originally Posted by bodyspeed View Post
Cum nici la vw automobile.. nu sunt doar Passaturi, Jetta, Touareg,..etc
Īn fine ceva Golfuri V , nu stiu exact anu fabricaţiei, dar avea fostu sef al meu. in 70.000 km.. i-a crapat volanta , a fost nevoit să schimbe disc placa, complet kit de ambreiaj .. şi au mai fost maşini cu aceeasi probleme
Am mai auzit si eu asa ceva la o Octavia Tour,la 60.000 de km a fost schimbat intreg kit-ul de ambreiaj.in fine ,daca stam sa analizam mai sunt si alte marci cu probleme,si Suzuki a avut o serie de CV foarte slabe.
Old 18-01-09, 14:30   #157
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

am si eu un prieten cu un golf 5 pe la 30 mii ia cazut volanta.....dar a rezolvat tot pe garantie
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 18-01-09, 19:20   #158
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by 300zxtt View Post
Asa stiu si eu cazuri cu niste propietari de saab-uri luate de noi in leasing care reclamau proasta fiabilitate a sistemului electric....deci nemtestile sunt varza......
SAAB-ul nu e nemtesc SAAB-ul e din Suedia.
Si in legatura cu acea Toyota care a cazut servo la 6000 de km , nu cred eu ca a cazut servo asa simplu , eu am o Toyota LC(2006) mie mi-a cazut servo la 9500 de km dar nu degeaba , am omorato eu , ma invarteam cu ea , trageam de volan la maxim intr-o parte si cealalta si asa s-a stricat. in rest numai aprecieri japonezelor , am mers cu toyota , nissan , lexus , mitsubishi ... etc. si au o fiabilitate si un confort de nota 10 , in schimb sunt foarte costisitoare ( consum , piese , consumabile ).

Last edited by scturoag; 18-01-09 at 19:30.
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 18-01-09, 20:12   #159
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

pentru a 2 oara, 300zxtt era ironic, referitor la un post anterior, cand se vorbea despre masini produse in nush ce tara, si s-a ajuns la concluzia ca japonezele sunt varza. De acolo analogia cu saab si germania
Old 18-01-09, 20:51   #160
300zxtt

Stage 5

300zxtt's Avatar

Quote:
Originally Posted by _anaconda_ View Post
pentru a 2 oara, 300zxtt era ironic, referitor la un post anterior, cand se vorbea despre masini produse in nush ce tara, si s-a ajuns la concluzia ca japonezele sunt varza. De acolo analogia cu saab si germania
Exact asta era si ideia....faceam aluzie la ce afirma colegul vacaroz si confuziile ce le facea la producatorii asiatici.
300zxtt is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 22:34   #161
alexbadea12

Stage 5

alexbadea12's Avatar

masinile japoneze sunt mai fiabile pt k sunt duse la limita performantele fara sa cedeze.
alexbadea12 is offline   Reply With Quote
Old 21-01-09, 08:17   #162
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

poftim? sunt fiabile din cauza ca sunt duse la limita performantei? si asta fara sa cedeze?
stii ce e aia fiabilitate?
uite, de la dex citire: Totalitatea calităţilor unui sistem tehnic care determină capacitatea acestuia de a funcţiona fără defecţiuni īntr-un interval lung de timp īn anumite condiţii date.
pfff.... lipsesc niste parametri din raspunsul tau...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 25-01-09, 16:57   #163
lrazvani

Stage 4

lrazvani's Avatar

japoneze fiabilitate ? se poate da la ce experienta am avut eu nu mai imi trebe japoneze . eventual daca se muta japonia la noi sau invers ...sper sa fie doar un caz izolat la mine : nissan primera cumparat de la reprezentanta in 2007...super dotari la banii de atunci pe langa ce iti ofereau europenii ...toate bune si frumoase pana acuma in ianuarie 2009....masina 25.000 km...nici o problema....merge tata si o rezolva trantindo in spatele la o duba ....reprezentanta nu era departe si nu curgea ulei din radiator...a duso pe rotile ei la service ...ca sa aflu dupa aia de la asigurari ca masina e dauna totala....nu mi-a venit sa cred..impactu nu a fost mare..nu erau sparte nici macar farurile ... am intrebat la reprezentanta cum e posibil ca masina sa fie dauna totala ...si ei mi-au raspuns ce stiam oricum da nu imi venea sa cred : costul reparatiei e foarte ridicat din cauza ca trebuie data comanda la piese in japonia si sunt foarte scumpe si manopera la fel . Am ramas masca...acu astept sa vad cand imi primesc banii de pe casco..cu criza asta poate veci ...in orice caz urmatoarea masina va fi europeana .
lrazvani is offline   Reply With Quote
Old 25-01-09, 19:06   #164
300zxtt

Stage 5

300zxtt's Avatar

si ce legatura are cu fiabilitatea? si un prieten de-al meu a lovit un mercedes si la reprezentanta i-au facut un antecalcul de 80.000 ron de si-a pus inspectorul gheata la inima.....si apoi si-a reparat-o la un service cu aprox 25.000 ron. relevant e faptul ca la reprezentante jupoaie si pielea de pe om cu un adaos de 200%.
300zxtt is offline   Reply With Quote
Old 25-01-09, 21:15   #165
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by lrazvani View Post
japoneze fiabilitate ? se poate da la ce experienta am avut eu nu mai imi trebe japoneze . eventual daca se muta japonia la noi sau invers ...sper sa fie doar un caz izolat la mine : nissan primera cumparat de la reprezentanta in 2007...super dotari la banii de atunci pe langa ce iti ofereau europenii ...toate bune si frumoase pana acuma in ianuarie 2009....masina 25.000 km...nici o problema....merge tata si o rezolva trantindo in spatele la o duba ....reprezentanta nu era departe si nu curgea ulei din radiator...a duso pe rotile ei la service ...ca sa aflu dupa aia de la asigurari ca masina e dauna totala....nu mi-a venit sa cred..impactu nu a fost mare..nu erau sparte nici macar farurile ... am intrebat la reprezentanta cum e posibil ca masina sa fie dauna totala ...si ei mi-au raspuns ce stiam oricum da nu imi venea sa cred : costul reparatiei e foarte ridicat din cauza ca trebuie data comanda la piese in japonia si sunt foarte scumpe si manopera la fel . Am ramas masca...acu astept sa vad cand imi primesc banii de pe casco..cu criza asta poate veci ...in orice caz urmatoarea masina va fi europeana .
de cand a cumparat renault nissanul nu prea ma mira...si depinde si de masina...si la a mea costa o aripa 11 milioane dar la civic 5....asta e...asta nu inseamna ca nu e fiabila )