Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
10-01-12, 17:37
|
|
Stage 5
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
sper ca am postat bine aici...dar nu am gasit nici un raspuns....aveti idee de ce se aburesc farurile?ce as putea face pt a remedia problema?ms mult....
|
|
|
10-01-12, 17:51
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by alexxss
nu credeam eu asta. cineva cateva posturi mai in urma mi- a spus k ar putea fii de vine bucsele de la bascula. si trepideaza chiar foarte rau. da niste socuri foarte mari. eu am sesizat asta odata pe liniile de tramvai cand am plecat normal a derapat fiind umed pe jos si a inceput sa trepideze.
|
e din cauza la cauciucuri frate... mie mi-a trepidat acum 2 zile asa, atat de rau ca mi s-a rupt toba...fara gluma
|
|
|
10-01-12, 18:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 69WRX
e din cauza la cauciucuri frate... mie mi-a trepidat acum 2 zile asa, atat de rau ca mi s-a rupt toba...fara gluma
|
Eu as banui si telescoapele, pe langa gume.
|
|
|
10-01-12, 18:55
|
|
Stage 5
|
cauciucurile nu cred pt ca numai ce am pus de iarna si facea asa si cu alea de vara. dar uite ca la amortizoare nu m-am gandit. am suspensie koni pe fata din cate am vazut eu si pe spate sunt monroe cred si am observat ca pe spate se apasa mai usor ca pe fata masina, adica cand ma las pe ea pe fata nu se clinteste dar pe spate e cam barca. cum verific amortizoarele?dar dc sa faca doar pe umed si pe uscat nu?
|
|
|
10-01-12, 18:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by OdorogLGV
sper ca am postat bine aici...dar nu am gasit nici un raspuns....aveti idee de ce se aburesc farurile?ce as putea face pt a remedia problema?ms mult....
|
farul nu mai este etans,are vreo garnitura la vreun capac dusa.
|
|
|
10-01-12, 19:01
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by mistreku
Eu as banui si telescoapele, pe langa gume.
|
se poate si de la amortizoare ca le-am omorat destul de mult...la mine sunt si bucsile de la brate cam duse dar inca nu le-a venit vremea sa le schimb..
|
|
10-01-12, 19:22
|
|
Stage 3
|
Acum cateva posturi anterioare am vazut ca cineva are problema cu deschiderea masinii (inchiderea centralizata) din cheie. Am si eu o problema similiara, dar la mine este cu telecomanda (cea originala), si oricat as apasa pe butoane nu merge, se aprinde beculetul rosu ... nimic.
Doresc sa precizezez, ca, mi-a mers o perioada... dar acum nu mai vrea, am incercat sa schimb bateria, tot asa.
Daca exista vre-un fel de reinitializare sau ceva v-as fi recunoscator.
Multumesc mult.
PS. Cine are o sticla de far pe partea soferului la pret bun?
|
|
|
11-01-12, 14:35
|
|
Stage 4
|
salut pe toata lumea si la multi ani !
am un e36 1.8i motor m40 si trebuie neaparat sa-i schimb ambreajul... pe langa demontant cutia si schimbate piesele necesare mai trebuie facut ceva? are vreo chestie ascunsa de care ar trebuii sa stiu?
este bun un kit de ambreaj de la LUK? nu am pretentii de ambreaj sport sau cine stie ce pentru ca nu-mi permite motorul...
multumesc.
|
|
|
11-01-12, 14:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by StelarPhunk
am un e36 1.8i motor m40 si trebuie neaparat sa-i schimb ambreajul... pe langa demontant cutia si schimbate piesele necesare mai trebuie facut ceva? are vreo chestie ascunsa de care ar trebuii sa stiu?
este bun un kit de ambreaj de la LUK? nu am pretentii de ambreaj sport sau cine stie ce pentru ca nu-mi permite motorul...
multumesc.
|
Cum ai dedus ca ambreajul trebuie schimbat ?
|
|
|
11-01-12, 14:40
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa
Cum ai dedus ca ambreajul trebuie schimbat ?
|
mi s-a intamplat o chestie nasola aseara si de atunci se simte mirosul ala de "ambreaj incins" si se simte ca patineaza.. adica accelerezi si abia creste viteza..
aseara era si mai grav dar peste noapte s-a mai racit.. azi dimineata credeam ca era o alarma falsa dar dupa ce am stat in aglomeratie iar a incept sa miroasa a ambreaj si deja pleca mai greu de pe loc...
|
|
|
11-01-12, 15:03
|
|
Stage 5
|
pana nu moare de tot nu l schimba,alta data nu mai incerca sa faci burnout cu 100 de cai
|
|
|
11-01-12, 15:11
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by zepolikahhh_
pana nu moare de tot nu l schimba,alta data nu mai incerca sa faci burnout cu 100 de cai
|
era bine daca incercam asta ..nu-mi parea rau.. nu stiu de unde ai tras concluzia asta...
nu vreau sa moara de tot cand sunt cine stie pe unde de nu am ce sa fac..
o sa vad asta seara cand plec de la munca, cum o sa se comporte si atunci ma hotarasc...
poate daca lumea nu mai fura capace de canal si romanii sau oamenii in general sunt mai saritori ( nu doar simplii spectatori ) nu ajungeam aici...
|
|
|
11-01-12, 17:15
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
multumesc.
|
Te salut,
Pe langa kitul de ambreiaj (placa, disc, rulment) ca tot umbli acolo, e pacat sa nu schimbi si siguranta (nr.7 din poza) si motul de plastic(nr.6)......siguranta se slabeste, nu mai e atat de tare ca sa tina parghia, iar motul ala....in el se opreste parghia, si se toceste in cap......
Seara placuta !!!
|
|
|
11-01-12, 23:19
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by jm3k3rd3mik
Te salut,
Pe langa kitul de ambreiaj (placa, disc, rulment) ca tot umbli acolo, e pacat sa nu schimbi si siguranta (nr.7 din poza) si motul de plastic(nr.6)......siguranta se slabeste, nu mai e atat de tare ca sa tina parghia, iar motul ala....in el se opreste parghia, si se toceste in cap......
Seara placuta !!!
|
multumesc pentru sfat !
as fi recunoascator daca mi-ai spune si unde gasesc piesele respective...
Last edited by StelarPhunk; 11-01-12 at 23:23.
|
|
|
11-01-12, 23:39
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
multumesc pentru sfat !
as fi recunoascator daca mi-ai spune si unde gasesc piesele respective...
|
Dute la firma de unde iti comanzi ambreiajul, si da-i si codurile astea 2:
*siguranta - 2151 7 570 284
*mot - 2151 1 223 328
Ii spui ca astea sunt coduri de original.....el le baga la el in calculator, si-o sa-i dea variante de la codurile astea, si la piese pe producator.
|
|
|
|
|