Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
01-03-11, 22:39
|
|
Stage 5
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
În cazul ăsta, dacă tot e vorba de benzină (98-101) de aproape 6 lei/litru, fiindcă undeva pe acolo va fi, şi nicio staţie nu oferă vreun avantaj, măcar de câţiva bani, prefer să pun numai Rompetrol Alto 101 atunci când voi folosi maşina. Puţin, dar bun
~Nautilus
PS socotind toate zilele în care am mers cu maşina, probabil n-am dat mai mult de 250 de lei pe carburant în 2 luni şi jumătate. Ţeapa lor.
|
|
|
01-03-11, 23:21
|
|
Stage 2
|
Buna Seara,
ma adresez la colegii mei "boicotistii" de benzinarii care nu mai fac gargara aici pe forum cum au facuto intro vreme,oare de ce ma intreb?
Eu cand am zis ca degeaba ma injurat si ma scuipati ca nu o sa aveti sanse voi nu ca eu sunt prost si ca din cauza celor ca mine merge tzara pe ****.Se vede ca din cauza mea=)).La noi in firma sunt 13 dube la care facem plinu din 3 in 3 zile + inca 6 masini ale sefilor + 4 al supervizorilor care fac pe saptamana plinu...faceti voi socoteala,si in toata tzara inca vreo 100-150 de masini pe putin si alimentam numa de la OMV ) si astia suntem numa noi...boicot la OMV nu mai alimentati...hai ca deja ma amuza toata treaba asta...cand trec pe la omv-uri rar este cand nui nimeni la 1 pompa....deci mah fratilor....continuati reluati boicoturile capoi va mai da la stirile de la ora 5 la pro tv si ne radem ) ca altceva nu se poate...si aia care se simt si stiu ca mau injurat sa se gandeasca inca 1 data ce am zis io...nus nostradamus da eu am zis=)) adio
|
|
|
01-03-11, 23:55
|
|
Stage 5
|
Cât timp nu ai făcut nici cel mai mic efort de a convinge conducerea că Lukoil e o opţiune mai avantajoasă, ţi-ai meritat înjurăturile.
~Nautilus
|
|
|
01-03-11, 23:58
|
|
Stage 4
|
Bai frate astia sunt nebuni cu preturile lor,mie rau.Sunt gata sa particip la orice protest posibil...cine stie. Pana una alta ma duc in beci sa caut Pegasul
Last edited by sLi4bmw; 02-03-11 at 00:02.
|
|
|
02-03-11, 00:00
|
|
Stage 1
|
Sc0fy, nu inteleg care e problema ta ca boicotam noi petrom-ul si daca avem sanse sau nu. Nu cred ca alimentam din buzunarul tau, deci daca nu sustii boicotul macar lasa-ne pe noi linistiti.
|
|
|
02-03-11, 00:32
|
|
Stage 2
|
nautilus...in primu rand nu cred ca poti tu sa itzi convingi firma multinationala sa faca card de la Lukoil.. ii vb de discounturi si dealea dealea...crek nu traiesti pe pamantu asta daca afirmi astfel de lucruri...alnebun si tu esti pe treaba ta...io nu am nicio problema ) chiar ma bucur ca boicotati si bine faceti..dar in aceleasi timp rad cat va strofocati si nu intelegeti ca nu aveti ce face...in fine...parerea mea ii parerea mea...si fiecare is poate exprima parerea intrun mod civizilat...deci,ciocolata vine de la greci..bye:*
Last edited by Sc0fy; 02-03-11 at 00:34.
|
|
|
02-03-11, 02:05
|
|
Stage 3
|
Azi am trecut pe la petrom de curiozitate si era PLIN de masini, in comparatie cu oricare alta benzinarie din oras(Targoviste) ...
|
|
|
02-03-11, 10:03
|
|
Stage 1
|
Sc0fy stiu ca deocamdata nu avem sanse dar cu timpul or sa afle din ce in ce mai multi si cand benzina o sa se faca 6 lei sa vezi cati or sa ni se alature. Deasemenea personal nici nu ma intereseaza pretul benzinei ca sunt sofer de weekend (doar 30.000 de kimi facuti in 2 ani) dar pur si simplu ma scot din sarite astia cand cu petrolul nostru ne bag motive gen Liban ptr cresterea pretului + ca in mod normal petrolul de acum ar trebui sa influenteze pretul de peste 3 luni (cel putin asa se intampla cand e vb sa scada pretul - stiti domne noi avem petrolul de acum 3 luni care l-am luat scump).
|
|
|
02-03-11, 11:13
|
|
Stage 5
|
vreti sa faceti ceva destept
ducetiva la benzinarii cu biciclete triciclete si cu trotinete cu role carucioare si alte mijloace de transport si aruncatile -n benzinarii cu monezi de 1 ban atit merita
luativa si canistre cu voi si alimentati cu sume infime
|
|
|
02-03-11, 12:37
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
Quote:
Originally Posted by Sc0fy
nautilus...in primu rand nu cred ca poti tu sa itzi convingi firma multinationala sa faca card de la Lukoil.. ii vb de discounturi si dealea dealea...crek nu traiesti pe pamantu asta daca afirmi astfel de lucruri...alnebun si tu esti pe treaba ta...io nu am nicio problema ) chiar ma bucur ca boicotati si bine faceti..dar in aceleasi timp rad cat va strofocati si nu intelegeti ca nu aveti ce face...in fine...parerea mea ii parerea mea...si fiecare is poate exprima parerea intrun mod civizilat...deci,ciocolata vine de la greci..bye:*
|
si angajeaza astia la firme "multinationale" soferi analfabeti si tarani? sau tu esti manager si mi se pare mie ca esti doar un sofer flamand?
|
|
|
02-03-11, 14:56
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by b01uxd
si angajeaza astia la firme "multinationale" soferi analfabeti si tarani? sau tu esti manager si mi se pare mie ca esti doar un sofer flamand?
|
) ma amuzi mah da te las sa ma critici...io cred ca is dau seama altii cinei analfabet si cine nu
|
|
|
02-03-11, 15:22
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
Va rog eu frumos ceva, NU mai tratati acesta problema (cresterea pretului carburantilor) doar din punct de vedere sofer-masina-consum. Ganditi-va ca odata cu aceste cresteri de pret ale carburantilor SE SCUMPESC si ALIMENTELE.
Eu, poate imi permit sa alimentez si cu 10 lei litru, si cu 100 de lei litru. NU asta e problema principala. Pana la urma nu ne-am nascut in masini! Problema este, cum am zis si mai sus, cresterea preturilor la alimente.
|
02-03-11, 15:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
Oare cand o sa intelegeti ca degeaba distrugi 2-3 vami in care se fura.
Peste MAXIM 1 an se fura din nou. TOT ACOLO !
de ce nu intelegeti ca ORICE ar veni la putere NU o sa fie BINE ?
sistemul in sine e depasit a fost bun cat a fost.
si cand te gandesti ca tot ce trebuie sa faci ca sa schimbi ceva e sa nu mai bagi de la petrom si omv si sa bagi de la ceilalti
da niste mizerii ordinare cum sunt neamu asta de mekerziti ordinari si boschetari, nici macar atat nu reusesc sa faca.
nu cere nimeni sa iesi in strada sa-ti risti libertatea integritatea corporala nimic..
tot ce se cere e sa nu mai alimentezi de la 2 firme..
atat..
si nici atat nu se face...
sunt omvurile si petromurile pline
de ce ?
neam de curve ordinare...
92% din populatia romaniei, dovedit stintific... neam de curve.
studiu facut de
http://www.m-amsaturatdeneamulastaor...eabade2lei.com
|
Cel mai adevarat mesaj dintre toate !!! +1
|
|
|
02-03-11, 15:43
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by loverboy
Cel mai adevarat mesaj dintre toate !!! +1
|
.....+1
|
|
|
02-03-11, 17:28
|
|
Stage 5
|
din data de 5 ianuarie 2011 nu mai alimentez de la petron sau omw.
o singura data s-a intamplat in tot acest timp pt ca am fost neateant si ramaneam in pana prostului, dar nu mi-a fost rusine si am bagat de 10 lei
|
|
|
|
|