1 te duci acasa si taci bei te inbeti si te culci ?si zici da ce frate eu is prost sa faca altii ce eu ce sa fac [mentalitatea romanului din ziua de azi ]
2 lasa ma ca il inpingem pe ala sa iasa ala si noi stam in umbra ca ala e fraer [la fel asa mi sa raspuns si mie ca am fost luat de fraer de catre cei care m-au rugat sa ma duc la emisiuni si miau zis in telefon ca is un fraer ca am fost si ma-mplins pe la televiziuni ca sa apar sa ma fac vedeta asta e
2 vedeti tot romanu e las si daca e unu care are singe in vene si zice tot ceia ce il doare e fraer
dargii mei uite de asta nu e bine sa faci ceva pentru tara pentru populatia ei ca esti fraer daca faci ceva bun, trebuie sa taci din gura si sa te apleci in fata lor gata uns la fundulet
chiar ei au spus-o daca continuam era bine ca ieftineau dar asa romanu snob de fire si din nastere "c.c.t fudul cu mot " lasa ma ca iese fraerii si noi stam la caldurica cum au facut unii si-au luat prietenii de fraieri si eau inpins la inaintare si au stat bine mersi [baieti asta se numeste instigare la revolta ] macar eu am urlat in gura mare nu mam fofilat ca ma vede ala si ala dar voi ati instigat niste persoane sa iasa in strada si sa faca protest
si inca ceva asa de la sufletul adormitilor neamului nostru care se intorc in morminte de rusine
https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc
chiar trebuie sa raminem asa indoctrinati
si fara pic de respect fata de cei care au luptat pentru noi