Dragi colegi de forum sincer, sper sa nu fiu gresit inteles si sa nu se supere nimeni inutil, dar am urmarit cu interes tot ce se scrie pe aici
si raman usor stupefiat de ceea ce vad mai ales ca in loc sa ne luptam cu benzinarii asa cum se doreste prin acest protest si cum spune si titlul, observ ca ne ciondanim intre noi, ca fiecare are ceva cu fiecare, ba ca scrie mare, ba ca scrie mic, ba ca sa plece din tara daca nu-i convin preturile(de parca a ales el sa se nasca in tara asta), ba ca scrie agramatical etc.
Ideea e ca nu suntem absolut decloc uniti si pentru a nu stiu cata oara dovedim ca noi romanii suntem o "specie" aparte(si cand spun asta nu vreau sa ma refer nici macar la animale, pentru ca le-as jigni, fiindca si ele macar au instinctul de grupare in haita pentru aparare si supravietuire, deci sunt mai inteligente decat noi).
Eu unu as dori sa particip la protestul de pe 14, dar nu prea am vazut pe aici pe nimeni sa confirme din Galati si oricum nu voi alimenta cu monezi ci voi sta de mai multe ori la rand si voi alimenta cu cardul cate 50-100 bani ca sa fie obligati sa-mi emita doua bonuri(pentru benzina si pentru plata cu cardul) si totodata sa piarda prin plata comisionului de la card, comision care va avea valoare mai mare decat ceea ce alimentez eu.
Astept un raspuns de la cei ce participa la protest din Galati sa stiu unde ne gasim si la ce ora(daca e tot la 17 cum e in restul tarii).