Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
16-01-11, 01:14
|
|
Stage 5
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Dobânzile au picat din 2007 încoace cu viteza meteoritului, în Europa şi SUA, în Japonia erau mici şi înainte. De fapt, între 2007 şi 2008 am fost furaţi pe faţă, ni se punea în mână (în ambele sensuri ale expresiei şi mai ales în cel obscen) contractul de credit cu 6% dobândă la euro şi trebuia să semnăm. Dacă era vorba de leasing, dobânda era 7%, 10%, 12%... în Vest practic se rugau de client să accepte 0,99% dobândă promoţională şi el spunea că "se mai gândeşte".
Numai că nimeni (şi mai ales niciun cocalar cu facultatea pe puncte care aruncase vesta tricotată de ţăran în schimbul costumului de funcţionar de companie) nu înţelegea de nimic, nici de logică, nici de glumă, nici măcar de pumn. Toţi ştiau una şi bună: economia duduie, salariul e mic, proprietăţile urcă, trebuie să ai credit, dacă nu ai credit nu faci două parale, oricine nu are la 25 de ani credit ipotecar pe încă 25, apartament mic, urât şi comunist, bretele şi 2 copii e cretin, dobitoc, cocalar, ţigan, poponar şi altele asemenea. Acum trollii cu credit îşi mănâncă de sub unghii să plătească ratele în euro, motiv pentru care au gura ocupată şi nu mai au cu ce să facă ...praf, vorba lui Niculae Moromete
Dacă era de boicotat cineva înaintea baronilor petrolului, ar fi trebuit să fie băncile.
Joi într-o anumită bancă mare de la noi am avut surpriza să fiu întrebat de toată lumea "dacă nu vreau să-mi mai fac un card sau măcar să iau un credit de nevoi personale acolo".
A intrat foamea în voi, distinşi păduchi ai capitalismului?
~Nautilus
|
|
|
16-01-11, 01:17
|
|
Stock
|
Numele meu este Valeriu Pricop si sunt din Husi. Permiteti-mi sa va rapesc din timpul d-stra pretios 3 minute si veti vedea cum se poate scade pretul la orice produs de oriunde-ar fi el in lumea asta. Exista o solutie insa nimeni nu doreste a o spune. De ce oare? Ori nu si-au dat seama ce solutie sa gaseasca ori o stiu dar nu o spun. FRATI ROMANI concurenta este mama economiei. Acolo unde este concurenta este si pretul mai mic insa daca cei ce comercializeaza acelasi produs la acelasi pret incalca o lege a economiei nascandu-se astfel monopolul. Nu va explic mai multe pentru ca o sa va plictisesc insa trec direct la subiect. Ei comercializeaza motorina si benzina la acelasi pret. Hai sa spunem ca difera de la o companie la alta doar cu cativa banuti. Orice-ar fi toate companiile cresc pretul in acelasi timp ca un facut. Stiti de ce il cresc? Pentru ca indiferent de pret noi tot alimentam. Renuntam la o haina, la papica, la un produs pentru a cumpara motorina sau benzina. DECI? Vedeti? Cerere exista. Fiecare punem in rezervor de la orice benzinarie pentru ca nu difera pretul. Aici este problema dragii mei. Ei sunt uniti. Noi nu. Ia hai sa fim acum noi uniti si sa dizolvam fratia lor fortandu-i sa sparga monopolul si sa creeze inapoi concurenta. Ce-nseamna acest fapt? Eu lansez ideea insa impreuna vom alege compania care se va debarasa de acest legamant al lor. IATA SI SOLUTIA CORECTA: "De azi inainte nu mai alimenteaza de la o anumita companie nimeni. E clar? Nimeni. Ce credeti ca vor face directorii de marketing ai companiei respective? Vor astepta sa vada cum zi de zi castiga tot mai putin pentru ca nu mai au clienti? NU dragii mei. Vor fi spargatorii legamantului si vor scade imediat pretul pentru a ne atrage la ei. Acest fapt intamplandu-se, binen-teles vom alimenta doar de la compania cu cel mai mic pret. Ce vor face celelalte companii? Vor scade pretul in urmatoarea zi pentru a nu iesi in pierdere si pentru a-si recastiga clientii. Putem face acest protest impreuna si de atatea ori pana cand vom readuce pretul real al motorinei si benzinei in limitele suportabilitatii venitului nostru. Va spun dragii mei... numai daca aud companiile ce punem la cale vor scadea imediat pretul dara-mi-te sa-l mai si punem in aplicare. Haideti cu totii pe forum, prin apeluri, prin mesaje, prin aparitii televizate sau transmisii radio sa stabilim compania spargatoare de intelegere si vom fi cu un pas in fata lor. Daca suntem uniti castigam daca nu... nu prea. Parerea mea este sa nu mai alimentam de la cea mai mare companie din Romania dar acest lucru il vom hotari cu totii. VEDETI? Eu am gasit solutia foarte usor pentru ca este o vertebra a economiei rupta voit insa doar unul langa altul obtinem ceva. Nu sta cu mainele in san! Spune-le prietenilor tai, vecinilor, tuturor. STABILIM CU TOTII compania la care sa nu mai alimentam. Hai fratilor! CURAJ! O saptamana, doua, trei , o luna de zile evitam o singura companie si am castigat. Trebuie sa stabilim doar compania. Indiferent care. Va spun 100% ca din ziua in care am pus cu totii in aplicare acest plan in maxim o saptamana se va afla in toata tara. Imediat protestul ia proportii nationale iar compania va scade pretul inevitabil evitand astfel falimentul. Chemati presa intr-un oras si stabiliti in fata camerelor compania ce va fi evitata sa stim si noi de unde incepem. E foarte, foarte simplu. Stiti cum se spune... "BUTURUGA MICA RASTOARNA CARUL MARE". Dar buturuga langa buturuga ce rastoarna? TOTUL. Mult curaj tuturor! Fii mandru de tine daca-ti indemni prietenii sa facem acest pas.
|
|
|
16-01-11, 01:22
|
|
Stage 5
|
nu mai alimentam de la omv-petrom eu zic ca lukoil are cel mai mic pret si cea mia buna benzina , la mine benzina de la petrom are apa in ea.
|
16-01-11, 01:25
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CHEVROLET] [Unknown Racers]
|
Quote:
Originally Posted by wallypif
Numele meu este Valeriu Pricop si sunt din Husi. Permiteti-mi sa va rapesc din timpul d-stra pretios 3 minute si veti vedea cum se poate scade pretul la orice produs de oriunde-ar fi el in lumea asta. Exista o solutie insa nimeni nu doreste a o spune. De ce oare? Ori nu si-au dat seama ce solutie sa gaseasca ori o stiu dar nu o spun. FRATI ROMANI concurenta este mama economiei. Acolo unde este concurenta este si pretul mai mic insa daca cei ce comercializeaza acelasi produs la acelasi pret incalca o lege a economiei nascandu-se astfel monopolul. Nu va explic mai multe pentru ca o sa va plictisesc insa trec direct la subiect. Ei comercializeaza motorina si benzina la acelasi pret. Hai sa spunem ca difera de la o companie la alta doar cu cativa banuti. Orice-ar fi toate companiile cresc pretul in acelasi timp ca un facut. Stiti de ce il cresc? Pentru ca indiferent de pret noi tot alimentam. Renuntam la o haina, la papica, la un produs pentru a cumpara motorina sau benzina. DECI? Vedeti? Cerere exista. Fiecare punem in rezervor de la orice benzinarie pentru ca nu difera pretul. Aici este problema dragii mei. Ei sunt uniti. Noi nu. Ia hai sa fim acum noi uniti si sa dizolvam fratia lor fortandu-i sa sparga monopolul si sa creeze inapoi concurenta. Ce-nseamna acest fapt? Eu lansez ideea insa impreuna vom alege compania care se va debarasa de acest legamant al lor. IATA SI SOLUTIA CORECTA: "De azi inainte nu mai alimenteaza de la o anumita companie nimeni. E clar? Nimeni. Ce credeti ca vor face directorii de marketing ai companiei respective? Vor astepta sa vada cum zi de zi castiga tot mai putin pentru ca nu mai au clienti? NU dragii mei. Vor fi spargatorii legamantului si vor scade imediat pretul pentru a ne atrage la ei. Acest fapt intamplandu-se, binen-teles vom alimenta doar de la compania cu cel mai mic pret. Ce vor face celelalte companii? Vor scade pretul in urmatoarea zi pentru a nu iesi in pierdere si pentru a-si recastiga clientii. Putem face acest protest impreuna si de atatea ori pana cand vom readuce pretul real al motorinei si benzinei in limitele suportabilitatii venitului nostru. Va spun dragii mei... numai daca aud companiile ce punem la cale vor scadea imediat pretul dara-mi-te sa-l mai si punem in aplicare. Haideti cu totii pe forum, prin apeluri, prin mesaje, prin aparitii televizate sau transmisii radio sa stabilim compania spargatoare de intelegere si vom fi cu un pas in fata lor. Daca suntem uniti castigam daca nu... nu prea. Parerea mea este sa nu mai alimentam de la cea mai mare companie din Romania dar acest lucru il vom hotari cu totii. VEDETI? Eu am gasit solutia foarte usor pentru ca este o vertebra a economiei rupta voit insa doar unul langa altul obtinem ceva. Nu sta cu mainele in san! Spune-le prietenilor tai, vecinilor, tuturor. STABILIM CU TOTII compania la care sa nu mai alimentam. Hai fratilor! CURAJ! O saptamana, doua, trei , o luna de zile evitam o singura companie si am castigat. Trebuie sa stabilim doar compania. Indiferent care. Va spun 100% ca din ziua in care am pus cu totii in aplicare acest plan in maxim o saptamana se va afla in toata tara. Imediat protestul ia proportii nationale iar compania va scade pretul inevitabil evitand astfel falimentul. Chemati presa intr-un oras si stabiliti in fata camerelor compania ce va fi evitata sa stim si noi de unde incepem. E foarte, foarte simplu. Stiti cum se spune... "BUTURUGA MICA RASTOARNA CARUL MARE". Dar buturuga langa buturuga ce rastoarna? TOTUL. Mult curaj tuturor! Fii mandru de tine daca-ti indemni prietenii sa facem acest pas.
|
+1 eu zic ca compania vizata de noi sa fie petrom sau omv...nu conteaza ca sunt din acelasi grup cu o putere de decizie a pretului in Romania foarte mare...aceasta idee este mult mai buna decat simpla nealimentare de la o companie 3 zile,pentru simplu fapt ca trebuie sa ne deplasam si o sa aibe vanzari extraodinare intr-o zi si mai putin in urmatoarele 3 si daca se face o medie tot acolo se ajunge...eu de la inceputul anului am bagat doar de la lukoil,dat fiind faptul ca au si un pret mic si promotii
|
|
|
16-01-11, 01:27
|
|
Stage 3
|
astia de aici, exact asta incearca sa faca:
www.eject.ro
Se va stabili compania boicotata in functie de numerele la loto, iar luna asta a iesit OMV-Petrom castigatoare. Deci... eject pt OMV.
@catalin266
Si eu cam tot de la Lukoil alimentez. Tot timpul au avut pretul cel mai mic. Si cu benzina n-am avut probleme. Dar daca va fi sa pice boicotul pe ei, nu voi mai alimenta de acolo
|
|
|
16-01-11, 01:28
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CHEVROLET] [Unknown Racers]
|
Quote:
Originally Posted by Piniuli
astia de aici, exact asta incearca sa faca:
www.eject.ro
Se va stabili compania boicotata in functie de numerele la loto, iar luna asta a iesit OMV-Petrom castigatoare. Deci... eject pt OMV.
@catalin266
Si eu cam tot de la Lukoil alimentez. Tot timpul au avut pretul cel mai mic. Si cu benzina n-am avut probleme. Dar daca va fi sa pice boicotul pe ei, nu voi mai alimenta de acolo
|
nu trebuie lasata in voia sortii alegerea benzinariei....ideea este ca trebuie dat in cei puternici,iar cei puternici sunt omv-petrom
|
|
|
16-01-11, 01:32
|
|
Stage 5
|
corect
|
|
|
16-01-11, 01:34
|
|
Stage 5
|
Exista prin 2006 "Comision de gestionare al contului". Sotia mea avea un depozit deschis la o banca, iar de ceva vreme nu s-a mai interesat de cont, pana intr-o zi cand a cerut un extras de cont si suma scadea de la o luna la alta. Era vorba de un depozit de cateva milioane (cateva sute de lei "denominati'). Nu am luat nici un credit in viata mea si sper sa ma feresc toata viata.
Nu stiu daca mai exista acest comicion de gestionare al contului in ziua de azi la depozite bancare.
Pur si simplu nu vreau sa aud de banci, niste instrumente de inrobire financiara a oamenilor prin indatorarea creata de credite.
Boicotul meu cu bancile l-am inceput in 2006.
L.E.:
Pana am scris eu postarea anterioara, s-a schimbat subiectul discutiei.
Stiam ca ramane stabilit ca in luna februarie 2011 sa nu alimentam de la OMV-Petrom-PetromV. Deci s-a discutat si mai inainte cu cateva pagini si pe alte subiecte de discutie despre boicot.
Si boicotul cu banii marunti e bun, ca sa se inteleaga ca si noi putem fi uniti, le tragem si noi un semnal de alarma, dupa care urmeaza nealimentarea din luna februarie.
Last edited by Daci; 16-01-11 at 01:44.
|
|
|
16-01-11, 01:52
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [SKODA] [Delta Racing Crew]
|
O poza reprezentativa si de la Tulcea!
|
|
|
16-01-11, 02:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
si de la timisoara )
am inteles ca au fost pe faza cu cantare pentru numarat banii . Doar ca li s-a cerut certificatul metrologic , si lipsea )
http://www.pressalert.ro/2011/01/gal.../#comment-3530
16-01-11, 06:47
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by Geox`
O poza reprezentativa si de la Tulcea!
|
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
|
Deci , astea două poze sunt pur şi simplu MAXIME ! Felicitări !!!!
|
|
|
16-01-11, 09:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nautilus
Nu are importanţă ce se ştie şi ce nu.
1. Poliţiştii erau în uniformă? Aveau insigne cu numere?
2. Jandarmii erau în uniformă? Aveau insigne cu numere?
3. Poze ale incidentului s-au făcut?
4. După identificarea agresorului, s-a depus plângere?
A se reţine:
Pe vremea Răposatului, riscul de a întâlni un miliţian sau securist era destul de redus. Dar cine călca strâmb risca destul de multe din partea unor oameni din populaţia civilă.
La venirea minerilor, ei au bătut şi au spart multe capete. Dar atât martorii cât şi înregistrările filmate arată că au fost sprijiniţi de bătăuşi în civil.
Când "s-au împărţit mici şi bere pentru voturi", cei care au mâncat şi votat erau din populaţia civilă.
Aceşti civili în zilele noastre se numesc cocalari. Nu s-au numit tot timpul aşa.
Dar aceşti cocalari -sau părinţii lor, cocalarii bătrâni de azi- cu 20 de ani în urmă susţineau tăcut regimul. Sau mai puţin tăcut, cu câteva mormăieli dispreţuitoare îmbibate de damful vodcii Săniuţa şi berii Griviţa
Astfel încât, trebuie reacţionat legal la cea mai mică provocare. Chiar dacă eşti convins că vor arunca reclamaţia la coş (foarte posibil să nu-şi asume însă un asemenea risc!), ea trebuie făcută, însoţită de declaraţiile martorilor, cât mai amănunţite. Şi de probe.
Dacă nu reacţionezi legal, e suficient să spună unul "golanii ăia". Şi gata. Chiar dacă n-au mineri, de dat în cap mai pot da alţii. Şi de acolo, odată ce eşti "golanul ăla", poţi să crăpi. Nu mai dă nimeni două parale pe tine, nici măcar dacă eşti la puşcărie sau în scaunul cu rotile. "Golanii şi-au meritat-o. Ei sunt de vină, noi doar plantam nişte panseluţe ".
~Nautilus
|
eu persomal mi se rupea de ei. dar colegii mei participanti la boicot ??? gindestete ca am 3 internari la socola spitalul de psihiatrie pentru evitarea situatiilor conflictuale dar ei ce pateau ii calcau jandarmii in picioare si eram vazuti si dati pe la televizor ca huligani
nu da bine din protest destept si inteligent devine violent
Quote:
Originally Posted by mircione
@ionut85zkh dece nu spui pe intelesul tuturor ca Rover Cabrio a fost acolo si a zis ca nu are rost ca suntem prea putini si ne facem de ras si a fugit acasa rpd probabil sa se uite la tv . Hai sa va mai spun ceva eu ieri m am invoit de la munca si certat cu sotia ca sa vin la protest am lasato acasa cu baiatul meu de 2 luni care a plans 4 ore in continuu si voi unii ati fugit si alti ati stat bine merci pe unde ati dorit. Pai facem o treaba sau nu mai facem si ne bagam picioarele in toata munca si am amagit o tara in treaga ca se poate, amintitiva cate masini au fost la primul protest, poate data viitoare daca tot se aude in continuu mai se alatura si altii. Vom adopta si celelalte variante de protest dar macar o data pe saptamana ar trebui sa mai iesim afara la aer face bine la organism si creer. Bafta all si tot inainte IMPREUNA.
|
eu sunt ...ai grija ce mai sri pe FORUm ca mie mi sa scarbit ....si altcineva ..noi am decis sa ne retragem din acest ....boicot protest .....ROMANUL este foarte pervers si este PLIN de gabori printre noi si altele.....sau intamplat niste kestii zilele astea ....care multi nu vor sa inteleaga .....eu mam dus acolo AZI am fost prezent miam facut datoria leam dat nsite S.....E , F.....E ....etc si ...AM DAT INAPOI (am plecat de bunavoie) din alte circumstante ...care multi nu INTELEG !!!
nu poti sa iesi 3-4-5 insi in FATA sa te pui cu o MAFIE de 100 de MILIOANE de euro ANUAL sa te iei cu ei DACA nu esti sustinut !! de cine ? de 30 de masini ???
din cauza NOASTRA a celor din BUCURESTI care am inititat aceste BOICOTURI ..OMV deja sau ars cu 150 de milioane de EURO zilele astea pentru ca iau prins cu BENZINA vanduta si NEIMPOZITABILA adusa din afara !!! MULTI nu inteleg ce se poate intampla !!!
MA INTELEGI COLEGU DE ASTA LUMEA SE DA INAPOI ..... NU SUNTEM UNITI
Quote:
Originally Posted by B.81.WGX
mircione, te sustin, si eu is conducator auto, si tot am participat(adevarat, fara masina) dar mi-am sustinut colegii de trafic care utilizeaza masina zi de zi si nu nu vor sa fie calcati in picioare. Daca era sa ne luam amenda, trebuia sa ne-o luam cu totii, nu unul doi si daca se isca scandal trebuia aplanat imediat, pe cale pasnica. dar nu. una lume a preferat sa plece acasa, la caldurica, ca era mai bine ori probabil ca intarziau la vreun party. si inca o data m-am convins : Romanul e o ***** cu 2 fetze Cui nu-i convine sa se abtina, sa taca din "gura(n.e: taste).
|
Quote:
Originally Posted by mircione
sincer eu nu mai folosesc masina de 3 saptamani dar tot am venit si voi mai veni si voi promova pe toate caile pe care le am .
Si o bila alba pt Rover Cabrio , merci pt pliantele si colantele pe care le-a adus cele rosii care se vad in poze pe masini , totusi sa nu uitam si sa apreciem fapta pt mine este pe jumate iertat dar doar pe jumate.
|
Quote:
Originally Posted by badea_laurentiu88
pai fratilor, stabiliti urmatorul boicot, azi am fost pe la un tovaras si l-am intrebat de ce nu a venit, mia zis ca nu a stiut nimic, dar sa il anunt data viitoare pentru ca incearca sa convinga mai multi baieti din clubul seat.deci hai sa stabilim urmatoarea intalnire, cei care cunoasteti mai mult pe aici prin bucuresti.eu nu pot sa promit decat ca eu voi fi acolo, incerc saa mai adun si alti baieti dar sa vedem ce iese, ati vazut cati au promis si nu au venit.
|
ADEVARU E CA IN BUCURESTI MA ASTEPTAM SA FIE MULT MAI MULTA LUME MA ASTEPTAM LA SOLIDARITATE SI IN IASI LA FEL .....
IN IASI AU FOST MAI PUTINI CA PE DATA DE 7
ASA CA ?
ORI CUM AM FACUT CEVA CE NU AU FACUT 70 MII DE SINDICALISTI
SI DACA TOT ROMANUL DE RIND AR IESI ATUNCI AR FI CEVA PINA ATUNCI CEI CARE AU FOST LA IASI INCA MAI POARTA FLAYERELE IN PARBRIZ
SI HAIDETI DACA SE HOTARASTE SA O FACEM SIMULTAN CA DE EXEMPLU IERI AU IESIT SI VASLUENII ...
FELICITARI LOR AU FOST 50 DE MASINI INTRU-N ORAS CARE E MIC TARE
NASCUT IN ROMANIA
Last edited by criminales; 16-01-11 at 09:15.
|
|
|
16-01-11, 09:44
|
|
Stage 5
|
Uite colegu cind primesti un mail cu niste filme pentru cultura ta generala si pentru stiinta ta
fii atent mesaj la mesajul care l-am primit
asa ca daca te documentezi si te informezi uite ce primesti
Acest mesaj si orice fisiere sau documente atasate contin informatii confidentiale, clasificate conform regulilor interne. Mesajul este destinat doar persoanei sau entitatii adresate si altora autorizati sa-l primeasca.. Daca dvs. nu sunteti in aceasta situatie, prin aceasta va informam ca orice dezvaluire, copiere, distribuire sau orice alta actiune bazata pe continutul acestor informatii este strict interzisa si pot fi aplicate sanctiuni, potrivit legii. Daca ati primit acest mesaj din greseala, va rugam sa ne informati imediat si sa stergeti mesajul din sistemul dvs. De asemenea, va rugam sa tineti cont ca transmisia nu poate fi garantata ca fiind sigura sau fara erori. Va multumim."
|
|
|
16-01-11, 11:16
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
|
Saracu' Flavius
|
|
|
16-01-11, 11:36
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by wallypif
|
+1 si de la mine, in februarie nici nu mai pun piciorul in OMV Petrom.
|
|
|
|
|