Quote:
Originally Posted by montero
...frumoase filmele alea cu agenti secreti...salt, ochiul.....
|
bine colegu uite ea de aici
Emilian
Default Re: Boicot Benzinărie
"se vorbeste" ca incidentul de la OMV nu a fost unul intamplator
la petrom in pod de piatra, un tip cu un opel corsa a inceput sa faca figuri ca de ce blocam pompele.. etc. ca suntem in sec 21, si ca legea se face cu pistolul si nu cu pumnul.. iar la omv in bucium a mai venit cu inca o masina cu doi malaci, si au luat la bataie pe un coleg de'al nostru. si ca de obicei politia statea si se uita... ca deh.. romania.. mai departe nu stiu sa iti spun ce s-a intamplat ca am plecat..
http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...cidente~ni6vld
DarkDriver
Default Re: Boicot Benzinărie
Si un articol cu un sambure de adevar
http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...ni-foto~ni6vld
Cu o mica inadvertenta, Criminales a aplanat conflictul, cei de la rutiera stateau de vorba cu atacatorii, se pare ca se cunosteau.
si omu daduse noroc cu politistii si cu jandarmii si au stat vreo 5 min de vorba cu toti si dupa aia cei trei au trecut strada si sau luat de colegul nostru am fost instigati la violenta dar nu am raspuns cu violenta
si pe linga toate astea inca un coleg de al nostru a fost agresat in trafic de un fiat ducato alb urmarit si alergat dupa ce se despartise de noi
asa ca nu ai cu cine dupa incident toti sau despartit pe mine si inca un prieten am fost urmariti de cei de la rutiera si de jandarmerie
asa ca cu cine
eu ma am pe mine si numai in mine am incredere dar ceilanti ?????????
mam bagat pt ei si ....
se baga vreo data pentru mine ?
nu vb frate
daca nu stii despre ce e vb ....
vb in nestire de cauza ....
sunt eu si inca 1 care in caz de ceva ne punem spate in spate si acolo murim restu cred ca o iau la fuga nu cred
eu am sa fac ceia ce am de facut incontinuare sustin si solidarizez cu voi
ori cind si la ori ce ora