Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
14-01-11, 21:15
|
|
Stage 5
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Bravo!!
Protestele ar trebui să continue, pentru ca publicul obişnuit să înţeleagă mesajul.
Nu e necesar câte un protest pe zi. E de ajuns ca la anumite intervale de timp să mai fie blocată câte o staţie. Preferabil să nu fie aceiaşi participanţi, putem face cu schimbul, 50 de inşi azi, alţi 50 peste o lună.
~Nautilus
|
|
|
14-01-11, 21:20
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Nautilus
Bravo!!
Protestele ar trebui să continue, pentru ca publicul obişnuit să înţeleagă mesajul.
Nu e necesar câte un protest pe zi. E de ajuns ca la anumite intervale de timp să mai fie blocată câte o staţie. Preferabil să nu fie aceiaşi participanţi, putem face cu schimbul, 50 de inşi azi, alţi 50 peste o lună.
~Nautilus
|
ar trebui pentru ca se pare ca din ce in ce mai multa lume afla si se alatura initiativei .Lumea vine din ce in ce mi multa,fenomenul ia amploare,sa continuam pana se va ajunge la un numar foarte mare de oameni sa se simta efectele puternic.Se stabileste o data si toata tara participa ca si pana acum.
|
|
|
14-01-11, 21:29
|
|
Stage 5
|
Si in Baia Mare ne-am facut treaba, ne-am strans destul de multi desii nu ne-am asteptat
|
|
|
14-01-11, 21:31
|
|
Stage 5
|
deja dupa 3 saptamani se mobilizeaza multa lume,este subiect non stop la tv si ziare.Peste inca o luna de asa ceva s-ar bloca orasele(ar fi ceva )
|
|
|
14-01-11, 21:32
|
|
Stage 5
|
Bravo şi pentru Baia Mare!
Vinerea trecută au fost 13 municipii. Poate de data asta reuşim măcar dublu
În viitorul apropiat, dacă stabilim o dată pentru toată lumea din ţară, ar trebui să fie la intervale mai mari de timp, 2-3 săptămâni sau o lună. Cum se liniştesc baronii petrolului şi îşi închipuie că am murit, noi reînviem şi venim să-i bântuim.
~Nautilus
|
|
|
14-01-11, 21:34
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
pentru prima data m-am simtit ca fac parte din ceva maret...prima data am fost vreu 13,14...a 2a oara vreo 22,24....ACUM am fost 40 ...cand vom fi de ordinul zecilor de mii protestul asta va da de gandit. Benzina nu se va ieftini, macar sa se opreasca din avant.
Cu astia 40 de insi eu as fi in stare sa merg sa protestez in fata parlamentului
14-01-11, 21:57
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Tirgu Mures
Tg. Mures
https://www.youtube.com/watch?v=rAWk8xPW8Po
https://www.youtube.com/watch?v=EUxfA94Z6vY
Nu au existat incidente fiindca nu le-am provocat noi, si nu am dat nimanui ocazia sa dea vreo amenda (fara claxoane, fara muzica, fara motoare ambalate). am fost cam 30 de masini si am blocat un Petrom apoi un OMV.
Din pacate presa nu a fost prezenta deloc.
Quote:
se pare ca doar pe forum sau intarit muschii , realitatea de dorit
|
mare dreptate ai
Last edited by CLM_Audi; 14-01-11 at 22:06.
|
|
|
14-01-11, 22:00
|
|
Stage 2
|
RUSINE SA VA FIE CELOR CARE VATI BATUT CU PUMNUL IN PIEPT SI ATI TRANCANIT PE FORUM CA VETI PARTICIPA SI MAI ALES VA LOATI DE ALTII CARE AVEAU PARERI CONTRA . NE FACETI DE RUSINE MACAR ABTINETIVA NU MAI COMENTATI CU CHESTII "BRAVO , BRASOV, DEVA E.T.C " CA VOI NU ATI FOST IN STARE DE NIMIC . SUNTETI O RUSINE PT NOI IN SPECIAL CEI DIN BUCURETII . UUUUUAAAAA !!!!!!!!!
FELICITARI CELOR CARE INCA CRED CA MAI PUTEM FACE CEVA SI VA MULTUMESC PERSONAL CA ATI STAT IN FRIG 3-4 ORE PT ALTII CARE SAU PIERDUT IN CEATA.
Last edited by mircione; 14-01-11 at 22:06.
|
|
|
14-01-11, 22:06
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by mircione
RUSINE SA VA FIE CELOR CARE VATI BATUT CU PUMNUL IN PIEPT SI ATI TRANCANIT PE FORUM CA VETI PARTICIPA SI MAI ALES VA LOATI DE ALTII CARE AVEAU PARERI CONTRA . NE FACETI DE RUSINE MACAR ABTINETIVA NU MAI COMENTATI CU CHESTII "BRAVO , BRASOV, DEVA E.T.C " CA VOI NU ATI FOST IN STARE DE NIMIC . SUNTETI O RUSINE PT NOI IN SPECIAL CEI DIN BUCURETII . UUUUUAAAAA !!!!!!!!!
|
Calmează-te , să nu ţi se spargă vreo venă
Felicitări Focşani , Buzău , Baia-Mare şi Tg.Mureş ....mai multe poze / filmuleţe aveţi ?
|
|
|
14-01-11, 22:16
|
|
Stage 3
Member of: [Suzuki]
|
Felicitari tuturor care au fost astazi ! Consider ca numai prin astfel de proteste putem sa mai facem ceva.
http://www.antena3.ro/romania/intrar...ei-116835.html
Felicitari si celor din alte orase care au participat si mai ales celor din Tulcea si Clarasi care ne-au dat mucu` ....
|
|
|
14-01-11, 22:17
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
a fost si la Rm.Valcea...poze in curand....din pacate din 25 masini inscrise doar 7 au venit....multa lume, putini oameni
|
|
|
14-01-11, 22:18
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
din pacate nu am decat atat, facute cu telefonul, fiindca nu prea au dat voie angajatii;
cat despre atitudine, cei care azi au stat acasa: daca sperati sa se schimbe totul in bine peste noapte, si daca s-ar putea sa nici nu faceti nimic, sa va pice totul de-a gata... ei bine, nu cred ca se poate
|
|
|
14-01-11, 22:21
|
|
Stage 5
|
Însuşi ziarul România Liberă demonstrează în ediţia de azi, prin exemplul Austriei şi amintind şi de protest, că scumpirea carburanţilor odată cu acciza nici măcar nu era necesară:
http://www.romanialibera.ro/actualit...ci-213092.html
~Nautilus
|
|
|
14-01-11, 22:28
|
|
Stage 5
|
|
|
|
14-01-11, 22:50
|
|
Stage 5
|
da...sincer Bucuresti-ul astazi a fost de CACAO....din atatea vorbe pe forum cred ca abia s-au strans 20 de masini dak nu ma insel. Parerea mea ca erau sperante mai mari...dar asta e. Mai are rost sa le batem obrazul celor care au zis ca vin si ciuciu...sau ma mai zic de cei care au aparut acolo si apoi n-au mai mers din motiv ca "suntem prea putini " iar pana la ora 5 rupeau forumu in 2ca facem ca la la la...(se stiu ei )Lider ? noi n-am stiut ce-i asta asa ca mai cu chiu mai cu vai am reusit sa ne organizam putin si am facut ceva treaba asa "putini " cum am fost.
Am blocat un petrom apoi ne-am mutat si la omv, per total a iesit bine
Apaream si pe realitatea de la ora 18:00 direct si apoi o inregistrare la ora 20:00. inca o data RUSINE RUSINE RUSINE celor care au stat acasa si celor care n-au vrut sa ni se alature !
http://www.realitatea.net/jurnale.html
si cateva poze de la mine:
Toti cei care au aparut le multumim pentru prezenta si ii asteptam si data viitoare !!!
BRAVO BAIETI !!!! MULTUMIM PENTRU PREZENTA !!!!
|
|
|