Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 18-03-11, 09:03   #256
Rusanescu

Stage 5

Rusanescu's Avatar

Default Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

Quote:
Originally Posted by cornel1955 View Post
Dle Rusanescu de unde pot lua un nou regulament sportiv auto actualizat pt ca ma intereseaza ce masini de formula mai sunt omologate la noi... am inteles ca a ramas numai VTM , circuitul viteza a disparut ? trebuie sa stiu ce conditii, ce caracteristici trebuie sa ai in vedere cand construiesti o masina de formula....hai ca mam dat in primire acum....dar nu am secrete...daca wilhelm face una si eu pregatesc surprize...sper sa iasa o bomba )
Cornel, ai īn pdf, ataşat Regulamentul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011
de la adresa http://2010.fras.ro/viteza-in-coasta/regulamentcnvc2011 şi o adresă pe FRAS cu istorice la coasta de la Cāmpulung Muscel 2010:
http://2010.fras.ro/istorice

Pentru toţi īmpătimiţii, vizitaţi şi http://automobilia-romania.blogspot.com/. Acolo găşiţi istorie şi mai veche a automobilismului sportiv romānesc şi nu numai, dar şi a altor materiale referitoare la auto şi moto, din Romānia şi din lume.
Attached Files
File Type: pdf Reg_CNVC-DUNLOP_2011.pdf (467.7 KB, 21 views)

Last edited by Rusanescu; 18-03-11 at 09:10.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 09:14   #257
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rusanescu View Post
Cornel, ai īn pdf, ataşat Regulamentul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011
şi o adresă pe FRAS cu istorice la coasta de la Cāmpulung Muscel:
multumesc mult ma apuc de studiu, sa vad ce e acolo... am fost la cumparaturi prin sat si acum am venit...astia ai mei au zis "tu dute si bagate cu capul in calculator ca tea apucat nostalgia"...da asa e dar nu numai , poate cu nostalgiile noastre mai animam un pic spiritul adevarat sportiv din romania si dam un imbold celor tineri....cum am spus, trebuie bani, talent si pasiune multumesc inca o data pt ajutor !
Old 18-03-11, 09:33   #258
Rusanescu

Stage 5

Rusanescu's Avatar

Default Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

Cu viteza pe circuit s-a māntuit, nu-şi asumă nimeni riscul, la ce putere au maşinile azi. Era vorba că va fi din nou FIA GT īn jurul Parlamentului, dar parcă nu am văzut să mai fie īn Calendarul FIA publicat īn 16 martie 2011.
La unele etape de raliu ale FRAS se mai organizează cāte o SUPERSPECIALĂ de pānă la 1 km lungime cu securitate maximă, dar se dau numai cei īnscrişi la raliul respectiv.
Old 18-03-11, 09:37   #259
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
de la adresa http://2010.fras.ro/viteza-in-coasta/regulamentcnvc2011 şi o adresă pe FRAS cu istorice la coasta de la Cāmpulung Muscel 2010:

Pentru toţi īmpătimiţii, vizitaţi şi http://automobilia-romania.blogspot.com/. Acolo găşiţi istorie şi mai veche a automobilismului sportiv romānesc şi nu numai, dar şi a altor materiale referitoare la auto şi moto, din Romānia şi din lume.
Intrebare...poate un pilot care este la inceput sa mearga pe o masina de formula fara sa treaca prin alte grupe preliminare ??? din regulament nu reiese treaba asta grupa D am inteles...monopost sau daca merge hors-concours numai din pasiune mai sunt valabile restrictiile din regulament ?

Last edited by cornel1955; 18-03-11 at 09:46.
cornel1955 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 09:45   #260
Rusanescu

Stage 5

Rusanescu's Avatar

Quote:
Intrebare...poate un pilot care este la inceput sa mearga pe o masina de formula fara sa treaca prin alte grupe preliminare ??? din regulament nu reiese treaba asta grupa D am inteles...monopost
Eu nu m-am uitat īn regulament, dar nu scrie nimic de categoriile de piloţi? Ştiam că debutanţii, cum le spunea, participau la coastă, īnsă cu o maşină care e limitată ca putere la 180 CP. Acum nu mai ştiu care e chestia!? Poate scrie ceva īn Regulamentul de licenţiere. Sī-l căutăm.
Old 18-03-11, 09:52   #261
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Eu nu m-am uitat īn regulament, dar nu scrie nimic de categoriile de piloţi? Ştiam că debutanţii, cum le spunea, participau la coastă, īnsă cu o maşină care e limitată ca putere la 180 CP. Acum nu mai ştiu care e chestia!? Poate scrie ceva īn Regulamentul de licenţiere. Sī-l căutăm.
este alambicat rau regulamentul si cu o gramada de taxe...dar nu asta e problema...daca eu vin ca incepator cu o masina de formula , cu licentza si toate actele in regula pot alerga direct fara sa trec prin faza de incepator ? e complect neclar noul regulament si poate mam tampit eu....poate cineva de la FRAS sa ne dea lamuriri !
Old 18-03-11, 10:47   #262
Rusanescu

Stage 5

Rusanescu's Avatar

Quote:
este alambicat rau regulamentul si cu o gramada de taxe...dar nu asta e problema...daca eu vin ca incepator cu o masina de formula , cu licentza si toate actele in regula pot alerga direct fara sa trec prin faza de incepator ? e complect neclar noul regulament si poate mam tampit eu....poate cineva de la FRAS sa ne dea lamuriri !
Se pare că nu sunt admişi DEBUTANŢII cu grupa D. Numai la H, A, N, parcă. Vezi extras ataşat. Am trimis şi eu o īntrebare şi aştept răspuns.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CNVCoasta.Piloti.Admisi.jpg
Views:	69
Size:	249.2 KB
ID:	1923656  
Old 18-03-11, 10:57   #263
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

este excelent linkul urmator multzam fain Nea Mitica http://automobilia-romania.blogspot.com/
Old 18-03-11, 11:02   #264
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Se pare că nu sunt admişi DEBUTANŢII cu grupa D. Numai la H, A, N, parcă. Vezi extras ataşat. Am trimis şi eu o īntrebare şi aştept răspuns.
asta am vazut si eu mai cercetez sa vad care este treaba sau poate apare vreun sef de la FRAS sa ne lamureasca ...sau poate nu au curaj ....am zis ca mam tampit (in sensul bun )

Last edited by cornel1955; 18-03-11 at 11:13.
Old 18-03-11, 11:23   #265
Rusanescu

Stage 5

Rusanescu's Avatar

Quote:
este excelent linkul urmator multzam fain Nea Mitica http://automobilia-romania.blogspot.com/
Şi acesta: http://89.39.150.226/forum/viewtopic...ca33272f57ddc5
Old 18-03-11, 11:56   #266
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Nea MItica vrei sa ma imbolnavesti ???? heheheheee !!! E TARE RAU ULTIMUL LINK si ar fi bine sal vada toti de aici si sunt sigur ca il vor aprecia asta asa ca sa le facem cultura copiilor astia talentati sa vada si ei cine au fost marii campioni si cum era cu auto atunci ) EXCELENT LINK !!!!
Old 18-03-11, 12:13   #267
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

mai fac o ultima postare pe ziua de azi ca ma duc cu nevasta la policlinica....se pare ca aici pe forumul asta sa strans o pepiniera de "fosti" auto...e foarte bine si ar fi si mai bine daca ar aparea multi mai multi si care pot da sfaturi sau schimb de impresii sau chiar indicatii de pilotaj sportiv pt ca acum am vazut pe regulament ca iti trebuie adeverintza de la o scoala de pilotaj DOAMNE AJUTANE SA IESIM DIN TAMPENIA ASTA !!! pai ba schmecherilor care ati facut regulamentul ala de cacat Ayrton Senna ca sa dau numai un nume mare nu avea nici o scoala de pilotaj ca multi altii de fapt ...hai ca ma enervez iar la vederea acestui regulament de 3 bani ...noi ii asteptam cu drag pe tinerii pasionati de auto si le urez dinainte bun venit aici....inca il astept pe ovidiu mazilu
Old 18-03-11, 13:07   #268
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Eu am vrut sa urmez calea unchiului meu in automobilism dar TOCMAI din cauza TAMPENIEI de regulament am renuntat - pe moment - la idee....Mi se pare stupid sa imi ceri sa dau peste 1000 de euro sa fac o scoala de pilotaj , pe care - in functie de scoring dom'le - o "absolvi" sau nu si dupa aceea sa ma trezesc ca , cu toata scola de pilotaj nu poti participa din "n" chichite care se gasesc instant. Frate , eu stiu un lucru : vrei sa fii pilot ? Te simti in stare sa pilotezi ? Du-te si arata ce poti cu masina ta si dupa aia stam de vorba....altfel unde si cum te poti remarca ? La liniute ? Sa fim seriosi !!! Orice tampit poate parcurge 402 m in linie dreapta cu acceleratia in blana si mainile "rigips" pe volan sa isi tina trasa.....Dar la coasta e altceva.....Mor de ciuda cand vad "pilotii" abordand viraje usoare cu treapta a 2-a si 40-50 de km pe ora cu o masina preparata pentru curse , in timp ce eu cu masina personala stock - da ! puteti spune ca ma laud singur din motiv de deces al laudatorilor mei - trec prin viraje stranse cu 60-70-80 km/h.....Si NU FRANEZ in viraj ca "pilotii" amintiti !!!
Avem oameni talentati capabili sa ne reprezinte , avem material uman de calitatea I si NU LI SE DA VOIE SA SE AFIRME PRIN REGULAMENTUL ASTA STUPID !!!
Daca "sefului" de la scoala de pilotaj nu ii esti simpatic te trezesti si picat si cu banii dati , si nu pot sa nu ma intreb : O fi bine asa ?

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 13:34   #269
Buga
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[DACIA]

Quote:
Nea Cornel . sa va spun ce am incercat eu ! Dupa ce am dat de acest topic si povestirile Dumneavoastra , eram ferm hotarat ca incep constructia unui Easter . Bun . Indrumat de Dl Rusanescu am inceput sa pun intrebari in stanga si dreapta , iar cel mai ferm raspuns a venit de la Dl Horatiu Ionescu Cristea care imi zice ca nu si asuma nimeni responsabilitate sa omologheze un sasiu artizanal . Mai pe scurt , nu se poate !

In schimb asteptam publicarea Anexei K Fia , care se refera la automobilele istorice . Am aflat ca pentru o Dacia sa poata intra in automobile istorice ( asta este doar o parte ce mi s a spus pe 'soptite' ) trebuie sa fie 1300 , 4 trepte ( faruri 1300 , stopuri mici ) bordul original si tot asa ....

Acum astept sa vedem Anexa K si sa vad , o fac 1300 sau nu !

Oricum ar fi , nu ma las pana nu ma dau cu Dacia la coasta ! Numai bine
Buga is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 14:00   #270
LAV77
Mitsubishi Driver

Stage 5

LAV77's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Intotdeauna mi-am dorit sa ma fi nascut cu 20 de ani mai repede si sa traiesc in perioada in care parintii mei si-au trait adolescenta si prima tinerete... Multumim pentru link!

WSR
LAV77 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -