Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete |
27-03-09, 18:38
|
|
Stage 5
|
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Un 2 pentru COL_seby, de la care am achizitionat un Porsche Cayenne 1/18 Welly, dar nu a zis absolut nimic de faptul ca avea oglinda dreapta rupta si ca scaunele se desprind la prima adiere de vant; sa nu mai zic faptul ca m-a intins vreo 2 saptamani pana a ajuns macheta la mine.
O zi buna!
Last edited by bmwh548; 25-02-12 at 15:19.
|
|
|
26-02-12, 21:34
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: FEED-BACK- DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
Bai fratilor cine i acest Alex Aeg sau cam asa ceva...de doua zile il sun, sms uri si nici un semn: mai desteptule mi ai trimis o macheta cu o oglinda rupta!ai ceva de zis in privinta asta???
|
|
|
26-02-12, 23:05
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [PEUGEOT] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
De pe celalalt forum...
|
|
|
27-02-12, 00:52
|
|
Stage 1
|
Da frate am de zis , in primul rand nu ti am trimis macheta cu oglinda rupta, probabil a fost ceva din transport desi eu am ambalato cum am putut mai bine, plus ca ea era sigilata si in al doilea rand telefonul nu este la mine pentru ca l am uitat la cealalta casa a mea care este in afara orasului, de aceea nu ti am raspuns. Ma poti apela pe PM pana peste vreo 2 zile cand ma duc sa il iau.
Dar acum daca deja mi ai dat feedback negativ, ce mai conteaza.
|
|
|
27-02-12, 09:48
|
|
Stage 5
|
Bai fratilor, aveti grija cu individul asta, isi prezinta machetele ca fiind impecabile si de fapt sunt varzuite!...cealalta casa, uitat telefon...aici nu i o clasa de curs sa ne spui ca ai uitat caietul cu tema acasa...stai tu o saptamana fara telefon ai?hai sa ti spun eu faza:mi ai trimis macheta defecta, iar cand sa dai socoteala n ai mai raspuns la telefon!...copilas, partea neplacuta este ca am apucat sa mi vand macheta mea lipita a acestui model cu 100 de lei...ca sa cumpar alta lipitura cu 220!...buna treaba, ha?sper ca esti mandru...
Last edited by bmwh548; 28-02-12 at 20:12.
|
|
|
27-02-12, 11:35
|
|
Stage 2
|
In rest, intr-adevar au fost cateva saptamani grele pentru posta... eu am fost prins la mijloc (am si de dat si de primit adica)
Imi exprim si pe aceasta cale scuzele pentru toti partenerii mei de afaceri carora li s-au intors coletele - sa le retrimita si suport transportul
De asemenea, inca astept coletele de la cei care au primit banii prin transfer bancar
Last edited by bmwh548; 28-02-12 at 20:13.
|
|
|
27-02-12, 12:09
|
|
Stage 1
|
Mda ... asa e. Cati au cumparat de la mine, toata lumea a fost multumita in afara de tine. Si ca sa nu mai zic ca dai dovada de foarte putin bun simt, macheta este sau nu prinsa pe postament cu elementele de siguranta puse de fabrica (ceea ce se rezulta ca eu nu am dat o jos de acolo niciodata, deci e impecabila si sigilata) plus intariturile mele ca sa iti fie tie bine si tu faci atata tambalau pentru o oglinda care se lipeste foarte usor. Sper ca te simti mai bine pentru vorbele care le ai zis si ce sa zic, imi pare rau inca o data pentru oglinda aia.
|
|
|
02-03-12, 13:57
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Domnule Cozmescu Alin ai spus ca luni esti la posta sa pui coletul,azi e vineri si nu a ajuns nimic. Cat mai continui in stilul asta? ai inca un vot negativ din partea mea,m-am saturat sa ma duci cu vorba!
|
|
|
06-03-12, 20:54
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
|
un mare minus pentru utilizatorul ' ReMMyThEDeMoN' (remmy_the_demon92)
cadem la o intelegere, trimit coletul ... il primesc retur si aflu ca nu il mai vrea, ca se suceste si asa mai departe.
nu recomand
totusi, nu este un 'pustan' de 10 ani, ci dupa cate spune el, are 19.
(nu vreau sa discriminez, insa in astfel de cazuri conteaza si varsta. ei bine aici nu este problema varstei, ci a caracterului)
sper sa nu mai aiba nimeni probleme cu respectivul.
|
|
|
07-03-12, 21:37
|
|
Stage 5
|
cozmescu alin, inca astept motoarele sau banii!!!!
|
|
|
08-03-12, 20:20
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marioxxx
cozmescu alin, inca astept motoarele sau banii!!!!
|
poti sa astepti linistit ca inca se reface dupa majorat...
|
|
|
08-03-12, 21:06
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by radu_bv
poti sa astepti linistit ca inca se reface dupa majorat...
|
Lasa ma omu' in pace. O teapa in plus sau in minus mai conteaza ?
ps: era o gluma
|
|
|
08-03-12, 21:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by steaua23
Lasa ma omu' in pace. O teapa in plus sau in minus mai conteaza ?
ps: era o gluma
|
sincer macar sa il baneze cineva,si sa fie la mine ultima teapa. ca altfel la nesfarsit se vor intampla dastea. urat gest,dar din cate vad e obisnuinta deja...o sa vina cu o scuza "plauzibila" ca si cele anterioare,gogosi de care m-am saturat ca machetele tot nu ajung..
|
|
|
08-03-12, 23:56
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Bai ce oameni.....in partea aia a Vrancei a nins de a rupt inca din Iulie si voua va arde de glume...auzi majorat, banii sau machetele. Inumani, zau asa!
|
|
|
09-03-12, 11:09
|
|
Stage 5
|
O fi nins prin Vrancea-Buzau da cum se face ca mie mia ajuns macheta de la blue macca
|
|
|
|
|