Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Reply

Thread Tools
Old 26-06-12, 09:41   #451
FED express
Old School Cars

Stage 5

FED express's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Old School Cars]
[FORD]
Default Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

hmm...urata treaba.Imi pare rau pentru tine Joker.Eu am avut 3 tranzactii cu Andrey si toate au decurs foarte bine.Prima data am luat anul trecut la Paste un Sierra Minichamps, apoi in noiembrie parca un Corrado Vr6 si acum anul asta un Trabant 601.Eu nu am avut probleme cu el.
Imi pare rau pentru ce aud...bafta sa va rezolvati problemele !

Last edited by 2010; 26-06-12 at 09:49.
FED express is offline   Reply With Quote
Old 26-06-12, 09:46   #452
joker69

Stage 5

joker69's Avatar

Quote:
Originally Posted by FED express View Post
Cred ca stii ca asta e topicul de NEGATIVE ! ...

In alta ordine de idei...hmm...urata treaba.Imi pare rau pentru tine Joker.Eu am avut 3 tranzactii cu Andrey si toate au decurs foarte bine.Prima data am luat anul trecut la Paste un Sierra Minichamps, apoi in noiembrie parca un Corrado Vr6 si acum anul asta un Trabant 601.Eu nu am avut probleme cu el.
Imi pare rau pentru ce aud...bafta sa va rezolvati problemele !
Sierra minichamps e cumva alb cu rosu nr 1 si pune Bastos pe ea? Daca da era a mea deci iti dai seama ca eu stiam ca inca e acolo macheta si o sa mio trimita acasa inainte sa aflu de ce a facut el!
Ca sa vedeti ce om!!!
Old 26-06-12, 09:51   #453
FED express
Old School Cars

Stage 5

FED express's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Old School Cars]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by joker69 View Post
Sierra minichamps e cumva alb cu rosu nr 1 si pune Bastos pe ea? Daca da era a mea deci iti dai seama ca eu stiam ca inca e acolo macheta si o sa mio trimita acasa inainte sa aflu de ce a facut el!
Ca sa vedeti ce om!!!
Nu, a mea e neagra, simpla, cea cu Bastos pe ea a ajuns la Aokimare (Horia) la Cluj daca nu ma insel...
FED express is offline   Reply With Quote
Old 26-06-12, 11:52   #454
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

Si eu am avut doar tranzactii reusite cu el,in special vanzari.
Eu sunt convins ca initial nu a vrut sa te tepuiasca si probabil a zis ca pune rapid la loc banii pe o macheta, dar apoi s-a aruncat la prea multe si a iesit ce a iesit. Poate totusi iti raspunde si rezolvati rapid problema asta.
Old 26-06-12, 21:49   #455
aokimare

Stage 5

aokimare's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Sierra Bastos nu e la mine.

Eu am vrut sa iau M3 Schnitzer - dar a zis ca e al lui si nu-l da, apoi am vrut un schimb cu Omega Minichamps Alba - dar care nu s-a materializat.

In rest i-am vanut lui Andrei ceva z3 dar totul a decurs ok...

ORICINE VREA CEVA CU MINE POATE SA MA SUNE
DACA NU RASPUND POATE SA INCERCE DIN NOU
0722277200

Machetele mele
aokimare is offline   Reply With Quote
Old 26-06-12, 21:54   #456
joker69

Stage 5

joker69's Avatar

In fine nu mai conteaza oricum nu pot sa fac nimic sigur sa intamplat cum a zis steaua23 a vandut una doua si a zis ca pune bani inapoi si sa cam incurcat treaba!
Dar mie mi ciuda pentru povestea cu ai lui ca au ramas fara munca ca a vandut tot ca nu au bani sa plateasca in casa,etc,etc si eu chiar dupa ce mam enervat cu machetele i-am zis puteai sa imi fi zis CA ITI DADEAM BANI DOAR SA NU LE FI VANDUT!!

De asta mie ciuda! Dai dracu de bani si de prostii pentru ca daca furi odata pierzi pe urma de 10 ori mai mult!
joker69 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-12, 09:33   #457
Tako

Stage 5

Tako's Avatar

Mda ... urat ... Eu pot sa confirm , ca anul trecut am primit circa 40 de machete de la jocker . 3 Pentru mine, restul le-am imprastiat prin oras , la diversi useri . De asemenea toti banutii i-au fost depusi in cont , daca nu ma insel pe numele fratelui .

Cat despre discutia cu Alin , si acolo am ceva de obiectat . Pe langa faptul ca la fiecare tranzactie asteptam macheta 2-3 saptamanii , la ultimul schimb , macheta noua in cutie de la mine + diferenta , am primit
https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...-a/page-8.html
acel 300 SL , care trebuia sa fie in stare impecabila .

Deci ... fara cuvinte...
Old 29-06-12, 10:40   #458
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Tako View Post
Mda ... urat ... Eu pot sa confirm , ca anul trecut am primit circa 40 de machete de la jocker . 3 Pentru mine, restul le-am imprastiat prin oras , la diversi useri . De asemenea toti banutii i-au fost depusi in cont , daca nu ma insel pe numele fratelui .

Cat despre discutia cu Alin , si acolo am ceva de obiectat . Pe langa faptul ca la fiecare tranzactie asteptam macheta 2-3 saptamanii , la ultimul schimb , macheta noua in cutie de la mine + diferenta , am primit
https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...-a/page-8.html
acel 300 SL , care trebuia sa fie in stare impecabila .

Deci ... fara cuvinte...

V-am aratat domnule fotografii si v-am spus starea si ma indoiesc ca ati asteptat 2-3 saptamani, chiar ma indoiesc. Intradevar au fost cateva intarzieri cu expedierea coletelor din partea mea dar... .
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 29-06-12, 14:30   #459
Tako

Stage 5

Tako's Avatar

Tocmai , nu mi-ai aratat nicio poza , altfel nu o luam . Doar mi-ai garantat ca este "noua". Si nu a fost nici pe departe asa ...
Tako is offline   Reply With Quote
Old 10-07-12, 01:20   #460
florinvfd

Stage 5

florinvfd's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

- alex_aeg
nu stiu daca mai vinde ceva, vad ca e dat disparut, macheta primita de la el nu era impecabila (asa cum a fost prezentata).
nu sunt singurul cu problema asta..aviz cumparatorilor.
Old 10-07-12, 23:20   #461
model collector
Banned

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[Honda]
[Hyundai]
[Toyota]
[PEUGEOT]

Costi, fa o scanare la primele pagini din Gramatica de clasa a-V-a si pune-le aici, pentru ca am pierdut jumatate de ora sa inteleg ceva din unele postari din ultimele 2 pagini. La asa limba romana nu ma mir ca nu se inteleg intre ei ))
model collector is offline   Reply With Quote
Old 11-07-12, 08:43   #462
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by model collector View Post
Costi, fa o scanare la primele pagini din Gramatica de clasa a-V-a si pune-le aici, pentru ca am pierdut jumatate de ora sa inteleg ceva din unele postari din ultimele 2 pagini. La asa limba romana nu ma mir ca nu se inteleg intre ei ))
Au mai fost si posturi sterse..
2010 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-12, 21:01   #463
_cristi

Stage 3

_cristi's Avatar

--------- ucupower

A postat un anunt cu un Renault 12 Gordini. Erau doar 2 view-uri pe thread cand m-am uitat eu si am scris ca il rezerv pana vorbim. Inainte de asta i-am dat si pe privat un mesaj sa mi-l rezerve. A spus ca prima oara trebuie sa puna poze, ca asa l-au rugat moderatorii si ca dupa aceea vorbim. Cand m-a contactat a spus ca si 2010 este interesat si ca i-a oferit mai mult si ca spera sa il inteleg, dar totusi se gandeste prima oara la bani.
De cand a devenit acest site un site de licitatie? Stiam ca cel care posteaza primul are prioritate, indiferent daca altcineva ii face o oferta mai buna. (pentru asta exista alte siteuri in Romania).
_cristi is offline   Reply With Quote
Old 29-07-12, 21:06   #464
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by _cristi View Post
--------- ucupower

A postat un anunt cu un Renault 12 Gordini. Erau doar 2 view-uri pe thread cand m-am uitat eu si am scris ca il rezerv pana vorbim. Inainte de asta i-am dat si pe privat un mesaj sa mi-l rezerve. A spus ca prima oara trebuie sa puna poze, ca asa l-au rugat moderatorii si ca dupa aceea vorbim. Cand m-a contactat a spus ca si 2010 este interesat si ca i-a oferit mai mult si ca spera sa il inteleg, dar totusi se gandeste prima oara la bani.
De cand a devenit acest site un site de licitatie? Stiam ca cel care posteaza primul are prioritate, indiferent daca altcineva ii face o oferta mai buna. (pentru asta exista alte siteuri in Romania).
Tu ai postat, eu am trimis pm si am vorbit in acelasi timp cu baiatul...imi pare rau de situatia creata!
2010 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-12, 21:12   #465
_cristi

Stage 3

_cristi's Avatar

In fine, nu mi se pare normal ca si acest site sa devina unul de licitatie. Sunt destule pentru asa ceva. Avand in vedere ca eu am postat ca doresc sa il rezerv, consider ca aveam prioritate (de asemenea, dupa cum am scris, i-am dat si PM, imediat dupa ce a postat anuntul). Acuma asta este... Sa ai parte de macheta :P
_cristi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -