Quote:
Originally Posted by aokimare
daca nu e vorba de bani - atunci care e problema??
|
E vorba de obraz, dar se pare ca te depaseste notiunea avand in vedere ca insisti cu "discutia".
Quote:
Ce legatura are faptul ca roata e prinsa cu un surub?? Ai intrebat de rotile de Viper care erau ok. Te rog hotaraste-te si zi ce anume doresti.
Oricum - din respect pentru mine - puteai sa dai un sms sau un tel - acelasi lucru e valabil si pentru faza cu Viper-ul de care aud acum - dupa ani de zile.
|
Just. Ce legatura ar putea avea faptul ca fix ce ma interesa la macheta respectiva era inutilizabil? "Faza" cu Viper-ul am trecut-o la categoria accidente atunci, am zis ca
poate nu ai fost atent (desi te intrebasem clar si ai scris negru pe alb ca sunt ok). Iar respectul pentru tine nu mai exista. Respectul se castiga si trebuie mentinut, iar tu ai facut tot ce ai putut sa ma iei la misto, inclusiv cu balacareala asta.
Avand in vedere anii tai de experienta in lumea machetelor zi-mi te rog cum anume ai putut lua macheta asta in mana, sa-i faci poze, sa o pui pe forum si sa
nu vezi defectele? Ca sa nu mai spun ca in regulamentul sectiunii scrie destul de limpede ca in cazul machetelor cu defecte trebuie poze clare cu problemele.
Quote:
Nu inteleg de ce daca te-ai "fript" odata cu gunoaiele pe care le vand - acum nu ai facut investigatii inainte??
|
Cam ce investigatii ar fi trebuit sa fac? Sa ma deplasez personal la Cluj sa vad macheta? Ce garantii aveam ca daca nu ai avut nicio jena sa ma minti in trecut acum ai fi spus adevarul?
PS1: data viitoare cand faci un colet incearca sa cauti ceva adecvat, cutiile de suc nu sunt proiectate pentru asta.
PS2: pastreaza-ti banii, ia niste scoci sa sigilezi cutiile pe viitor cand mai trimiti colete.