Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete |
17-02-13, 19:52
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
-----------------------------Vanux
A trimis macheta cu roata spate dreapta blocata, desi in anunt spune ca e impecabila!
Pe mess. figureaza ca: dobroiurazvan.
Pe colet scrie:
Nica Iulian Costin, Str. Vintila Mihailescu Nr.5 Bucuresti
Va rog cine il cunoaste, dati-mi detalii pe privat la id. mess paulg_35.
Last edited by bmwh548; 17-02-13 at 20:09.
|
|
|
31-03-13, 00:02
|
|
Stage 5
|
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI
______ m_power87 ________
Citeam cateva posibile tranzactii ale unor useri de pe forum si ma miram cum la o macheta de 70-100 ron se doreste cutia originala.
Azi am ridicat un colet trimis de m_power87 ce valoreaza mult mai mult si am ramas stupefiat, inca de cand am pus mana pe el, la modul de impachetare cutie de papuci (poze).Drept urmare macheta a ajuns cum se vede in poza. Sa spun drept a fost cea mai prost ambala macheta de pana acum. Poate multi, o sa creada ca e vina Postei ,dar am sa-i contrazic. Imi pare rau ca am luat macheta de la acest m_p... .Sigur sunt si altii care au trecut prin experiente similare dar poate din exemplul asta o sa-si dea seama ca o cutie de carton mai mare face diferenta. Lui " m_power87 " ii recomand sa-i intrebe pe: ekofresh; Gica; dedemails; Xenomorph; stormman ; cum se trimite o macheta, indiferent de costul ei.
Conform regulamentului am pus si dovezile.
Dezamagire maxima.
|
|
|
18-04-13, 11:48
|
|
Stage 5
|
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI
---D-lui GrAnDe si sa ma explic. Am pus la vanzare 2 machete FERRARI , una 360 Modena si un FXX la 20 ron bucata(am explicat de ce acest pret). Primesc un mesaj de la dl. grande precum ca doreste dansul 360 si daca este ok 25 ron cu transport inclus, i-am spus ca sunt de acord si pe data de 1.04.2013 ii trimit cu ramburs coletul, mentionez ca in aceiasi data am trimis si FXX la IASI lui free_jony, care l-a ridicat imediat si caruia ii sunt dator cu multi de+. Ii trimit un mesaj seara ca am trimis coletul si ca stept un semn cand il ridica.Pe data de 6.04. 2013 ii dau un mesaj in care il intreb daca a ridicat coletul trimis si el imi raspunde ca nu l-a primit si ca a fost si joi si nu stiu mai cand la posta,in acest timp sosindu-mi banii de pe coletul de la IASI.Saptamana urmatoare ii trimit un mesaj in care ii dau nr. de factura si de colet, eu mergand la posta unde fetele mi-au spus ca , coletul este la Craiova si de atunci liniste de mormant pana azi 18.04.2013 cand a venit coletul meu retur.Nu este nici-un fel de problema ,sau este , faptul ca te chinui sa faci un colet , sa stai la cozi la posta ,sa urmaresti mandatele sau altele, presupun ca o facem din placere si din pasiunea pe care o avem cu totii pt machete si nu din placerea meschina a unora de a-si bate joc de ceilalti. Voi atasa si niste poze cu coletul care mi-a venit retur , cu factura cu care l-am trimis si cu chitanta ramburs pt ca asa este corect, mentionej ca adresa este cea trimisa de el in mesaj si culmea uitandu-ma la mesajele mai din urma am constat ca eu chiar am primit 3 colete de la el in urma cu ceva timp. Deci multi de - pt. GrAnDe
|
|
|
22-05-13, 13:34
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Un alt tepar ce isi face veacul pe Miniauto (cristixxl90) si 4Tuning (fara numar)
SORICA CRISTIAN, Strada Peles nr 16, Sector 3, Bucuresti , Cod Postal -032983. Tel. 0786860885
Nu ridica colete...
|
|
|
23-05-13, 22:48
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
-----dedemails
Ne-am inteles pentru un schimb de machete, dupa ce am asteptat un raspuns o luna de zile, eu am trimis coletul de marti si el maine il ridica!
El nu a trimis inca coletul si acum ma ameninta ca nu mai ridica coletul de la mine ca sa fie retrimis catre mine!
Neserios tare de tot, nu a fost in stare sa dea macar un mesaj ca nu are timp sa ajunga la posta!
|
|
|
23-05-13, 22:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by paulg
-----dedemails
Ne-am inteles pentru un schimb de machete, dupa ce am asteptat un raspuns o luna de zile, eu am trimis coletul de marti si el maine il ridica!
El nu a trimis inca coletul si acum ma ameninta ca nu mai ridica coletul de la mine ca sa fie retrimis catre mine!
Neserios tare de tot, nu a fost in stare sa dea macar un mesaj ca nu are timp sa ajunga la posta!
|
Dedemails face schimburi?Eu am cumparat peste 10 machete de la el si am fost fff multumit.
|
|
|
23-05-13, 23:49
|
|
Stage 2
|
Vad ca unii ajung sa califice caracterul unui om, dupa 1-2 mesaje scrise de suparare !!! Dupa ce m-a tot rugat utilizatorul "paulg" sa fac schimb cu el, desi nu aveam nici un interes (nu m-a interesat si nici acum nu ma interesaza modelele oferite la schimb), m-am hotarat sa-i fac pe plac si am acceptat schimbul. Doar ca nu am avut timp sa-i trimit la inceputul saptamanii. I-am zis azi ca doar maine dimineata ii pot trimite coletul, tot atunci ridic si coletul lui. Mi-am cerut scuze pentru intarziere. Omul s-a suparat si a utilizat un ton care nu-mi place deloc: "daca nu ai timp sa trimiti colete fa altceva!". E adevarat ca nu l-am informat pe parcursul saptamanii despre faptul ca nu i-am putut inca trimite coletul, insa acest aspect nu cred ca e motiv de a caracteriza pe cineva ca fiind "neserios". Fiecare dintre noi poate avea probleme neprevazute.
Omul va primi macheta cu 3 zile mai tarziu decat se asteptasera !!!! E o nenorocire asa de mare incat isi permite sa ma considere neserios? Poate ar trebui sa mentionez pentru cazurile viitoare ca expedierea se face in termen de 3-5 zile si este totul rezolvat.
In orice caz, el va primi modelul dorit la schimb (nu ma joc cu onoarea mea), insa in viitor nu voi mai colabora cu el.
Cu asta am si terminat ce am avut de comentat.
|
|
|
24-05-13, 07:10
|
|
Stage 5
|
Poate ar trebui sa mentionez pentru cazurile viitoare ca expedierea se face in termen de 3-5 zile si este totul rezolvat.
Este cel mai bine asa Dede!
|
|
|
26-05-13, 13:53
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by dedemails
... (nu ma joc cu onoarea mea) ...
Cu asta am si terminat ce am avut de comentat.
|
Tare asta
|
|
|
04-06-13, 00:06
|
|
Stage 5
|
Si eu am luat de la Dedemails gramada de machete - si totdeauna a fost 100 % corect - ambalare perfecta - comunicare excelenta.
Avem telefoane cu totii (cred) - nu e mult mai simplu sa ne sunam si sa rezolvam neprevazutul ??
Machetele mele
|
|
|
08-08-13, 18:56
|
|
Stage 5
|
Minus pentru aokimare. Data viitoare te rog sa-ti rapesti cateva secunde pentru a descrie defectele machetelor puse la vanzare sau sa faci niste poze din care acestea sa fie vizibile. Luneta crapata, parbriz zgariat/matuit, spatar scaun pasager lipsa, vopsea zgariata si ciobita pana la metal, stergator rupt... Mi-am imaginat ca la pretul ala macheta nu e impecabila, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa.
|
|
|
08-08-13, 19:57
|
|
Stage 5
|
Daca aveai vreo curiozitate - puteai sa ma intrebi inainte pentru ca - vorba ta - stiai ca nu-i noua..
Dar - minus mie intr-adevar -
Sincer - nici nu m-am uitat la ea - am primit un pachet mare cu multe machete - parte erau bune ptr remat - celelalte le-am scos la vanzare la preturi de dumping....
Daca nu e ceea ce vroiai - poti sa o trimiti inapoi si iti trimit banii - fara nici o problema...
Puteai sa-mi dai un PM si rezolvam problema, sau un telefon - ca ai nr meu - sau chiar un SMS ca-i mai ieftin.
Dar vad ca preferi sa-mi dai feedback negativ sa vada toti ce neserios sunt- sincer imi pare rau pentru neplaceri -
Avand in vedere ca activez pe forum de atatia amarde ani - era cazul sa iau si eu un negativ
Respecte
PM - lasa-mi un nr de cont pe privat si iti returnez banii fara nici o problema !!!
Last edited by aokimare; 08-08-13 at 20:02.
|
|
|
08-08-13, 21:53
|
|
Stage 5
|
Stai linistit, nu e vorba de bani, e vorba de cu totul altceva, dar n-ai prins ideea. Daca era prima data inchideam ochii si treceam peste, dar nu este. Acum vreun an sau doi am luat un Viper de la tine pentru jante; te-am intrebat clar pe privat daca jantele sunt ok, ai zis ca da si m-am trezit ca una din ele era gaurita si prinsa cu un holzsurub. Atunci am zis ca poate e o intamplare si am trecut-o la pierderi, acum m-am lamurit. Daca rolurile erau inversate probabil aveam inboxul plin acum pentru ca nu am specificat ca marfa are defecte.
Din punctul meu de vedere situatia e lamurita, nu am pretentii financiare, am vrut totusi sa ii pun in garda pe altii.
|
|
|
11-08-13, 16:42
|
|
Stage 5
|
daca nu e vorba de bani - atunci care e problema??
cred ca bati campii...
Daca nu-ti convine trimite-l inapoi..
Daca e ok - atunci zi mersi frumos...
Tu cum faci clasificarea?? Vrei machete fara defecte - gasesti la benzinarii sau magazine online..
Chiar nu inteleg - sa atentionezi pe altii ca ce??
Vedeti ca daca luati o macheta uzata s-ar putea sa nu fie noua si sa fie chiar uzata??""
Am avut tot timpul impresia ca avem o relatie ok- iar acuma apari din senin si arunci cu c.c.t pentru ceva afacere din 2005.
Ce legatura are faptul ca roata e prinsa cu un surub?? Ai intrebat de rotile de Viper care erau ok. Te rog hotaraste-te si zi ce anume doresti.
Oricum - din respect pentru mine - puteai sa dai un sms sau un tel - acelasi lucru e valabil si pentru faza cu Viper-ul de care aud acum - dupa ani de zile.
Nu inteleg de ce daca te-ai "fript" odata cu gunoaiele pe care le vand - acum nu ai facut investigatii inainte?? De fapt stiu - macheta luata de tine e rara si pretul a fost ok....
dar - na - in loc sa zici mersi - facem caterinca pe forum -
Hai ca-i fain
|
|
|
11-08-13, 16:47
|
|
Stage 5
|
Am uitat
te rog trimite un cont sa-ti returnez banii...
Daca vrei poti pastra macheta
|
|
|
|
|