Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete |
15-11-13, 19:07
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
Asta vreau si eu sa spun despre,el ca e neserios.trebuia sa cumpar opelul gtc de la el,care il prezenta fara defecte.ca apoi sa inceapa sa spuna ca nu are scaune,bancheta...ii cer poze cu macheta in starea actuala iar omul numai raspunde la pm. E neserios,pacat pt machetele pe care le batjocoreste si userii pe care ii tepuieste...e de evitat un astfel de "colectionar".
|
|
|
04-12-13, 16:44
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [BMW]
|
MARE MINUS PENTRU ady25_br. In poze macheta nu arata asa, dar cand am vazut-o, mi s-a facut rau. O sa va arat cum a distrus macheta aia rara si pe care cerea el 500RON cand era vopsita cu spay-ul.
Plafon indoit, crapat, podeaua "decupata", bordul nici nu sta, gume pe jumatatea jantei. E30 venit din razboi !
De banii astia sa-ti cumperi medicamente prietene ! ! !
|
|
|
04-12-13, 17:01
|
|
Stage 4
|
Imi pare rau ca a ajuns in starea asta macheta,la telefon mi-ai spus sa fac poze pentru a vedea tot pachetul pe care il dau cu jante cu tot. Am facut poze,si dupa cum se vede si in poza nu era CRAPATA,avea numar de inmatriculare,nu era vopseaua sarita.Bordul era prins bine,m-ai intrebat daca mai am cauciucurile originale la macheta,deoarece ai spus ca astea sunt prea mici si ti-am raspuns ca nu le mi am. Cu ce am gresit eu daca posta romana nu este buna de nimic?
|
|
|
04-12-13, 17:15
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by ady25_br
Imi pare rau ca a ajuns in starea asta macheta,la telefon mi-ai spus sa fac poze pentru a vedea tot pachetul pe care il dau cu jante cu tot. Am facut poze,si dupa cum se vede si in poza nu era CRAPATA,avea numar de inmatriculare,nu era vopseaua sarita.Bordul era prins bine,m-ai intrebat daca mai am cauciucurile originale la macheta,deoarece ai spus ca astea sunt prea mici si ti-am raspuns ca nu le mi am. Cu ce am gresit eu daca posta romana nu este buna de nimic?
|
Podeaua crapata nu ai specificat. O roata din spate sta mai iesita decat cealalta, care iar din vina ta, iar toba unde ai uitat-o ?? Degeaba zici ca ai pus-o in colet, ca nu-i NICIUNDE. Cu ce ai gresit tu ??? Ai impachetat-o in scarba ! Cum ti-am zis si la telefon: CREZI CA POSTA ROMANA TRANSPORTA DOAR PUFULETI ???
Last edited by s3rgyu; 04-12-13 at 17:26.
|
|
|
05-12-13, 20:06
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by TCCristian
orice macheta 35 lei cu transport inclus dodge viper este 20 transport inclus pana la noapte la 00:01
|
-TCCristian , macheta este ambalata corespunzator dar pretul a fost mai mare cu 5 lei decat cel mentionat de el in anunt.Stima
|
|
|
21-01-14, 21:01
|
|
Stage 5
|
--------------------laguna2break
Un tepar nesimtit.
Am vorbit cu el sa imi trimita un colet cu mai multe machete - ramburs 350 ron.
Am primit coletul, l-am platit - o macheta lipsea - un Renault 12 Gordini 1/43.
Ii trimit pm - poate a uitat sa puna macheta in colet, cine stie..
I-am trimis pana acum aproape 10 mesaje si nu mi-a raspuns la niciunul. In timpul asta el intra pe 4tuning aproape non stop si isi vinde linistit mizeriile. Macar daca avea bunul simt sa imi raspunda la mesaje, avand in vedere ca sigur le-a vazut.
Las aici si adresa lui:
Petrescu Andrei
str Independentei nr 8
Baia Mare
cod 430123
Last edited by 2010; 21-01-14 at 21:34.
|
|
|
22-01-14, 08:56
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by HAKU
--------------------laguna2break
Un tepar nesimtit.
Am vorbit cu el sa imi trimita un colet cu mai multe machete - ramburs 350 ron.
Am primit coletul, l-am platit - o macheta lipsea - un Renault 12 Gordini 1/43.
Ii trimit pm - poate a uitat sa puna macheta in colet, cine stie..
I-am trimis pana acum aproape 10 mesaje si nu mi-a raspuns la niciunul. In timpul asta el intra pe 4tuning aproape non stop si isi vinde linistit mizeriile. Macar daca avea bunul simt sa imi raspunda la mesaje, avand in vedere ca sigur le-a vazut.
Las aici si adresa lui:
Petrescu Andrei
str Independentei nr 8
Baia Mare
cod 430123
|
da zi si cate machete ai primit in 350 ron cu tot cu transport....dacia logan facelift,dacia logan mcv,dacia logan pickup,renault 5 maxi kit 2,renault 5 maxi kit 5 rally,renault 12 gordini rally+macetele cu mici defecte cele 5 bburago 1 43 +giugiaro prima 1 18.De astea ai uitat sa specifici cum ti-au ajuns
|
|
|
22-01-14, 10:28
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Nu este un negativ propriu-zis, ci doar o atentionare. Nu stiu daca este membru aici, dar pe Y! are ID-ul alex_dark89.
Incearca sa schimbe/vanda si machete pe care nu le are si nici nu cred ca si le va permite vreodata. Aveti grija!
|
|
|
22-01-14, 14:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by laguna2break
da zi si cate machete ai primit in 350 ron cu tot cu transport....dacia logan facelift,dacia logan mcv,dacia logan pickup,renault 5 maxi kit 2,renault 5 maxi kit 5 rally,renault 12 gordini rally+macetele cu mici defecte cele 5 bburago 1 43 +giugiaro prima 1 18.De astea ai uitat sa specifici cum ti-au ajuns
|
Mai esti si nesimtit si comentezi - nu conteaza cate machete am primit, noi vorbisem sa imi trimiti si Renault-ul.
Atat am avut de zis. Numai bine iti doresc.
|
|
|
05-02-14, 23:45
|
|
Stage 5
|
sergiu_evo --------- (multe minusuri mari) !!!!
|
|
|
06-02-14, 23:23
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
pentru ce imi dai tu mie minus? )) pentru ca nu ti-am vandut tie machetele?ti le-am promis tie cumva?ti-am trimis un mesaj pe privat nu ai rasp,(pe topic ai putut scrie),dupa care ti-am mai trimis un mesaj la care ai raspuns a doua zi deabea.logic ca am preferat sa le dau cuiva care a luat 7 machete!!!! asa ca nu da minusuri aiurea prietene.vezi feedback-urile de acum aprox 3 4 ani cand am vandut peste 100 de machete si vezi ce zice lumea.
08-02-14, 12:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sergiu_evo
pentru ce imi dai tu mie minus? )) pentru ca nu ti-am vandut tie machetele?ti le-am promis tie cumva?ti-am trimis un mesaj pe privat nu ai rasp,(pe topic ai putut scrie),dupa care ti-am mai trimis un mesaj la care ai raspuns a doua zi deabea.logic ca am preferat sa le dau cuiva care a luat 7 machete!!!! asa ca nu da minusuri aiurea prietene.vezi feedback-urile de acum aprox 3 4 ani cand am vandut peste 100 de machete si vezi ce zice lumea.
|
Cand eu vindeam machete tu nu stiai ce sunt alea, oricum nu conteaza prea mult ce si cum, pe mine m-ai convins!
|
|
|
08-02-14, 15:39
|
|
Stage 2
|
Axel_Bxs i-am trimis un colet cu niste machete acuma 2 saptamani si inca nu mi-au ijntrat banii,i-am dat un mesaj acuma o saptamana mi-a zis ca a ridicat coletul,i-am mai dat cateva zilele astea macar sa-mi spuna ca nu l-a ridicat si nu a mai raspuns...
las aici adresa lui
:Prisacaru Marius Alexandru
str Mihai Eminescu nr 11
Bl B6 scara A
et 3 ap 11
loc Bacau jud Bacau
cod 600259
daca stie cineva imi poate spune cam in cat trimp imi vine coletul inapoi daca l-am pus la posta de mai bine de 2 saptamani?
|
|
|
08-02-14, 16:00
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by laguna2break
Axel_Bxs i-am trimis un colet cu niste machete acuma 2 saptamani si inca nu mi-au ijntrat banii,i-am dat un mesaj acuma o saptamana mi-a zis ca a ridicat coletul,i-am mai dat cateva zilele astea macar sa-mi spuna ca nu l-a ridicat si nu a mai raspuns...
las aici adresa lui
:Prisacaru Marius Alexandru
str Mihai Eminescu nr 11
Bl B6 scara A
et 3 ap 11
loc Bacau jud Bacau
cod 600259
daca stie cineva imi poate spune cam in cat trimp imi vine coletul inapoi daca l-am pus la posta de mai bine de 2 saptamani?
|
poi coletul era cu ramburs?
|
|
|
08-02-14, 16:04
|
|
Stage 2
|
Quote: