Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Reply

Thread Tools
Old 17-12-09, 12:00   #151
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
Default Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

nuculet frate,eu am asteptat 2 saptamani intregi sa imi vina un lamborghini si omul ,care e un om foarte serios,mi-a pus la fan curier si a dat 35-40 lei doar sa imi ajunga odata macheta...nu zii tu ca nu e om cinstit ca e cel mai cinstit din ati am cunoscut eu(pe langa lopez23).....deci,vinovatul pentru toate e posta....si omul sa stii ca are si el servici nu sta acasa....
Darius DMS is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 12:27   #152
nuculetul

Stage 5

Darius, si eu am servici frate. Si eu lucrez in ture, si eu am familie, si eu am copil de crescut. Dar nu am facut niciodata chestii de-astea. De ce se impotmoleste Posta tocmai la el ? Cu altii nu am avut probleme, niciodata ! Am avut altadata un pachet trimis de el care a ajuns in 2 zile... Cat dreacu sa faca un pachet de la Pitesti pana in Craiova?... Sa fim seriosi.... Cum dracu se face ca NUMAI de data asta posta nu merge bine la Pitesti? La Craiova merge beton, cel putin pentru mine - garantat! Omul nu a trimis coletul ! Dupa o amanare, o uitare si lipsa timpului ce mai urmeaza?....Eu cel putin faceam un scan la factura de la Posta ca sa demonstrez ca am trimis coletul, banii, etc,, intrebam din cand in cand daca a ajuns coletul, in ce conditii, nu sa aburesc oamenii cu tot felul de scuze si asta atunci cand sunt sunat sau mi se trimite mesaj. Asta inseamna seriozitate, nu ceea ce se intampla cu Thunder77 !
Sper sa se lamureasca problema azi. Daca nu, cu pareri de rau, dau negativ... Daca o conta pentru cineva si acest negativ !...
Sfatul meu pentru ceilalti useri in aceasta privinta: solicitati jumatate din suma in avans si jumatate va fi achitata cand el ridica coletul. Si schimburile incercati-le in alta parte, nu cu el.
nuculetul is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 20:18   #153
Cudy

Stage 2

Cudy's Avatar

Parerea mea este ca nu a fost posta la mijloc, omul nu a fost de incredere, nuculetul te-a mai cautat THUNDER77 dupa ce a zis ca a trimis coletul la posta?
Cudy is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 22:08   #154
nuculetul

Stage 5

Nu m-a cautat deloc. Nu a dat nici mesaj aici pe 4t sa spuna ca a avut probleme, ca nu a putut sa jaunga la posta, ca a uitat sau mai stiu eu ce. NIMIC. Nici macar un SMS, care costa 4 centi, da-l dracu de SMS! L-am sunat eu de vreo 4 ori in acest rastimp. Inclusiv azi l-am sunat si era foarte adormit si fara chef de vb... Si mi-a spus ca nu l-au expediat aia de la Posta...Sa fim seriosi... Si ca a plecat azi, cand s-a dus el la Posta, daca s-a dus... Asta inseamna inca 2 zile de asteptare....
Old 18-12-09, 10:04   #155
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Quote:
Originally Posted by nuculetul View Post
Nu m-a cautat deloc. Nu a dat nici mesaj aici pe 4t sa spuna ca a avut probleme, ca nu a putut sa jaunga la posta, ca a uitat sau mai stiu eu ce. NIMIC. Nici macar un SMS, care costa 4 centi, da-l dracu de SMS! L-am sunat eu de vreo 4 ori in acest rastimp. Inclusiv azi l-am sunat si era foarte adormit si fara chef de vb... Si mi-a spus ca nu l-au expediat aia de la Posta...Sa fim seriosi... Si ca a plecat azi, cand s-a dus el la Posta, daca s-a dus... Asta inseamna inca 2 zile de asteptare....
Nucule , intr-adevar eram foarte adormit cand m-ai sunat tu pentru ca ajunsesem acasa de o ora de la tura de noapte , si nu am vazut decat patul. Pana sa ajung acasa am fost de am RE-expediat coletul care a ramas in depozitul oficiului postal din motive pe care nu le-am inteles nici eu. Aici ai seria si numarul de la factura : seria : CNPRLAG06 , nr : 00020243 din 17.12.2009 . De asemenea coletul are valoare 100 ron . Sper ca te-am lamurit , bafta !

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 21-12-09, 18:29   #156
TZN 85 BUB

Stage 5

TZN 85 BUB's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[2 Roti]

daca aveti de lucrat cu userul MESTERU - faceti cale intoarsa ... a tepuit pe un baiat , am zis ca a fost o greseala, apoi am trimis si eu un colet care sta de o saptamana la bucuresti fara ca cineva sa il ridice. risc sa pierd coletul, sau sa platesc dublu transportul . BALEA DORIN => MESTERU < nesimtit , nici numai raspunde la telefon >
TZN 85 BUB is offline   Reply With Quote
Old 23-12-09, 17:00   #157
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Am una bucata minus pentru Logan4ever. Sper sa imi explice si mie cum a reusit sa nu ridice coletul de la posta timp de doua saptamani, dupa ce era atat de incantat ca am reusit sa il termin si sa il trimit suficient de repede pentru a-l face cadou fiului sau si dupa ce m-a asigurat prin mesaje private ca va merge la posta pentru a vedea daca a ajuns pachetul.
Old 25-12-09, 23:22   #158
d4nu17

Stage 5

Member of:
[PORSCHE]

NU recomand nuculetul - neserios.
M-a deranjat foarte tare gestul tau. Ma asteptam sa faci ce spui, pentru un om de varsta ta.
Nu faceti afaceri cu el !

inca o data recomand deyan, 10 + . impachetare excelenta, macheta a fost impecabila, a trimis-o f rapid.

Last edited by d4nu17; 25-12-09 at 23:29.
d4nu17 is offline   Reply With Quote
Old 26-12-09, 20:11   #159
nuculetul

Stage 5

de ce sunt neserios ?
Old 26-12-09, 21:26   #160
d4nu17

Stage 5

Member of:
[PORSCHE]

Tocmai am vorbit pe mess dar sa le explicam si colegilor

Un rezumat :
Am decis sa facem un schimb, ne-am inteles cu machete, l-am convins sa punem coletele la posta in acelasi timp si apoi sa scanam/trimitem facturile prin mail ( eu nu am primit nicio factura ).
Desi a zis ca va pune coletul in acelasi timp cu mine, l- a pus dupa ce a primit machetele mele, ca sa fie sigur ca iese el bine. M-a deranjat faptul ca nu s-a tinut de cuvant ! Desi am finalizat tranzactia, eu inca nu sunt 100% convins ca este de incredere.
Old 26-12-09, 21:56   #161
nuculetul

Stage 5

Danutz, ai vreun comentariu de facut la adresa machetei. Este ceea ce am spus ca e ? Restul, e istorie... Mi-a fost frica sa nu iau tzeapa, pt. ca am mai luat tzepe ... nu de la tine, intr-adevar, ci de la altii....
Old 26-12-09, 22:05   #162
d4nu17

Stage 5

Member of:
[PORSCHE]

Macheta e ok. Trebuie sa fac si eu la fel sa vedem ce iesea !

Si ti-am mai zis...la 1000 de machete nu ma injoseam pt 60 ron
Old 26-12-09, 22:12   #163
nuculetul

Stage 5

ok. deci pana la urma a iesit bine.
Old 18-01-10, 15:12   #164
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by bmwh548 View Post
Am una bucata minus pentru Logan4ever. Sper sa imi explice si mie cum a reusit sa nu ridice coletul de la posta timp de doua saptamani, dupa ce era atat de incantat ca am reusit sa il termin si sa il trimit suficient de repede pentru a-l face cadou fiului sau si dupa ce m-a asigurat prin mesaje private ca va merge la posta pentru a vedea daca a ajuns pachetul.
Retrag minusul acordat lui Logan4ever. S-a rezolvat totul ok.

Quote:
Originally Posted by DannyKid View Post
+ pentru bmwh548 ! Macheta a ajuns ok !
Plus si pentru tine. Astazi au ajuns banii.
bmwh548 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-10, 15:21   #165
Mihai90

Stage 5

Mihai90's Avatar

recomandăm THUNDER77...NU A RIDICAT COLETUL DAR MĂCAR ŞI-A ŢINUT PROMISIUNEA ŞI A TRIMIS BANII DE EXPEDIERE PE CARE I-AM PIERDUT!