Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Reply

Thread Tools
Old 03-09-09, 16:02   #91
ciuca2

Stage 4

ciuca2's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Default Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

Mai baieti,nu am stiut ca v-am suparat atat de mult in legatura cu macheta.
Am sa incerc sa va raspund la toti:
GrAnDe:Nu il trag de urechi pe vlad.Dar mie mi s-au parut foarte suspecte plecarile lui.
Darius_DMS:Zici ca eu nu donez nimic.Daca tu ai gasi undeva un thread unde se doneaza machete,vrei sa spui ca nu te-ai baga sa primesti donatia?,nu se stie poate esti norocosul.Nu vreu sa te cert dar tu ai donat ceva?
dolb:Nu am supus pe vlad la presiuni ca sa castig eu macheta.Nici macar nu ne cunoastem,ca sa zici tu ca am intaietate.A fost o coincidenta ca eu am cerut macheta dupa tine si am castigat.Nu am stiut ca te superi.
ciuca2 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-09, 16:47   #92
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by ciuca2 View Post
Mai baieti,nu am stiut ca v-am suparat atat de mult in legatura cu macheta.
Am sa incerc sa va raspund la toti:
GrAnDe:Nu il trag de urechi pe vlad.Dar mie mi s-au parut foarte suspecte plecarile lui.
Darius_DMS:Zici ca eu nu donez nimic.Daca tu ai gasi undeva un thread unde se doneaza machete,vrei sa spui ca nu te-ai baga sa primesti donatia?,nu se stie poate esti norocosul.Nu vreu sa te cert dar tu ai donat ceva?
dolb:Nu am supus pe vlad la presiuni ca sa castig eu macheta.Nici macar nu ne cunoastem,ca sa zici tu ca am intaietate.A fost o coincidenta ca eu am cerut macheta dupa tine si am castigat.Nu am stiut ca te superi.
pai normal ca m-am suparat pt ca aveam si eu o macheta IDENTICA si imi trebuiau niste piese, cum ar fi portbagajul ( capota motorului - spate ) .. niste fete la usi, directia si eventual daca avea hardtopul ! Normal ca daca nu avea piesele astea..o lasam altcuiva . Bafta !

dolb is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 01:53   #93
Vlad_BMW
BMW Driver

Stage 5

Vlad_BMW's Avatar

Quote:
Originally Posted by ciuca2 View Post
Fratilor.Spuneti cunoasteti pe unul cu userul vlad_bmw?.Pe threadul "donatii machete piese" el a zis ca doneaza o macheta pentru piese,pana la urma am iesit castigator.A zis ca in ziua urmatoare imi trimite macheta.Bineinteles ca nu a fost asa,l-am sunat si a zis ca a plecat la cluj si vine in 2 zile,peste 2 zile l-am sunat iar,a zis ca trebuie sa plece la brasov,l-am sunat ieri si a zis ca tocmai era la granita cu ungurii,ca trebuie sa plece in ungaria dar suna pe sora lui sa imi puna ea macheta.Il cunoasteti este afacerist sau "tepar".Eu tot mai sper.

Pai ce sa zic ?!?!!? poate nu toti avem asa mult timp ca si altii ....eu am si alte treburi ! am zis ca o donez dar nu am specificat cand o sa trimit macheta ... ! Am puso la posta imediat cand am venit in tara !
Dolb imi cer scuze o sa mai caut pe acasa cateva piese de la cateva ferrari ca am mai avut 2 dar le`am dezmembrat cand eram copil mic ..!

Vlad_BMW is offline   Reply With Quote
Old 15-09-09, 18:28   #94
d4nu17

Stage 5

Member of:
[PORSCHE]

Quote:
Originally Posted by Vlad_BMW View Post
Pai ce sa zic ?!?!!? poate nu toti avem asa mult timp ca si altii ....eu am si alte treburi ! am zis ca o donez dar nu am specificat cand o sa trimit macheta ... ! Am puso la posta imediat cand am venit in tara !
Dolb imi cer scuze o sa mai caut pe acasa cateva piese de la cateva ferrari ca am mai avut 2 dar le`am dezmembrat cand eram copil mic ..!
eu nu as avea atata tupeu sa comentez. dupa ce ca mi-o da si gratis
d4nu17 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 17:46   #95
Madalyn Boss
Ford Driver

Stage 5

Madalyn Boss's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[FORD]

NESERIOS : sorin21rtg
Mi s-a intors coletul cu niste jante 1/18, nu stiu ce satisfactie poti sa ai sa nu ridici un colet ... ca doar nu imi face mie mare paguba, 6 ron nu e enorm ... cred ca au probleme cu capul ... am mai intalnit astfel de "oameni"
Madalyn Boss is offline   Reply With Quote
Old 05-10-09, 18:59   #96
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

-nsl_e30....un minus din partea mea....
Darius DMS is offline   Reply With Quote
Old 06-10-09, 08:53   #97
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Ce s-a intamplat mai exact?
coman razvan is offline   Reply With Quote
Old 06-10-09, 18:45   #98
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

e vorba de un colet care i l-am trimis....si mi-a zis el ca la ridicat si toate alea,si surpriza,mi-a revenit inapoi zicand ca a fost refuzat si din nou surpriza:taxa de inmagazinare:50 lei....mi-a taiat rasflul caci eu mai am de platit ceva pe ebay de la rudolf.s....

de asemenea:recomand cu cea mai mare incredere pe rudolf.s....20+....e un om foarte de treaba si prompt
Darius DMS is offline   Reply With Quote
Old 09-10-09, 17:33   #99
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by alexu_bad_boy View Post
radu_bv,most_wanted,bmw548,lopez23 nota 10 multumesc baieti
pentru radu stai linistit asta e......si macheta sa stiti ca a fost foarte bine impachetata....dar cu posta nu avem ce face....

Pana nu ridici coletul de la posta nu pot sa fiu la fel de binevoitor. Recurg la aceasta metoda de atragere a atentiei pentru ca se pare ca pe mess esti intotdeauna "ocupat".
Old 09-10-09, 17:57   #100
alexu_bad_boy
Inferno Motorsport Member

Stage 5

alexu_bad_boy's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[Opel]
[2 Roti]

sunt ocupat pe mess k am treaba dar messul il las deskis tocmai sa vad mesajele.....si tiam zis k nu am primit nimic pana acuma trebuia sa mai primesc si de la gahu dar nu a ajuns nu stiu de ce......e o perioada mai nasoala pentru mine ca am niste probleme asta nu inseamna ca sunt neserios doar ai vazut pana acuma ce s-a zis de mine......daia tiam si zis ca daca e sa vina coletul si eu nu pot sa il iau platesc eu transportul dublu si tot ce trebuie oricum eu am tot asteptat sa vina sa il iau.....acum nu stiu ce sa zic....
alexu_bad_boy is offline   Reply With Quote
Old 10-10-09, 12:33   #101
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by alexu_bad_boy View Post
sunt ocupat pe mess k am treaba dar messul il las deskis tocmai sa vad mesajele.....si tiam zis k nu am primit nimic pana acuma trebuia sa mai primesc si de la gahu dar nu a ajuns nu stiu de ce......e o perioada mai nasoala pentru mine ca am niste probleme asta nu inseamna ca sunt neserios doar ai vazut pana acuma ce s-a zis de mine......daia tiam si zis ca daca e sa vina coletul si eu nu pot sa il iau platesc eu transportul dublu si tot ce trebuie oricum eu am tot asteptat sa vina sa il iau.....acum nu stiu ce sa zic....
Am trimis pachetul lunea trecuta spre tine, mai am si chitanta cu taxele. Au trecut aproape 2 saptamani si nu a ajuns? Imi vine foarte greu sa cred, avand in vedere ca vinerea trecuta am trimis un pachet tot in Bucuresti si joi aveam banii in mana. Pachetele ajung in maxim 3 zile (se mai poate prelungi cu o zi daca intervine weekendul).
bmwh548 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-09, 16:11   #102
GAHU

Stage 5

GAHU's Avatar

Eu am "lucrat" pana acuma cu multi dintre voi si nu am intampinat nici o problema,dar acuma am 2 machete depuse la posta de 2 saptamani care nu au ajuns la destinatar,si o macheta care trebuia sa imi vina de cateva zile si nu mi-a ajuns,nu trebuie sa acuzati nefondat pe nimeni....atata timp cat in ecuatie mai intra si o necunoscuta(posta romana)
Old 10-10-09, 16:14   #103
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Avizele se mai si pierd, daca stiu ca am de primit un pachet trec o data la cateva zile si verific daca nu am primit nimic la ghiseu.
Am motivele mele pentru ce fac, nu acuz pe nimeni nefondat.
bmwh548 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-09, 16:24   #104
GAHU

Stage 5

GAHU's Avatar

uite de ex mie mi-a fost pusa o macheta luni,si vineri acuma am fost la posta sa intreb daca nu am primit nimica si mi sa spus ca nu,miercuri altcineva mi-a pus o macheta si vineri la amiaz o aveam in mana,sincer nu stiu ce sa mai cred
GAHU is offline   Reply With Quote
Old 12-10-09, 14:46   #105
alexu_bad_boy
Inferno Motorsport Member

Stage 5

alexu_bad_boy's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[Opel]
[2 Roti]

bmw548 si gahu sa stiti ca am fost si la posta si nu aveam niciun colet......am zis ca poate sau pierdut avizele si sa nu vina coletul inapoi dar uitati-va si voi ca eu am fost la posta si nu aveam nimic.......eu va cred ca sunteti suparati dar nu e vina mea......cu ceilalti de pe forum nu am patit nimic pana acuma s-a intamplat la voi nu e nici vina voastra ca sunt constient ca nu aveti nici o vina dar daca au zis ca nu am nimic la ei eu ce sa le fac?
alexu_bad_boy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -