Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Reply

Thread Tools
Old 08-06-12, 17:39   #421
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Am mutat aici postul. aokimare a facut topic separat dincolo pentru ca teparul nu are cont aici (sau cel putin sper ca nu are).
bmwh548 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-12, 18:15   #422
ALI26GEO

Stage 4

ALI26GEO's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Nici o problema!
ALI26GEO is offline   Reply With Quote
Old 08-06-12, 21:04   #423
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Alin mie sincer mi se pare un baiat ok.Stiu ca vrea sa fie viitor medic,dar nu stiu ce s-a intamplat cu devierea asta a lui.Poate chiar o fi trimis coletul si s-a ratacit.Chiar sa isi pateze imaginea, ca in mod sigur macheta aceea era ori un bburago ori un maisto ,deci cateva zeci de lei, nu o valoare zdrobitoare.Mi se pare aiurea!Demnitatea unui om valoreaza mult mai mult decat un bburago amarat!
Old 08-06-12, 21:40   #424
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Sunt de părere că Alin ar trebui să renunţe la astfel de practici şi în general, la tranzacţii!

Nu sunt de el!
Old 09-06-12, 16:41   #425
marioxxx

Stage 5

marioxxx's Avatar

Member of:
[VW]

si eu am patit la fel cu domul alin, mare caracter de om.eu nu mi-am mai recuperat banii,deci considera-te norocos ALI26GEO. isi face obicei in a se bucura la banii sau machetele altora,deci caracterul lui e zero... numai bine tuturor!
marioxxx is offline   Reply With Quote
Old 10-06-12, 13:30   #426
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

Acuzatiile domnului ALIGEO sunt absolut nefondate.

Eu i-am depus macheta si era vorba sa ajunga pana joi, dumnealui vineri nu a primit-o asa ca in decurs de 3 ore de cand am vorbit cu dumnealui, avea suma inapoi in cont. Eu am fost la posta si in ciuda a ce spuneti dumneavoastra, puteti cere ca un colet sa se intoarca inapoi la dumneavoastra cu mare usurinta, doar ca platiti si taxele de intoarcere.

Domnule marioxxx, lasati-mi pe PM un cont sa va trimit inapoi suma de 20 lei, si luni dimineata am sa va expediez din nou si machetele promise.

Nu sunt practici nefondate si inafara de domnul marioxxx nu cred a ca a ramas nimeni cu banii sau machetele luate de la mine de pomana.

domnule Alin, va rog frumos, nu imi mai faceti reclama negativa de pomana, din moment ce mi-am respectat cuvantul si nu cred ca ati avut de suferit pron prisma mea. Foarte bine va pot da si eu un negativ pentru negativul acordat. Dar nu sunt genul asta de om.

Inca odata, astept un cont de la marioxxx.

Last edited by Cozmescu-Alin; 10-06-12 at 13:33.
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 21-06-12, 11:09   #427
joker69

Stage 5

joker69's Avatar

Un mare minus pentru userul Andrey_9

Sa va povestesc cum domnul Iacbo Andrei Lucian Lucian mia dat o tzeapa de cel putin 30 de milioane asta fiind 3000 RON!

Ma numesc Bogdan momentan locuiesc in Spania cativa dintre useri de pe acest forum ma cunosc pentru ca am avut cateva tranzactii toate reusite si multi pot sa confirme istoria ca eu sunt aici de ani de zile si i-am trimis lui Andrei o multime de machete ca sa mi le vanda pentru ca era mai usor decat sa le trimit fiecare in parte sa platesc 10 euro pentru fiecare macheta!

Au fost machete ce sau vandut au fost machete ce nu sau vandut si am zis care nu se vand le ti si mi le trimiti acasa ca incep si eu sa imi fac o colectie sau strans machete 15 machete in valoare de mai mult de 30 de milioane pentru ca multe dintre ele erau destul de rare!!!

La un moment dat am decis sa o las pentru ca nu se mai castiga nimic si lam rugat pe domnul Andrei sa imi trimita machetele acasa raspunsul lui:¨da maine ma duc la Fan Curier si le pun¨ toate bune ii trimit bani lu fratemiu sa aiva sa plateasca pachetul, trece o sapt, 2,3 o luna de zile si nu ajunge nici un pachet Andrei nu raspunde pe mess nu raspunde la telefon zic o fi patit ceva.

La care imi trimite mesaj:" imi pare rau am vandut toate machetele ca am avut probleme de familie"- deci va dati seama !!!

Intra pe mess imi explica ca maicasa si taicasu au ramas fara munca ca nu a stiut ce sa faca ca e disperat ca nu au bani de mancare nu au bani de lumina si nu a stiut ce sa vanda .
Zic bun omule nu e nimic se poate intampla e criza zic si eu aici in Spania nu o duc bine de multe ori traiesc de pe o zi pe alta, dar hai sa vedem cum o solutionam.

Am ramas ca o sa imi trimita un ceas cumparat in Turcia de catre parinti lui acu ceva vreme ceas cu o valoare de 800 euro in magazin nou in cutie!
Zic nu e problema asta e macar imi scot o parte din bani asta e sa intamplat, dar problema e ca nu am primit nici ceasul!!! nici un raspuns nici un mesaj nimic!!

Toata discutia a fost cam in luna martie ca sa vad azi posturile lui in sectiunea Machetele mele - Andrey_9 ca el tot cumpara pana la ora actuala el tot achizitioneaza machete:
Aici pun datele cand a listat machete noi
12-05-12, 23:09 #515
23-05-12, 21:18 #523
07-06-12, 15:45 #529
17-06-12, 19:48 #533

Andrei mi-ai povestit ca nu ai bani acuma cum parinti tai sun fara munca nici sa platiti curentul nici de mancare traiesti de pe o zi pe alta!
Dar bani pentru machete sunt?

P.S: Ai uitat un lucru foarte important am adresa ta memorata!!!La fel cum ai uitat ca eu am familie in Bucuresti si asta nu o sa ramana asa!!
Old 21-06-12, 11:25   #428
larry

Stage 5

larry's Avatar

Mda...un gest extrem pt aceasta sectiune, din partea lui Andrei_9. Deocamdata eu nu-mi spun parerea, dar chiar sunt curios(ca multi altii, cu siguranta) sa vad si varianta/parerea lui.

P.S Joker69...se pare ca tu ai rabdat si te-ai abtinut ceva timp...ai avut ceva rabdare cu el, in problema asta.

Last edited by larry; 21-06-12 at 11:28.
larry is offline   Reply With Quote
Old 21-06-12, 11:28   #429
joker69

Stage 5

joker69's Avatar

Quote:
Originally Posted by larry View Post
Mda...un gest extrem pt aceasta sectiune, din partea lui Andrei_9. Deocamdata eu nu-mi spun parerea, dar chiar sunt curios(ca multi altii, cu siguranta) sa vad si varianta/parerea lui.
Da am rabdad si m-am abtinut pentru ca nu aveam timp eu sunt aici fara munca de multa vreme din cauza crizei prietena mea munceste pentru cateva sute de euro pe luna platim chirie cheltuieli si ne raman 100 de euro sa traim o luna intrega.
Si stiam cum e sa iti fie greu si sa nu ai bani si in primul rand chiar l-am crezut ca a patit lucrurile astea si o sa se solutioneze!

Imi pare rau ca nu mai am conversatia ce am avuto cu el pe messenger pentru ca aveam selectat sa se stearga tot dupa ce vorbesc!
Daca cineva ma poate ajuta sa imi spuna cum pot sa recuperez aceste mesaje mi-ar fi de mare ajutor!Si daca se pot recupera normal!
Eu nu am nimic de ascuns nu am nici un motiv sa spun povesti!!

Last edited by joker69; 21-06-12 at 11:33.
joker69 is offline   Reply With Quote
Old 21-06-12, 11:32   #430
ekofresh

Stage 4

joker69, esti ruda cu Andrei sau prieteni apropiati, ca eu nu inteleg cu l-ai ales pe el sa-ti vanda machetele?
ekofresh is offline   Reply With Quote
Old 21-06-12, 11:44   #431
joker69

Stage 5

joker69's Avatar

Quote:
Originally Posted by ekofresh View Post
joker69, esti ruda cu Andrei sau prieteni apropiati, ca eu nu inteleg cu l-ai ales pe el sa-ti vanda machetele?
Nu sunt ruda si am fost parerea me destul de prieteni.Eu iam vandut inainte la el cateva machete si le-am trimis lui Aoikimare si lui Tako si pe urma ei le-au trimis mai departe,dar baieti au inceput sa fie ocupati si am zis decat sa deranjez vb cu altcineva!
Si am vb cu Andrei prima data iam trimis cateva putine, tot a fost bine i-am trimis pentru el l-am asteptat tot timpu de bani si cum ziceam la un moment dat nu sau mai vandut!
Majoritatea machetelor ce le-a vandut el vin de la mine cum se poate vedea in topicurile mele de vanzare si ale lui!

Repet nu am nici un motiv sa mint doar vreau sa demonstrez ce fel de persoana e!

Aici se pot vedea o parte din threadurile unde am vandut eu aici in Spania si se pot vedea dintre machetele ce a vandut el sau a avut la vanzare:
http://www.forocoches.com/foro/showt...19&highlight=#
http://www.forocoches.com/foro/showt...464&highlight=
http://www.forocoches.com/foro/showt...928&highlight=
http://www.forocoches.com/foro/showt...893&highlight=
http://www.forocoches.com/foro/showt...767&highlight=
Old 21-06-12, 12:15   #432
raduferrari

Stage 5

Member of:
[Colectionar Machete]

Nasol. Ai ramas si cu banii luati si cu marfa "pierduta" sau "vanduta". Sicer, esti roman, nu stiu de cat timp esti plecat in Spania, dar nu stii ca multi "romani" fac tot posibilul sa tepuiasca. Cum se vede din Spania un roman, de exemplu Andrei asta. Nu il cunosc dar a facut un gest mizerabil, daca este asa cum spui tu.

Interesant ar fi cine ti l-a recomandat ca om de incredere. Poate au niste intelegeri oamenii.

Succes la recuperat banii sau machetele.

Inca ceva, si mikey22 are probleme cu acest Andrei.

Last edited by raduferrari; 21-06-12 at 12:20.
raduferrari is offline   Reply With Quote
Old 21-06-12, 12:21   #433
joker69

Stage 5

joker69's Avatar

Quote:
Originally Posted by raduferrari View Post
Nasol. Ai ramas si cu banii luati si cu marfa "pierduta" sau "vanduta". Sicer, esti roman, nu stiu de cat timp esti plecat in Spania, dar nu stii ca multi "romani" fac tot posibilul sa tepuiasca. Cum se vede din Spania un roman, de exemplu Andrei asta. Nu il cunosc dar a facut un gest muzerabil, daca este asa cum spui tu.

Succes la recuperat banii sau machetele.
Eu nu am scris mesajul asta aici sa recuperez bani, l-am pus ca sa demonstrez ce fel de persoana e!!
Ma socat gestul pentru ca la el ii vindeam dar aproape niciodata nu vedeam bani majoritatea machetelor din colectie au venit de la mine si imi zicea asteapta-ma te rog si pana la urma ii mai dadeam eu ceva bani pentru ajutor mai faceam schimb cu machete de ale lui si pana la urma tot la el ajungeau inapoi si eu nu ma alegeam cu nimic!

Mie imi este ciuda pentru ca nu imi merge super bine cum am spus mai sus ca am avut luni ca nu am avut bani de mancare pentru ca Spania nu mai este ce a fost acu 5-7 ani de zile venea toata lumea aici si se intorceau bogati!! Si din putinul ce am avut am incercat sa ajut si pe altcineva pentru ca mia cazut bine!
Old 21-06-12, 12:21   #434
larry

Stage 5

larry's Avatar

Radu, poate omul a avut incredere in el, la fel cum am eu in tine ....de exemplu. Cu ce e de vina el, daca celalalt a devenit tepar.....sau Andrei_9 chiar astepta sa faca treaba asta? E clar ca Andrei ii este dator lui Joker69, si dat fiind ca nu este o suma oarecare, ar fi mai bine sa returneze ori produsele ori banii de pe ele. Asta e parerea mea. Oricum, eu as fi procedat de mult timp altfel....Nu ma cunoasteti niciunul asa de bine incat sa realizati ce as face unuia care imi datoreaza suma aia.

Last edited by larry; 21-06-12 at 12:26.
larry is offline   Reply With Quote
Old 21-06-12, 12:45   #435
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Bogdan iti dai seama ca nu ai nicio dovada ca i-ai dat tu lui machete si el are sa iti dea bani.Tu ai trimis doar pe incredere si se pare ca ti-a dat teapa.Mai mult decat sa te duci peste el si sa iti recuperezi paguba nu prea ai ce face.Sunt curios cum se va finaliza.Sa nu te lasi pana nu iti recuperezi banii cu orice metode mai ortodoxe sau neortodoxe.
Miria is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -