Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete |
30-06-11, 21:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - Andrey_9
Quote:
Originally Posted by Andrey_9
oo salut!.iti pun si restu cand vin de la mare sa terminam circu asta in care domnul de mai sus e actoru principal..desi nu trebuia..numai tu puteai sa intelegi ca-ti dau m1 si 150 ron pe skyline..salut!
|
Andrei, nu fi mai nesimtit decat esti. Povestea asta tine de cateva luni. Dupa ce mi-a tot povestit de la cine a luat teapa mi-am dat seama ca postezi aici. Tu te-ai gandit rapid ca daca omul nu sta pe forum poti sa o foiesti cum vrei. Ghinionul tau ca el e si una din sursele mele de machete si mai discutam despre chestiile astea destul de des.
Corect ar fi sa-ti ceri scuze si sa rezolvi problema, nu sa torni gogosi ca ai pierdut id, nr.telefon, cont si toate alea. Lumea colectionarilor e foarte mica.
|
|
|
30-06-11, 21:56
|
|
Stock
|
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Vad ca pe forum se sterg posturi. Pentru cei care cititi pe aici evitati userul Andrey_09 - am facut un schimb de machete, s-a razgandit, a pastrat si macheta si banii... Cica din luna lui martie nu a reusit sa dea de mine sa imi trimita banii... Asta dupa ce mi-a tinut prelegeri pe mess despre ce inseamna onestitatea.... La telefon nu mai raspunde iar adresa de mess cica si-a schimbat-o si nu o mai foloseste pe cea veche ( de ce oare cineva o intra si ii schimba poza prietenei destul de des??? ) Asa ca feriti-va de asemenea "tineri" colectionari
|
|
|
30-06-11, 21:59
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
m-am razgandit dupa ce ti-am trimis 150 ron si m1 pe un skyline..o sa-ti trimit si restu..
|
|
|
30-06-11, 22:03
|
|
Stock
|
Andrei,
vad ca aici pe forum scrii destul de repede, pe mess sau la telefon nu mai raspunzi niciodata....Daca asa crezi tu ca vei reusi mai bine in viata e alegerea ta, dar nu uita ca intotdeauna ca si la fotbal, toate ocaziile se razbuna...
Eu astept sa vad ca iti remediezi greseala fie si dupa 4 luni desi mi-e greu sa cred ca in acest timp nu puteai sa faci rost de o asemenea suma de bani sau macar sa vorbesti cu mine...
|
|
|
30-06-11, 22:05
|
|
 Stage 5
|
Si ai mai stat vreo 3 luni asa in cumpana, nu? Daca nu te contactam eu azi, asa ramanea povestea, la "m-am razgandit si am pastrat macheta moca".
|
|
|
30-06-11, 22:10
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
domnu` ciprian da dumneavoastra de ce va bagati ca nu inteleg? cu cat va plateste?
|
|
|
30-06-11, 22:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
domnu` ciprian da dumneavoastra de ce va bagati ca nu inteleg? cu cat va plateste? 
|
Ma bag pentru ca am o responsabilitate morala. Daca suntem o comunitate trebuie sa fim uniti. Spre exemplu, daca el nu-mi povestea chestia asta si nu-mi spunea id-ul tau, probabil ca ramanea cu macheta data pe jumatate din bani, avand in vedere ca de 4 luni nu te-ai sinchisit sa faci ce e corect.
Cum mi-am dat seama ca esti prezent pe 4tuning si ca mi-a sarit si macheta in ochi, am zis sa scriu pentru ca cel pagubit nu frecventeaza acest forum. La cateva minute si-a facut contul si a postat.
Stiam de ce s-a intamplat cu macheta la posta inca de la inceput, dar am uitat repede, pentru ca nu mi-am putut imagina ca un colectionar poate fi atat de neserios. Azi am rediscutat problema cu cosmic (ne conversam destul de des). Pentru ca n-ai vrut sa vorbesti direct cu el, desi ti-am dat telefon, ai primit si cont si banca si nume. Acum n-ai nici o scuza. Fa ce trebuie, macar in ultimul ceas.
Mi-e rusine mie ca trebuie sa avem astfel de discutii pe un forum public, tu cum te simti? Sau la mare dispare rusinea?
|
|
|
30-06-11, 23:01
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
ca sa inteleaga toata lumea : am vorbit cu domnul cosmic sa-i dau m1(tour de france) si 150 ron pe m1 lui si pe skyline..bun. el mi-a trimis doar skyline..deci a inteles ca ii dau 410 ron(cu cat am vandut m1) + 150 ron pe skylineu lui pe care vroia 300 ron. bun..i-am vb cu el,mi-a trimis m1 inapoi si a ramas ca ii mai dau 100 ron pe skyline pe langa aia 150 pe care o sa-i dau intr-o saptamana. ca sa nu mai fie circ pe forum domnu ciprian ca stiu ca va place asta, va rog sa nu va mai bagati in seama cu mine si sa nu ma mai jigniti pe mess si sa-mi spuneti ca imi faceti reclamatie pt ca vorbiti mult si prost. deal?
multi ma stiu ca am facut diverse schimburi,am cumparat sau vandut si nu cred ca au fost probleme.
|
|
|
01-07-11, 00:57
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
cine nu are incredere in mine sa nu mai cumpere sau sa-mi vanda si gata.
|
|
|
01-07-11, 05:52
|
|
 Stage 5
|
Baiete, pe langa faptul ca esti nerusinat, constat ca nici nu prea te ajuta inteligenta. Din ce ai scris tu mai sus reiese ca tu esti acuzat pe nedrept cand, vai vezi doamne, tu nu-l gaseai pe om sa-i dai banii. Adica te chinui 4 luni de zile sa tai o teapa amarata si, cand esti dat de gol, te plangi ca se face circ si ca esti oprimat. In loc sa-ti ceri scuze.
Sa nu mai spun de cardul de ciori vopsite pe care mi l-ai prezentat pe YM. Ca sa vezi, ca de fapt tu i-ai facut nush ce super oferta si ca el a vrut sa te tepuiasca. Chestii puerile.... fara sa-ti treaca prin cap ca e un om pe care il stiu de cel putin 4 ani.
Quote:
multi ma stiu ca am facut diverse schimburi,am cumparat sau vandut si nu cred ca au fost probleme.
|
Vezi ca si criminalii in serie au niste "multi" care ii stiu de baieti de treaba. Ce dracu, ne afisam cu argumente din astea de doi bani?
|
|
|
06-07-11, 20:01
|
|
 Stage 5
|
Am si eu un mic comentariu,si un avertisment in acelasi timp,cine face ca mine...grija mare.Am cumparat un VW GOLF SCHABAK CABRIO,prin intermediari cum am si postat,uniquevl a trimis pachetul,probabil facut,ce sa zic...Masina a ajuns cu rama parbrizului rupta,geamul rupt,scaunele fata(care se pare ca nici nu sant originale)rupte si ele,usile nu se inchid corect,lipsa o bucatica din sasiu.
Acuma eu ce sa fac?Sa dau minus lui uniquevl?Probabil va spune ca asa a fost pachetul facut,iar eu nu il pot contrazice...Insa daca tot ajuti pe cineva poti face treaba pana la capat,adica verificat si impachetat corespunzator,saraca posta romana face si ea treaba cum poate,dar daca pachetul e facut corect ajunge ok...
|
|
|
06-07-11, 22:01
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Pune si niste poze Ovi......tare's curios sa vad daca se mai poate face ceva la ea.....In ce a ambalat-o ?
|
|
|
06-07-11, 22:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by THUNDER77
Pune si niste poze Ovi......tare's curios sa vad daca se mai poate face ceva la ea.....In ce a ambalat-o ?
|
Sigur Ionut,iaca,a luat doua minute sa fac poze, a fost invelita in cateva servetele,iar cutia nu stiu daca era mai lata cu un cm deasupra parbrizului...
|
|
|
07-07-11, 06:46
|
|
Stock
|
Domnul Andrey_09 se pare ca se dovedeste un mare mincinos pana la sfarsit. Dupa ce din martie a uitat sa plateasca macheta pe care o primise in avans ma anunta acum pe PM cum ca el considera ca merita mai putini bani, iar la solicitarea de a returna macheta se face ca ploua ...
|
|
|
07-07-11, 11:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cosmic
Domnul Andrey_09 se pare ca se dovedeste un mare mincinos pana la sfarsit. Dupa ce din martie a uitat sa plateasca macheta pe care o primise in avans ma anunta acum pe PM cum ca el considera ca merita mai putini bani, iar la solicitarea de a returna macheta se face ca ploua ...
|
Domnule Andrey, daca ce se scrie aici e corect....hmmmmm...nu-i prea cool....
Din martie a trecut ceva vreme...chiar daca macheta nu merita banii...macar pentru intarziere poti face ceea ce e corect si sa rezolvi problema...(considera diferenta ca si dobanda...  )
Eu unul tin cont de aceste feedback-uri si probabil mai sunt si altii...si e pacat sa-ti faci renume de neserios ...tot tu vei avea de suferit
Machetele mele
|
|
|
|
|