Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Reply

Thread Tools
Old 09-03-12, 19:48   #406
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]
Default Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Quote:
Originally Posted by marioxxx View Post
cozmescu alin, inca astept motoarele sau banii!!!!
O sa le pun, am avut o perioada incarcata in ultimul timp. Avand in vedere ca le pun a doua oara nu ma trage nici pe mine inima dar am sa le pun catusi de curand.

Quote:
Originally Posted by radu_bv View Post
poti sa astepti linistit ca inca se reface dupa majorat...
Ce simpatic esti

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
Lasa ma omu' in pace. O teapa in plus sau in minus mai conteaza ?

ps: era o gluma
Alt simpatic, domnul steaua23. Cand am dat eu tzeapa domnule ai?

Glumeam
Quote:
Originally Posted by marioxxx View Post
sincer macar sa il baneze cineva,si sa fie la mine ultima teapa. ca altfel la nesfarsit se vor intampla dastea. urat gest,dar din cate vad e obisnuinta deja...o sa vina cu o scuza "plauzibila" ca si cele anterioare,gogosi de care m-am saturat ca machetele tot nu ajung..
Quote:
Originally Posted by model collector View Post
Bai ce oameni.....in partea aia a Vrancei a nins de a rupt inca din Iulie si voua va arde de glume...auzi majorat, banii sau machetele. Inumani, zau asa!
Numai lume buna la reuniune....prieteni vechi
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 09-03-12, 19:59   #407
ovibonaparte

Stage 5

Default Re: FEED-BACK- DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Quote:
Originally Posted by 2010 View Post
Din pacate noi ca moderatori nu avem ce masuri sa luam impotriva lui...
Avand in vedere ca d-l cozmescu e recidivist,plus ca e foarte ocupat,si nu isi poate indeplini obligatiile(macar alea care implica alte persoane),eu-poate si altii-astept sa nu mai scrie moderator acolo...in dreptul lui,deci exista anumite solutii.Tin sa precizez ca nu am absolut nimic de impartit cu acest user,dar asa mi se pare corect.
p.s.pt.colegul marioxxx:scrie acolo...catusi de curand,eu sunt curios sa vad cand...

Last edited by ovibonaparte; 09-03-12 at 20:02.
ovibonaparte is offline   Reply With Quote
Old 09-03-12, 20:03   #408
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

[QUOTE=Cozmescu-Alin;4923094]O sa le pun, am avut o perioada incarcata in ultimul timp. Avand in vedere ca le pun a doua oara nu ma trage nici pe mine inima dar am sa le pun catusi de curand.

Sa mor daca inteleg bucata asta rosie...ai banii lui in cont de prea mult timp dar nu te trage nimic???
ATEPTAM DE APROAPE O LUNA POZE CU CHITANTELE!
2010 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-12, 20:09   #409
Cozmescu-Alin
REDACTOR 4TUNING

Stage 5

Cozmescu-Alin's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]
Default Re: FEED-BACK- DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Quote:
Originally Posted by ovibonaparte View Post
Avand in vedere ca d-l cozmescu e recidivist,plus ca e foarte ocupat,si nu isi poate indeplini obligatiile(macar alea care implica alte persoane),eu-poate si altii-astept sa nu mai scrie moderator acolo...in dreptul lui,deci exista anumite solutii.Tin sa precizez ca nu am absolut nimic de impartit cu acest user,dar asa mi se pare corect.
p.s.pt.colegul marioxxx:scrie acolo...catusi de curand,eu sunt curios sa vad cand...
Domnule, tin sa va spun ca eu nu mai sunt moderator la aceasta sectiune.
Cozmescu-Alin is offline   Reply With Quote
Old 09-03-12, 20:26   #410
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

Pai mai Aline, tie ti se pare normal ca sa primesti bani si apoi sa nu mai trimiti nimic ? sau machete si apoi sa uiti sa trimti banii ?
Daca ii trimeteai cand ai promis, nu era problema, dar tu rezolvi problema dupa 2-3 saptamani. Iti pare normal ? Esti tu un user serios ? Daca sti ca nu esti in stare sa te ti de cuvant, nu te mai arunca in "afaceri" dinastea. Mai bine stai in banca ta si cumperi strict cand ai banul in mana sau vinzi cand sti ca ai timp sa te ocupi.

Recunosc, eu cu tine am avut vreo 2-3 tranzactii, toate reusite, dar a trecut ceva vreme de atunci si se pare ca nu mai prezinti incredere. Eu ma crucesc la ce citesc pe aici. Mai mult, ai si nesimtirea sa sa ai "gura mare".
Old 26-03-12, 21:05   #411
marioxxx

Stage 5

marioxxx's Avatar

Member of:
[VW]

Alin cat mai e nevoie sa ne tiganim pana rezolvam situatia? ai intrecut orice masura si pe deasupra mai ai tupeul de a da replica tuturor cand tu esti vinovat defapt. iar cu replica asta :'' Avand in vedere ca le pun a doua oara nu ma trage nici pe mine inima'' mai enervat la culme. atat timp cat nu iti poti duce indatoririle la bun sfarsit nu te mai lansa in ''afaceri".
si ca o reimprospatare a memoriei am pus si o parte din chitanta de la banca sa iti aduci aminte data in care am pus banii,si in ce data suntem acum(26 martie) si nu am primit nimic in schimbul banilor,din bun simt ti-am sters si adresa...
Attached Images
File Type: bmp cozmescu.bmp (615.3 KB, 102 views)
marioxxx is offline   Reply With Quote
Old 26-03-12, 22:57   #412
Miria

Stage 5

Miria's Avatar

Eu zic sa va impacati si sa dati uitarii toata aceasta poveste.S-a intamplat si pentru o suma de cateva zeci de lei nu se merita.Mario zi si tu ca ai facut cinste si aia e!
Old 26-03-12, 23:31   #413
model collector
Banned

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[Honda]
[Hyundai]
[Toyota]
[PEUGEOT]

Sau mai bine zici ca ai fost fortat sa faci cinste Eu zic sa consideri suma aceea cadou pentru majoratul acestui personaj si sa intelegi odata pentru totdeauna ca el nu are timp si chef sa se duca la Posta asa cand ti se scoala tie. Mult prea haioasa situatia , scuze Mario. Stai ca in 3 zile apare iar cu niste replici libidinoase de genul "Domnule...."
PS: si alta treaba tu sti ca dupa toate ninsorile din zona Vrancei abia a inceput sa se vada putin din acoperisul Postei? Pana vor putea sa deschida usa, sa dezghete functionarii....incep iar ninsorile))
model collector is offline   Reply With Quote
Old 02-04-12, 19:32   #414
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Buna ziua tuturor,

Vreau sa informez lumea cu privire la un utilizator neserios, Alex Stefanescu se numeste baiatul in cauza si este din Iasi.
Am vorbit sa cumpere niste machete pentru mine, eu cateva pentru el deoarece luam fiecare cate ceva de la cate un user si am zis sa facem cate o fapta buna, sau cel putin asa credeam eu. Apoi am convenit ca ii fac un custom si el mai cumpara ceva pentru mine.
Toate bune si frumoase, imi spune acum 3 saptamani ca a pus coletul si sa astept. Astept o saptamana ... nimic, il intreb daca s-a intamplat ceva imi spune ca nu, si sa nu imi fac griji se mai intampla...culmea nu s-a intamplat niciodata pana acum si nu era primul colet de la el...dar astept inca o saptamana. Intre timp un alt prieten din Bucuresti imi spune ca are aceasi problema doar ca el a si trimis colet spre Alex si acesta a ridicat coletul, dar lui nu ii vine ceea ce ii fusese promis...incercam amandoi sa il contactam si surpriza .... telefon - nu, messenger - nu, mail - nu...parca a intrat in pamant...
Suntem in a 4 -a saptamana si incep sa cred ca nu mai vine coletul.... Fiind mai prost din fire, de asemenea scarbit de un asemenea comportament pentru niste masinute, am decis astazi sa ii trimit ceea ce cumparasem pentru el cu speranta ca o sa ii placa.
Sfatul meu este sa incercati sa il feriti pe acest "minunat om de caracter" pentru a evita niste nervi si eventual o paguba financiara. Pe acest forum foloseste userul axel_BMW, dar am considerat ca e mai bine sa ii dau numele real in caz ca vrea sa isi schimbe numele de utilizator.

O zi cat mai buna tuturor si cat mai putine contacte cu oameni de acest fel.
Old 06-04-12, 19:52   #415
babau_999

Stage 5

-------pt. Angel-Boy pt. simplul fapt ca trimite machete care nu corespund cu descrierea pe care el o face si ca sa nu vorbesc prostii va spun ca am luat un Lancer care venit cu eleronul rupt in doua bucati si cu oglinda dreapta desprinsa. Eleronul se vede clar ca a mai fost lipit de capota portbagajului pt. ca unul din pinii laterali care intra in portbagaj este rupt si ramas in capota portbagajului care si pe ea se vad urme de adeziv. Problema este ca in descrierea produsului nu scrie nimic despre Lancer iar la telefon mi-a spus ca este OK. aSA ca aveti grija ce cumparati , mai ales ca trimiteti banii in avans, insa pt. justa expunere a cazului , trebuie sa va spun ca l-am apelat dupa si mi-a spus in primul rand ca el nu se ocupa cu machete, ca asa a venit din fabrica si la sfarsit ca imi trimite banii inapoi si sa-i returnez macheta pt. ca oricum o vor si multi altii. Altceva nu mai am de comentat.
babau_999 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-12, 21:20   #416
Angel-Boy
Renault Driver

Stage 5

Angel-Boy's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
Exclamation Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Quote:
Originally Posted by babau_999 View Post
-------pt. Angel-Boy pt. simplul fapt ca trimite machete care nu corespund cu descrierea pe care el o face si ca sa nu vorbesc prostii va spun ca am luat un Lancer care venit cu eleronul rupt in doua bucati si cu oglinda dreapta desprinsa. Eleronul se vede clar ca a mai fost lipit de capota portbagajului pt. ca unul din pinii laterali care intra in portbagaj este rupt si ramas in capota portbagajului care si pe ea se vad urme de adeziv. Problema este ca in descrierea produsului nu scrie nimic despre Lancer iar la telefon mi-a spus ca este OK. aSA ca aveti grija ce cumparati , mai ales ca trimiteti banii in avans, insa pt. justa expunere a cazului , trebuie sa va spun ca l-am apelat dupa si mi-a spus in primul rand ca el nu se ocupa cu machete, ca asa a venit din fabrica si la sfarsit ca imi trimite banii inapoi si sa-i returnez macheta pt. ca oricum o vor si multi altii. Altceva nu mai am de comentat.
Stimate domn ,
oricum nu stau sa umplu forumul cu vorbe si pareri , dar ... eleronul din fabrica vine cu 2 pini care sunt topiti prin interior ( lipiti ) , d-voastra imi aduceti niste acuzatii nefondate , eu nu am umblat la machete , le-am luat pe zi , seara le-am sters si le-am pus la vanzare. Eu am expediat macheta in stare exact ca in poze , ambalata in folie cu bule de aer , si ziar pe lateral , foarte bine impachetata.

Macheta accea stiti foarte bine ca e pomana la bani , si se vinde mult mai scump , d-voastra va plangeti ca a ajuns cu el rupt , si nush ce oglinda , dar nu e vina mea , in concluzie , va bag bani pe card si imi trimiteti produsul, ati zis ca nu doriti acest lucru, pentru ca d-voastra stiti ca e un pret prea mic !!!

in concluzie , eu va ofer posibilitatea de a returna produsul , si va inapoiez bani si pe drum si pe produs , daca d-voastra refuzati , acest feedback NEGATIV este egal cu ZERO .

Pentru ca eu sunt foarte serios si de incredere !!!
DACA UN ADMIN CONSIDERA CA ACEST NEGATIV este NEFONDAT , rog sa fie sters. pentru ca eu sunt aici , raspuns la telefon , si va returnez bani

Renault Laguna II 1.9dci 2002 - CT-20-WGR

The one , The only
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI
EX : DACIA 1310 TX - 1991
Angel-Boy is offline   Reply With Quote
Old 06-04-12, 21:23   #417
babau_999

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Angel-Boy View Post
Stimate domn ,
oricum nu stau sa umplu forumul cu vorbe si pareri , dar ... eleronul din fabrica vine cu 2 pini care sunt topiti prin interior ( lipiti ) , d-voastra imi aduceti niste acuzatii nefondate , eu nu am umblat la machete , le-am luat pe zi , seara le-am sters si le-am pus la vanzare. Eu am expediat macheta in stare exact ca in poze , ambalata in folie cu bule de aer , si ziar pe lateral , foarte bine impachetata.

Macheta accea stiti foarte bine ca e pomana la bani , si se vinde mult mai scump , d-voastra va plangeti ca a ajuns cu el rupt , si nush ce oglinda , dar nu e vina mea , in concluzie , va bag bani pe card si imi trimiteti produsul, ati zis ca nu doriti acest lucru, pentru ca d-voastra stiti ca e un pret prea mic !!!

in concluzie , eu va ofer posibilitatea de a returna produsul , si va inapoiez bani si pe drum si pe produs , daca d-voastra refuzati , acest feedback NEGATIV este egal cu ZERO .

Pentru ca eu sunt foarte serios si de incredere !!!
DACA UN ADMIN CONSIDERA CA ACEST NEGATIV este NEFONDAT , rog sa fie sters. pentru ca eu sunt aici , raspuns la telefon , si va returnez bani

este exact cu zici tu si cum am scris eu, singura diferenta este ca stiai ca eleronul a mai fost lipit si nu foarte exact. macheta o pastrez cum am si zis , pt. ca este un chilipir cum ai zis tu. toate bune.
babau_999 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-12, 21:32   #418
Angel-Boy
Renault Driver

Stage 5

Angel-Boy's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by babau_999 View Post
este exact cu zici tu si cum am scris eu, singura diferenta este ca stiai ca eleronul a mai fost lipit si nu foarte exact. macheta o pastrez cum am si zis , pt. ca este un chilipir cum ai zis tu. toate bune.
eu doar am mentionat cum vine din fabrica , pentru ca la mercedes f1 au cazut girofarele cand le-am adus , dar nu am facut nici o modificare la lancer ,

si in concluzie , nu trebuie sa puneti negativ , pentru ca va dau bani inapoi pe produs,... dupa ce ca a fost un chilipir , ....

si am fost un dragut de v-am rezervato , chiar daca am primit oferte mult peste pretul cu care v-am vanduto , eu nu am dato la alti .

eu ma consider un vanzator cinstit....!
Angel-Boy is offline   Reply With Quote
Old 08-06-12, 16:47   #419
ALI26GEO

Stage 4

ALI26GEO's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
Default Atentie tepar!!!

Este vorba despre Cozmescu Alin din Buzau, userii cu vechime il cunosc, si nu prea au cuvinte de lauda despre el!
Despre ce este vorba: am castigat, ce-i drept, pe site-ul concurent daca pot spune asa, o licitatie ptr. un Lambo Gallardo in data de 30.05.2012, am depus banii pe data de 31.05.2012 in contul trimis, urmand ca si respectivul individ sa depuna macheta in aceeasi zi. Individul nu a depus in aceeasi data macheta la Posta, spunandu-mi ca o va face in ziua de Vineri 01.06.2012, am acceptat ..........si dai si asteapta coletul!!!!!!!!! Astazi cand am ajuns la capatul rabdarii si afland ca acest tip a mai avut probleme pe acest forum il sun si insista in continuare ca el a pus coletul la Posta in data de 01.06.2012!
Povestea are ptr. mine happy end, mi-a returnat banii, amenintand ca depun plangere penala, dar culmea prostiei din partea lui, imi spune ca daca nu mai doresc sa primesc coletul il poate intoarce!!!!!!!! Dracu" mai face intelegeri cu astfel de "oameni"!!!!!
Deci atentie la Cozmescu Alin !!!!!
ALI26GEO is offline   Reply With Quote
Old 08-06-12, 17:01   #420
ALI26GEO

Stage 4

ALI26GEO's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

NEGATIV SI DE LA MINE PTR. COZMESCU ALIN, AM PREZENTAT "POVESTEA" TRANZACTIEI INTR-UN TOPIC SEPARAT :"ATENTIE TEPAR", DAR SE PARE CA TOTI IL STIATI, NUMAI EU NU!!!!!!!
ALI26GEO is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -