Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete |
25-05-11, 18:54
|
|
Stage 5
|
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
pe 6.05 i-am transferat in cont lui thunder77 100 ron pentru un 1/18 si l-am rugat sa-mi trimita macheta.
pe 13.05 i-am dat un mesaj sa-l intreb ce s-a intamplat (nu primisem nimic) si mi-a raspuns ca "ti-o trimit astazi"...
uite ca nici pana "astazi" nu mi-a trimis-o! ai uitat de mine sau e asa un efort mare un drum pana la posta?
rusine thunder77!
ps nu ma intereseaza raspunsul altcuiva decat al persoanei in cauza... poate nici macar al lui
|
|
25-05-11, 19:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bezz
pe 6.05 i-am transferat in cont lui thunder77 100 ron pentru un 1/18 si l-am rugat sa-mi trimita macheta.
pe 13.05 i-am dat un mesaj sa-l intreb ce s-a intamplat (nu primisem nimic) si mi-a raspuns ca "ti-o trimit astazi"...
uite ca nici pana "astazi" nu mi-a trimis-o! ai uitat de mine sau e asa un efort mare un drum pana la posta?
rusine thunder77!
ps nu ma intereseaza raspunsul altcuiva decat al persoanei in cauza... poate nici macar al lui
|
cosmin,cred ca pe mine nu te vei supara totusi...la fel cum am mai povestit stii tu de cine,pot spune despre thunder ca este un pic imprastiat,dar deloc rau intentionat.
si eu a trebuit sa mai astept uneori,si e frustrant,intr-adevar,dar sant convins ca de acum inainte iti va trimite macheta inainte sa incarci tu contul lui...
|
|
|
25-05-11, 19:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ovibonaparte
cosmin,cred ca pe mine nu te vei supara totusi...la fel cum am mai povestit stii tu de cine,pot spune despre thunder ca este un pic imprastiat,dar deloc rau intentionat.
si eu a trebuit sa mai astept uneori,si e frustrant,intr-adevar,dar sant convins ca de acum inainte iti va trimite macheta inainte sa incarci tu contul lui...
|
Nu cred ca voi mai tranzactiona ceva cu el.
Multumesc de raspuns totusi.
|
|
|
20-06-11, 15:58
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [BMW]
|
Un mare - pentru Lovex.Rog un moderator sa ia masuri !
Atasez si poze.
|
|
|
24-06-11, 15:40
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
si din nou am ajuns la partea care ma dezgusta cel mai tare ...
oameni care inspira incredere la inceput, dar care isi arata adevarata valoare in momentul in care trebuie sa-si respecte partea lor dintr-o intelegere
numitului green_e30 - adica Petrescu Adrian....un mare MINUS -
am trimis pachet (45 lei - adica o valoare imensa) si a venit inapoi..dupa care primes un mesaj cu scuze si pareri de rau..OK..trimit din nou...si ce sa vezi....pachetul se intoarce a 2-a oara...poate ca sunt eu prea naiv..
Oricum...rusinica....
Iar cei care mai faceti afaceri cu Petrescu Adrian va tin pumnii sa nu luati si voi tepe...
Machetele mele
|
|
|
24-06-11, 17:17
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by aokimare
si din nou am ajuns la partea care ma dezgusta cel mai tare ...
oameni care inspira incredere la inceput, dar care isi arata adevarata valoare in momentul in care trebuie sa-si respecte partea lor dintr-o intelegere
am trimis pachet (45 lei - adica o valoare imensa) si a venit inapoi..dupa care primes un mesaj cu scuze si pareri de rau..OK..trimit din nou...si ce sa vezi....pachetul se intoarce a 2-a oara...poate ca sunt eu prea naiv..
Oricum...rusinica....
Iar cei care mai faceti afaceri cu Petrescu Adrian va tin pumnii sa nu luati si voi tepe...
|
acum ceva vreme iti spuneam de teparul asta sa nu faci combinatii cu el...
mi se pare normal intr-o comunitate ca 4T sa se poata lua masuri impotriva fomistilor gen petrescu care nu are bani sa treaca strada dar viseaza la masinute care vin cu masina postei...
|
|
|
24-06-11, 21:09
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by 2010
acum ceva vreme iti spuneam de teparul asta sa nu faci combinatii cu el...
mi se pare normal intr-o comunitate ca 4T sa se poata lua masuri impotriva fomistilor gen petrescu care nu are bani sa treaca strada dar viseaza la masinute care vin cu masina postei...
|
da, adevarul e ca acum vreun an cand am dat eu toate machetele mai mici de 1/18, i-am vandut si lui 2 parca.la pret mic ca doar erau ceva bb-uri si am asteptat vre-o saptamana pana a facut rost de bani si tot, dar pana la urma a mers bine.si parca si acum in iarna am trimis o caroserie la el.nu incerc sa-l spal, dar ziceam si eu, adica eu cel putin nu am luat tzeapa.
Naspa ce ai patit Horia, e foarte urat sa-ti vina un colet inapoi.Dapai cand iti vine a doua oara Imi pare rau pentru tine ca stiu ca esti om serios, sper sa faceti cumva si sa se revanseze baiatul, ca nu-i frumos sa ramana treaba asa.
|
|
|
24-06-11, 21:22
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [VW]
|
Si mie imi vine sapt viitoare un colet inapoi in valoare de 120 lei de la un baiat care urmareste forumul .Este din bucuresti cica isi lua machete pentru fiul sau...de ce na mai ridicat coletul? pentru ca omul nu are timp..mda sun persoana zilnic de cateva ori si dupa 5-6 zile ii spun mai bine lasatil acolo ca nu deja o dau in miloaga...transport platit degeaba...ce sa faci asta e .
Alti isi amaneteaza ce au pe ei ca sa ridice un colet din prima zi iar pe alti ii doare in cot.
|
|
|
24-06-11, 21:28
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by uniquevl
Si mie imi vine sapt viitoare un colet inapoi in valoare de 120 lei de la un baiat care urmareste forumul .Este din bucuresti cica isi lua machete pentru fiul sau...de ce na mai ridicat coletul? pentru ca omul nu are timp..mda sun persoana zilnic de cateva ori si dupa 5-6 zile ii spun mai bine lasatil acolo ca nu deja o dau in miloaga...transport platit degeaba...ce sa faci asta e .
Alti isi amaneteaza ce au pe ei ca sa ridice un colet din prima zi iar pe alti ii doare in cot.
|
cum il cheama pe domnu???
|
|
|
24-06-11, 22:21
|
|
Banned
Stage 5
|
Nu dar are id-ul asta overclok_tudor
|
|
|
27-06-11, 01:26
|
|
Stage 5
|
poate inculpatul nu si-a vazut numele deoarece nu vd nici un drept la replica..
asa ca revin:
motivele se pot vedeaun pic mai sus
|
|
|
29-06-11, 20:24
|
|
Banned
Stage 5
|
BuBu>KRS< un MARE MINUS PENTRU EL ! trebuia sa trimita un colet de o sapt .... ma tot amanat pana la urma a zis mai bine ca nu se mai deplaseaza la posta ca nu are timp....
|
|
|
30-06-11, 22:11
|
|
Stage 5
|
Re: Machetele mele - Andrey_9
Quote:
Originally Posted by Andrey_9
am scos skylineu mare pe afara daca asta mic nu v-a placut
|
Auzi Andrei, dar Skyline-ul asta cand il platesti? Omul tot asteapta un semn si tu nu mai zici nimic...
|
|
|
30-06-11, 22:28
|
|
Stock
|
Salutare Andrei, vad ca iti place mult Nissan-ul
Poate iti aduci aminte de unde il ai si ca ai cam uitat sa il achiti...
|
|
|
30-06-11, 22:42
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
oo salut!.iti pun si restu cand vin de la mare sa terminam circu asta in care domnul de mai sus e actoru principal..desi nu trebuia..numai tu puteai sa intelegi ca-ti dau m1 si 150 ron pe skyline..salut!
|
|
|
|
|