Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 19-03-11, 17:11   #3181
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
spuneti-mi si mie, cum dau cotiera jos ? in ce se prinde ?

bmw e36
desfaci consola centrala, de sub scrumiere... ridici consola prin cotiera, si o sa vezi ca cotiera in sine e prinsa de tunelul cardanic cu 3 suruburi de 10 parca.
sprinter is offline   Reply With Quote
Old 19-03-11, 17:13   #3182
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

multumesc frumos
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-11, 14:48   #3183
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

in sfarsit am reusit sa pun pleoapele si angel-uri rosii . am asteptat mult dupa pleoape (lipsa seriozitate vanzator) apoi a trebuit sa le ajustez destul de mult (calitate proasta), dar nu am gasit altundeva modelul asta de pleoape..... . acum vreau xenon. merita sa pun pe faruri fara lupe??? din punct de vedere al imbunatatirii luminii??? Am citit tot felul de pareri ca ii orbesti pe cei din fata, dar cred ca daca sunt reglate farurile bine nu sunt probleme din astea. am mers cu un prieten ce are alta masina si e ok, dar as vrea sa stiu daca a pus cineva pe pisik fara lupe.... ms
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografie-0002.jpg
Views:	142
Size:	410.0 KB
ID:	1926863  
21UKS is offline   Reply With Quote
Old 20-03-11, 14:51   #3184
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

Quote:
Originally Posted by 21UKS View Post
in sfarsit am reusit sa pun pleoapele si angel-uri rosii . am asteptat mult dupa pleoape (lipsa seriozitate vanzator) apoi a trebuit sa le ajustez destul de mult (calitate proasta), dar nu am gasit altundeva modelul asta de pleoape..... . acum vreau xenon. merita sa pun pe faruri fara lupe??? din punct de vedere al imbunatatirii luminii??? Am citit tot felul de pareri ca ii orbesti pe cei din fata, dar cred ca daca sunt reglate farurile bine nu sunt probleme din astea. am mers cu un prieten ce are alta masina si e ok, dar as vrea sa stiu daca a pus cineva pe pisik fara lupe.... ms
as fi recunoscator daca ma sfatuiti si referitor la modelul de kit xenon.......raport calitate pret...
Old 20-03-11, 17:42   #3185
VN23TDR

Stage 5

VN23TDR's Avatar

Quote:
Salut. Da-mi si mie un pm cu link-ul sau un nr de telefon de unde ai luat pleoapele alea. Merci
VN23TDR is offline   Reply With Quote
Old 20-03-11, 21:27   #3186
Sparkle_81
BMW Driver

Stage 5

Sparkle_81's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

Quote:
In mod normal ar trebuii sa-ti spun ca e mai bine sa-ti schimbi farurile cu unele cu lupa ; de preferat cu lupa mare , dar dupa atatia loganisti cu xenoane puse aiurea si faruri nereglate corespunzator , cred ca sunt de parere cu tine .

P.S. Mai bine schimbi farurile ; pui cu lupa mare ! M-ai astepti putin , dar lupa aia merita !

ex.E38 M67D40
ex.E36 M44B19
Sparkle_81 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-11, 21:42   #3187
jipianu

Stage 5

jipianu's Avatar

Member of:
[Moderators]

eu am xenon puse pe faruri fara Lupa si e totul Ok daca dai farurile sa iti bata putin mai jos si nu in Pomi cum fac unii si in special eu am vazut asta pe la "loganistii" aici l-am citat pe Sparkle_81
Old 21-03-11, 02:23   #3188
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

ms pt sfaturi baieti....inca analizez problema...
Old 21-03-11, 02:46   #3189
a3ds

Stage 5

a3ds's Avatar

O sa fie fain cand o sa inceapa pulitia sa aplice legea si sa dea amenzi/confiste certificate pentru xenoane neomologate, evident fara autoleveling, lupa si spalator de far. O sa fie o zi mare ziua aia, pana atunci, MANELLICA RULES.
Old 21-03-11, 09:31   #3190
Cristi B.

Stage 5

Cristi B.'s Avatar

Daca vrei sa vezi cum e cu xenoanele pe faruri fara lupa, te rog sa mergi seara in fata unuia care are asa ceva pe masina.
Dupa asta, o sa stii sigur daca iti pui sau nu...
Cristi B. is offline   Reply With Quote
Old 21-03-11, 10:54   #3191
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

bai baieti, e nasoala mah treaba cu xenon fara lupa...e nasoala rau...hai sa mergem toti cu faza lunga...daca xenon ul pe faruri fara lupa e la moda plm...toti basitii cu logan au xenon fara lupa si daca le dai flash uri sufera de ei ca au xenon frate..lua v as xenon ul in falus!
Old 21-03-11, 11:41   #3192
eduard_1

Stage 4

eduard_1's Avatar

Quote:
nu te sfatuiesc sa-ti pui fara lupa...e f deranjant...eu am xenon de la tunder de 2 ani fara probleme...180 lei kitul H1....daca te intereseaza da-mi pm ca am de vanzare!
Old 22-03-11, 21:51   #3193
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

Tin sa va povestesc ceva: am iesit afara din oras cu un amic ce are xenon fara lupa si am probat.....rezultat: ..... nu m-a orbit deloc asa cum se plang o gramada de "soferi". Asa ca nu mai tipati atat si nu va mai uitati in farurile celor care vin din fata ca atunci clar ca va orbesc indiferent ca au xenon sau nu. Si bineinteles, cei care au farurile reglate aiurea (cu sau fara xenon), sunt intradevar deranjanti (dar astia erau si inainte de a aparea xenonul la noi). Sigur ca xenonul fiind mai puternic este mai deranjant atunci cand si farurile bat aiurea.
In ceea ce priveste calitatea luminii: clar ptr faruri cu lupa...asa ca ptr a-mi usura calatoriile pe timp de noapte o sa astept sa-mi pun lupe

...si inca ceva: nu mai fiti asa nervosi : ca nu face bine la sanatate. si logan-isti sunt si ei oameni...si unii sunt chiar soferi. eu unu am prins si cativa ani de condus DACIA si mi-a prins bine.... (fara suparare)

va multumesc ptr parerile voastre..sunt foarte utile
Old 22-03-11, 22:01   #3194
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

Quote:
Tin sa va povestesc ceva: am iesit afara din oras cu un amic ce are xenon fara lupa si am probat.....rezultat: ..... nu m-a orbit deloc asa cum se plang o gramada de "soferi". Asa ca nu mai tipati atat si nu va mai uitati in farurile celor care vin din fata ca atunci clar ca va orbesc indiferent ca au xenon sau nu. Si bineinteles, cei care au farurile reglate aiurea (cu sau fara xenon), sunt intradevar deranjanti (dar astia erau si inainte de a aparea xenonul la noi). Sigur ca xenonul fiind mai puternic este mai deranjant atunci cand si farurile bat aiurea.
In ceea ce priveste calitatea luminii: clar ptr faruri cu lupa...asa ca ptr a-mi usura calatoriile pe timp de noapte o sa astept sa-mi pun lupe

...si inca ceva: nu mai fiti asa nervosi : ca nu face bine la sanatate. si logan-isti sunt si ei oameni...si unii sunt chiar soferi. eu unu am prins si cativa ani de condus DACIA si mi-a prins bine.... (fara suparare)

va multumesc ptr parerile voastre..sunt foarte utile
salut, cu tot respectul, dar eu sunt contra farurilor fara lupa cu xenon si de ce zic asta : normal ca nu stau sa ma uit in farurile celor care vin din sens opus, dar cand vine unu cu asa ceva, automat "se face lumina in jurul rau"
eu chiar era sa o patesc nasol, app d loganuri...pe un drum cu 1 banda pe sens si treceri de pietoni din 100 in 100m, din fata hopa loganul, subit "i'm blinded" si ce crezi? era sa dau peste unu pe trecere ca pur si simplu nu l-am mai vazut..fara sa am viteza mare (30/h), noroc cu ala ca nu a sarit sa treaca in graba ca eram pe el...nu stiu daca la bmwuri bat la fel in toate directiile, dar la logan sigur bat ca dreaq.
maxmartinez is offline   Reply With Quote
Old 22-03-11, 22:09   #3195
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

inca ceva... referitor la politie si legalitate: "update-ul" meu cu xenonul este la fel de ok ca si "tuningul" multora de pe aici care cred ca daca isi pun evacuare "cap-coada de inox" facuta in garaj sau pun un motor mai mare pe o masina proiectata cu unu mic si-au "tunat" masina. sa nu ma intelegeti gresit: cred ca si eu as face-o.... dar in cunostinta de cauza ca nu ar fi legal.(doar daca se face cum trebuie...cu sistem de franare suspensii...omologare...etc)
sa nu se supere cei cu modificari pe masini...fiecare face ce crede cu masina lui si cu banii lui...si unii am vazut ca au facut lucruri faine....FELICITARI ACESTORA. este multa pasiune pe aici ptr pisik si asta mi se pare frumos
sper sa se intelega exact ce am vrut sa zic fara a dori sa supar pe cineva
- Copyright 2024 4Tuning -