|
View Poll Results: ....
|
|
......
|

|
0 |
0% |
|
----
|

|
0 |
0% |
26-03-09, 14:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)
probabil vei afla vineri ... pe net nu prea sta lumea.
|
|
|
26-03-09, 15:09
|
|
Stage 3
|
zorro6299 ti am vazut pozele de la album seamana destul de mult cu opel astra f cabrio bertone  ce motorizare ai pe masina...?
|
|
|
26-03-09, 15:35
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by alyn_k
zorro6299 ti am vazut pozele de la album seamana destul de mult cu opel astra f cabrio bertone  ce motorizare ai pe masina...?
|
Daca zici tu, o fi semanand, eu sincer credeam ca glumesti  dar daca asa o vezi tu,e Ok,poate aduce a Opel Kadet Cabrio, dar Opel Astra....dar cum zici tu.
Are motor 1,8 Benzin, 90 Cai , din care s-au mai inecat vreo 10, de cand i-am pus GPL,asta e, circul destul de mult si se aduna " centii"  si apoi e mai ecologica asa, nu.???
P.S. Viteza ucide, nu te lasa inselat !!!
|
|
|
26-03-09, 16:16
|
|
Stage 3
|
tare faza cu ecologia  ) in viziunea mea seamana cu un astra f cabrio bertone nu am glumit  ca cea din poza si mai ales fatza e aproape identica  sper sa nu vad eu lucrurile altfel  )=)) daca esti din iasi poate ne inatlnim pe la bisericutze secte etc
Last edited by alyn_k; 26-03-09 at 16:21.
|
|
|
26-03-09, 16:26
|
|
  Stage 5
|
Quote:
tare faza cu ecologia  ) in viziunea mea seamana cu un astra f cabrio bertone nu am glumit  ca cea din poza si mai ales spatele e aproape identic  sper sa vad eu lucrurile altfel  )=)) daca esti din iasi poate ne inatlnim pe la bisericutze secte etc 
|
Cum ziceam, daca tu asa o vezi, f bine, recunosc ca seamana, dupa parerea mea, prea mult se "trage cu ochiul " intre firmele constructoare de masini, un pic le mai modifica pe P.C. si gata, o scot pe piata, de asta se aseamana atat de mult, fac exceptie desigur marcile de renume gen Ferrari, Lamburghini, etc, dar in general se cam copie....dar ,deosebire vizibila ar fi ca Opel a renuntat la " bara" de rigidizare" din interiorul masinii, iar Vw inca are , in caz de rasturnare , si daca am centura, poate scap
Desigur ca sunt din Iasi, si ma gasesti in fatza la Palat vineri seara, intre 20 si 22 . Pace to all.
|
|
|
26-03-09, 16:35
|
|
Stage 3
|
da asta am obs si eu diferenta :P la opel sunt 3 bare deasupra capetelor in latime si 2 in lungime presupun ca in cazul unei rasturnari sper sa tina  )sa nu raman fara capete  )
|
|
|
26-03-09, 16:59
|
|
  Stage 5
|
Quote:
da asta am obs si eu diferenta :P la opel sunt 3 bare deasupra capetelor in latime si 2 in lungime presupun ca in cazul unei rasturnari sper sa tina  )sa nu raman fara capete  )
|
3 bare plus inca 2 bare,sper sa face ce face una prinsa direct de caroserie  in cazul VW, dar mai bine sa nu avem nevoie de ele, nu..??  eu promit ca daca castig la lotto, fac test drive cu a mea, sa vad daca e buna la ceva , poate le dam drumul de pe Bucium direct spre Iasi....ce zici..?? Daca o sa am destui Euroi, o sa l rog pe "c' sa fie pilot de incercare la mine in masina
"In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere !!!"
|
|
|
26-03-09, 17:19
|
|
Stage 3
|
 )) sper sa fie 2 castigatori la categoria 1  ) si facem experimentul de pe bucium  )
|
|
|
26-03-09, 18:07
|
|
|
Audi Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by zorro6299
[...] o sa l rog pe "c' sa fie pilot de incercare la mine in masina [...]
|
Vezi ca te intreci deja.Stai cuminte acolo,ok?
Sunt sigur ca o sa-mi raspunzi cu "dar ce,te simti?" sau alte prostii de genul..
|
|
|
26-03-09, 18:49
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CoCaine
Vezi ca te intreci deja.Stai cuminte acolo,ok?
Sunt sigur ca o sa-mi raspunzi cu "dar ce,te simti?" sau alte prostii de genul..
|
 Ups, n'a ca te-ai prins...  era doar o gluma , man, linisteste te, nu mi-as arunca eu masinuta in rapa  si oricum nu as pierde distractia de a fi la volan  .... sper ca nu te -am suparat , iar " cuminte" n am fost si nici n-o sa fiu vreodata  dar m-am linistit acum, sunt ' sub observatie"  . Pace to all.
Last edited by zorro6299; 27-03-09 at 08:38.
|
|
|
29-03-09, 15:08
|
|
  Stage 5
|
Re: Masina pentru incepatori
 hi, ma bag si eu desigur in vorba  si desigur recomand pt incepatori un golf 3 ...iar daca " se risca " poate fi si cabrio , tot spunea cineva ca are 4000 E ,  si unde mai pui ca am si unul de vanzare  .... coicidenta  dar in final cred ca un incepator trebuie sa aibe in vedere cateva treburi importante : siguranta lui first" adik cat mai multe air bagu ri  , apoi un consum cat mai redus... ca sa poata castiga experienta ...sa nu mai fie " incepator" , un motor nu prea mare cum spuneau si altii, sa aibe asigurari si taxe mici , printre altele si un Opel Corsa e bun, Matiz, BMV ursuletz, sau ceva mik , oricum o masina in 2 portiere este ideala si din ce in ce mai cautata in zilele noastre unde gasesti cu greu un loc de parcare, etc, etc. Dar desigur ca cea mai buna masina e masina parintilor sau masina firmei deci daca vrei sa inveti soferie ' moka" angazeaza te agent la vreo firma de distributie si te ai scos  
Viteva ucide !!! Nu te lasa inselat !!! aviza incepatorilor
|
|
|
29-03-09, 19:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Nu stiu daca ursuletii sunt chiar atat de indicati pentru incepatori (masina cu tractiune spate, fara electronice...).
|
|
|
29-03-09, 20:31
|
|
Stage 2
Member of: [DAEWOO]
|
ce-a mai buna masina pt incepatori ramane batrana dacie ,pe care ori de cate borduri o dai tot mai merge....pana te inveti cu parcarile,pana iti formezi reflexele ai s-o dai de toate bordurile...asta in cazu in care nu te opresti in altceva ...piese ieftine oriunde gasesti....dupa ce inveti sa conduci bine...poti sa-ti iei orice-ti doreste inima si-ti permite portofelu .....parerea mea
|
|
|
30-03-09, 09:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
gresit ... cea mai buna masina ca SA INVETI SA CONDUCI e dacia, dupa ce iei permisu'(evident fara "atentii") mergi cu ce'ti poate portofelu'.
|
|
|
30-03-09, 14:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Chiar si dupa ce iei permisul e recomandata Dacia o perioada. E o masina permisiva, simpla, intuitiva pe viraje...pentru un incepator mi se pare foarte ok. Dupa ce capeti experienta vorba voastra...mergi cu ce te tine portofelul.
O vorba din "batrani": daca stii sa conduci Dacie conduci orice.
|
|
|
|
|