Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 05-05-09, 00:22   #2191
ocaruntu

Stage 5

ocaruntu's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Cafeneaua Ieşenilor

are rost ?? sunt in acelasi gaoz cu zyz. prefer sa postez cu f mare retinere ... dau mai putin de lucru.
ocaruntu is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 10:53   #2192
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Asta era solutia.. efect scontat.. eventual poate lasi sa vada si el ce am scris.. ca doar asta ma interesa.. nu tot forumul ..

Bafta
slip is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 12:19   #2193
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Păi poate vedea, doar e moderator...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 12:22   #2194
crywolf

Stage 5

Am si eu o intrebare vs. propunere. Se pare ca centrul evenimentelor s-a mutat la Suceava (unde colegii de la Iasi au facut o figura foarte frumoasa data trecuta. Sper sa fie si mai frumoasa pe 16-17mai).
Daca e vorba de organizat curse legale la Iasi (unde se pare ca sunt ceva cluburi), de ce nu incercam cateva variante in afara de vestitul aeroport, unde clar nu se mai poate.
Ca variante ma gandeam fie la drumuri publice putin frecventate, dar e dificil de obtinut autorizatia de inchidere a lor (+ pompieri, salvare) gen Cetatuia, Visani (ala din cate stiu eu in in administrarea fsotului IAS Bucium)
O alta varianta ar fi spatiul privat .... exista mutle hale dezafectate in iasi, cu marimi considerabile. Exista la fel si asfalt bun in jurul lor in anumite cazuri (fostele CUG, CFS...) si cateva ture in jurul unei asemenea hale (per total mai mult de 1KM/tura) ar fi o idee , zic eu , bunicica. Adaogand foamea de bani in care se gasesc aceste intreprinderi, nici nu cred ca ar costa incredibil d mult sau ar refuza orice ban la ei conteaza.
Parcari mari, gen Metro sau Carrefour ..... inchiriate daca se paote is noaptea (si asa stau libere si sunt iluminate). Ar costa atat de mutl sau cei de la super/hyper market sunt ca m"indaratnici" in ceea ce priveste ideea de curse?

Multe orase vad ca au evenimente organizate, la Iasi cam stagneaza treaba.
E subiect de discutie general, nu am vrut sa deschid topic. Daca un moderator considera altceva, rog sa il mute unde crede ca ii e locul.

PS : nu sariti cu parul, sunt doar niste idei, si astea furate din alte parti )
Old 05-05-09, 13:19   #2195
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Ar fi culmea sa sarim cu parul, cu atat mai mult cu cat ideile sunt constructive. Din pacate, nu am fost singurul care a discutat cu seful militiei si am fost refuzat pana si la a avea dreptul la o coloana de masini, cu ocazia evenimentului pe care l-a organizat OSMS la Providenta. E foarte greu sa dezvolti sau sa construiesti ceva in partea asta de tara. Conceptiile sunt greoaie si bine intiparite. Iar pentru o cursa de 402m (daca e s-o facem ca la carte, sa poti face o comparatie de timpi si fata de propria masina si fata de alte masini), trebuie o bucata de asfalt bun lunga de macar 600-700m si lata de macar 4 benzi, ori in Iasi nu prea sunt parcari private atat de mari. Situatia nu e foarte roz.
Old 05-05-09, 14:48   #2196
TuningBoy

Stage 5

TuningBoy's Avatar

Member of:
[FOTO]

Bulevardul din alexandru - dacia, da are linii de tramvai si am inteles ca sunt periculoase pt viteze mari [si in plus nu stiu cine o sa mute masinile parcate ) ]
Venind vorba de hale, eu unu nu cunosc, dar CUG nu accepta o asemnea propunere, din pricina conducerii.
Old 05-05-09, 17:22   #2197
crywolf

Stage 5

nu neaparat 402m .... ceva gen drift, indemanare, circuit (in jurul halei de care spuneam).
Pt drag trebuie o bucata lunga ..... greu de gasit, daca nu imposibil. ZyZ are dreptate referitor la conceptii.
Dar atat timp cat acest lucru se intampla pe spatiul privat nu cred ca trebuie acordul Politiei (Rutiera are jurisdictie numai pe drum public / spatiul public).
TuningBoy, esti sigur de CUG? Astia is in foame mare de bani ....... cu sau fara factura
Terom mai este o varianta (asfaltul are portiuni chiar acceptabile) ......
Cred ca optiunile astea trebuie discutate in amanunt ..... no fi dreaq chair asa de negru
Cat despre parcari private (gen hyper market) ma gandeam la un drift sau indemanare, nu drag.
Cu parere de rau trebuie sa spun ca drag iese din discutie in Iasi (nu exista pista de 600m+ libera de masini, circulatie oprita, aviz Politie, slavare, pompieri, etc)
Poate o discutati voi personal, ca eu de cand ma chinui sa ajung si eu la vreo intalnire .... sa cunosc si eu lumea, nu prea am reusit
Dar hai sa intrebam in stanga si in drepata .... paote pica ceva .... ce dreaq, ne iau toti inainte
crywolf is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 18:31   #2198
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

crywolf pe 13-14 iunie HPRT organizeaza ceva la Carrefour ERA.
-accelerare 201m (nu e loc de mai mult)
-indemanare (3 grupe de participare)
-drift (etapa din Campionatul National de Drift)
-tuning (etapa din Campionatul National de Tuning)
-car audio (etapa din Campionatul National de Car Audio)

Mai multe detalii o sa se afle pe 4tuning putin mai incolo sau puteti accesa forumul nostru unde,in mare,sunt gata cateva detalii (accelerare si indemanare).

Deci cineva chiar s-a gandit la lucrurile astea,si culmea e ca le va si realiza
Old 05-05-09, 19:37   #2199
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by CoCaine View Post
crywolf pe 13-14 iunie HPRT organizeaza ceva la Carrefour ERA.
-accelerare 201m (nu e loc de mai mult)
-indemanare (3 grupe de participare)
-drift (etapa din Campionatul National de Drift)
-tuning (etapa din Campionatul National de Tuning)
-car audio (etapa din Campionatul National de Car Audio)

Mai multe detalii o sa se afle pe 4tuning putin mai incolo sau puteti accesa forumul nostru unde,in mare,sunt gata cateva detalii (accelerare si indemanare).

Deci cineva chiar s-a gandit la lucrurile astea,si culmea e ca le va si realiza
ba, da voi parca erati certati cu gratian...si cu 4tuning...de cand cu banii la providenta.
bakal is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 19:47   #2200
TuningBoy

Stage 5

TuningBoy's Avatar

Member of:
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by crywolf View Post
TuningBoy, esti sigur de CUG? Astia is in foame mare de bani ....... cu sau fara factura
Stiu pe cineva care lucreaza acolo, iar directorul e mai putin cunoscator [la automobile, si nu prea il intereseaza asa mult de CUG]

Dar, nah se poate incerca...
TuningBoy is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 21:09   #2201
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by bakal View Post
ba, da voi parca erati certati cu gratian...si cu 4tuning...de cand cu banii la providenta.
Aia a fost alta treaba,alt eveniment,alta organizare,alti oameni,alte pretentii din partea 4T.
Acum o sa iasa cel mai tare eveniment din Moldova,cu traditie anuala.
CoCaine is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 23:14   #2202
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Aia a fost alta treaba,alt eveniment,alta organizare,alti oameni,alte pretentii din partea 4T.
o.k.
bakal is offline   Reply With Quote
Old 05-05-09, 23:33   #2203
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Quote:
mda..asa a fost alta treaba..alt eveniment.. Acum e altceva..ai dreptate..
Nu pot decat sa va urez succes.. si sa incercati sa realizati ce fel de oameni sunteti.. poate cu altii nu o sa faceti la fel..

Nu am sa va aduc nici un fel de repros. Aici e 4tuning iar daca voi nu va simtiti cu musca pe caciula atunci e mai mult decat clar ca nu exista pic de demnitate si sportivitate (2 chestii care nu v-au interesat niciodata) alaturi de responsabilitate si barbatie..

salut
Old 06-05-09, 10:22   #2204
crywolf

Stage 5

CoCaine .... e una din cele mai bune vesti primite in ultimul. Ma refer la organizarea evenimentului, nu ma bag in restul discutiilor ca nu le cunosc.
Dar ceea ce spuneam eu se referea la curse periodice, bilunare daca nu saptamanale chiar in afara evenimentelor mari, organizate sug egida XXXXXX si care conteaza la nivel national.
Nu cunosc circuitul de karting de la Bacau, il stie cineva.....se preteaza si la curse auto? Sau e circuitul tipic de kart......
Cat depsre locatiile propuse de mine, sunt locatii la prima vedere. Sunt convins ca daca sapam, mai gasim si alte variante.
crywolf is offline   Reply With Quote
Old 06-05-09, 10:42   #2205
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Crywolf, ce-ar fi sa sapam cu totii vineri seara la 9 in rond? Nu stiu cum ai reusit de n-am apucat sa te cunosc live pana acum, da' poate remediem problema.
ZyZ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -