sa incepem cu inceputul:
costel, e drept, oamenii care eram inainte au devenit altceva...am evoluat(sper eu) dar in acelasi timp am ramas aceasi prieteni...chiar daca acum sunt cluburile, bisericutele...dar zic eu, inca suntem uniti...si daca vrem, inca putem sa ne distram cum o faceam odata...trebuie doar sa ne amintim cum a fost...si sa incepem sa vedem iar partea distractiva in pasiunea noastyra pt masini si sa mai lasam concurenta si "orgoliile" pe asfalt...
crys, eu unu nici nu vroiam sa-mi bat capu, dar ma simt nevoit sa o fac..."fondatorii" miscarii de tuning pe care te lauzi ca ii cunosti, nici nu te baga in seama, in afara de 1-2....si, da, ai fost de la inceput...si...ce ai lasat in urma ta....doar praf si pulbere...ca si in viata personala...si nu ma apuc acum sa povestesc cum stateam la tine la magazin(cand lucrai ca vanzator) si te plangeai ca nush ce si nush cum, si tu singur o facai pe fata aia in diferite feluri...ca apoi sa te impaci cu ea...ma rog...
disensiunile si separarea...astea au fost datorate de cei care au vrut sa se bage cu forta si nu au fost integrati...adica tu....care nu ai fost recunoscut ca lider...
da, au fost certuri, dispute, doar nu vrei sa te intelegi bine cu totii, dar am fost barbati sa ne asumam actiunile si sa putem trece peste unele lucruri...
prietenii tai...pentru cat timp.?? pana o sa vada cat de fals esti cu adevarat....
respectul pe care l-ai castigat....doar prin pupincurism si vorbe goale...
ai mai spus de 1000 de ori ca nu vei mai posta si totusi iata ca o faci din nou....nu ai avut niciodata curajul sa infrunti pe cai cu care ai divergente decat din spatele unui calculator.....imi pare rau...dar la faza asta nu esti barbat.....
a, si in caz ca esti mai tare de cap, te rugasem sa renunti la orice false apartenente la clubul crazy drivers...problema aceasta fiind discutata in cadrul intalnirilor saptamanale, si acceptata de presedintele Stefan Ciocoiu.. asa ca...