Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 30-01-07, 13:50   #496
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
Default Re: Intalniri Iasi!

da bine ma, eu plec si va las un pic nesupravegheati, si voi ce faceti? va lasati prinsi de politie. pai asa v-am invatat eu.

stiti, faza cu butoiu ar cam trebui facuta, mai ales la f, mai dinainte. numa ca u are cine. o fo misto si la palat dar mai mult spatiu e la f, unde nici nu te bate nimeni la cap.
Old 30-01-07, 14:19   #497
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Talking Re: Intalniri Iasi!

@axel... ce inseamna "sa nu aud faze de genu.... " ???? impui ceva ..sau?? dak o sa fac stickere.. vorbim..vedem cat costa.. si rezolvam.. k io nu dau bani de la mine k sa aiba altii stickere p masina..

@crys... we..nush ce sa zic.. gheatza naturala e mai placuta ... dak vershi un butoi cu apa...se face gheatza p o portiune delimitata...si nu stii dak acopera toata suprafatza deci.. cam cade faza... asta in cazul masinilor... k dak vrei sa te dai cu sania.. e buna

@razvan... nu n-ea prins politia.. k nu fugeam..doar ne-au oprit sa admire masinile si sa ne salute.. aa..si au vrut sa vada si ei cum se face..doar atat

bafta
Old 31-01-07, 08:41   #498
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Multumesc oameni buni pt iesirea de aseara. A fost super. In premiera la prima zapada.
La mai mare si la mai multa zapda
AXEL_SS is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 09:41   #499
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Talking Re: Intalniri Iasi!

kiar ne-am simtit super aseara a fost beton
si asta nu neaparat din cauza zapezii..ci din cauza companiei
zapada era doar un motiv de mutilat jantele eu am reusit sa nu botzesc nici una..dar m-am si abtinut sa ma invart in gol k pe patinoar...
pt cei care si-au bushit jantele...am un mesaj... REPARATILE SI IESITI IAR LA MANEVRE ..doar in felu asta o sa invatzatzi sa o controlati in asa fel incat sa nu mai rupi caucioace si spoilere
numai bine.. ne vedem ..zilele astea.. nush exact cand.. poate vineri..
BAFTA
slip is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 09:43   #500
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Frumos...sa ne vedem sanatosi si fericiti si la mai multe. Respectele mele, comunitari.
ZyZ is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 11:39   #501
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT View Post
Un pont valabil pt toti soferii: OPEL ASTRA CARAVAN ALB ca a lu crys(sorry de comparatie CRyS`) nr IS-XX-NMW......e un tip care provoaca la semafor apoi opreste, ia vesta de politist si ia permise.....da amenzi......am vazut cu ochii mei .....a inceput cu un mert de la tg cucu a arso in 120 cel putin pe independentei apoi la oprit si cred ca i-a luat carnetu chiar la semaforu umf !!!! io eram cu un tovaras si mergeam chiar la facultate....mi-a cazut fata......nu e gluma!!!!
E adevarat cu tipul asta comunitari. L-am vazut eu azi e chiar politai. Nu e o gluma Are nr: IS-05-NMW. Un opel astra caravan break exact ca a lui crys. Feriti-va de el.
Old 31-01-07, 13:25   #502
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

ee...te fereshti p dracu... i-o arat din mers... da-l drecu ...
toata treaba e k prinde proshtii si ii incaltza..asta e...
dak nu esti prost..nu te face... si cu asta basta,.,
ia intrebati-l de autorizatii si de toate actele necesare postului ..sa vedeti dak va mai spune ceva..
ce tot ii pupatzi in Kur pe astia de la politie? nu mai bine ne pupa ei??
hai lasa-ti-o balta... cu opel astra caravan... ditamai masina de politie..
pffs...cata gargara degeaba.. .vorbe-n vanturi
salut
Old 31-01-07, 20:52   #503
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Asea....aseara o mai fo show la FRT....!Razvan go go go!

Sa se inteleaga o chestie!Eu nu`s SEFU VOSTRU(doar tata vostru)!Eu doar MODEREZ acest forum pt Iasi,pt ca era o vreme in care nimeni nu facea nimic pt acest orash si m`am gandit ca poate eu am o sansa.Ea mi`a fost oferita de Gratzian!
Cel care conduce este defapt "COMUNITARU" din noi.Deci totzi conducem!Deciziile se iau in grup.

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline   Reply With Quote
Old 31-01-07, 21:48   #504
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
Exclamation Re: Intalniri Iasi!

salut lume!o fost fain aseara.....rau de tot..m-am distrat super,iar pagubele aproape minime..... .....mai nasol cand am plecat acasa,ca gusterii erau la plaja la lumina lunii.....mai devreme v-am dat un sfat sa nu patiti cum am pati yo sa picati de fazan.....unii nu au crezut..au luat-o in gluma....acu avrti confirmarea!si eu m-am dat cocos si uite ce am patit......nu conteaza ca-i ceri tu nu stiu ce avize!!!!!uitati un lucru ff important!!!!!sunt putoi de astia cu puf la .... care acu o iesit la strada si "e foame de bani,e foame de bani baieti" vor sa se afirme sa creasca in ochii sefului....daca dai de unu mai invarsta mai e cum e da cu astia tinerei e jale!!!!pe bune!Cu respect va salut......ne vedem pe strazi....bye

-----Cumpar Gotti R17------
Cumpar 2 gume 195 50 15--Urgent !!!
Bmw 318 i---------Own
Dacia 1310---------Own
Old 31-01-07, 23:50   #505
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

astia tineri trebuie ftutzi ... in adancurile sufletului... din kUr in gaT!!!!!
nu fiti proshti..dak nu luati atitudine.. o sa ne domine si nu e bine..
dak totusi nu stiti ce sa faceti ..in cazul in care dati de un dobitoc... luati si va documentati.. si totul va fi bine..
multi isi iau permisul..putini shi-l pastreaza...
invatzatzi ce trebuie facut in cazuri de abuz .. nu lasati de la voi....
exista peste tot documente care ataca procesele verbale..si mai ales deciziile politzailor...

mai da-i drecu de curcani.. ori se invatza cu noi..si ne lasa in pace.. ori ii frecam la mentosana.. cu toate porcariile si actele..

va salut.. capu' sus.. !!!
Old 01-02-07, 01:54   #506
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

am patit si eu cu ceva timp in urma sa se ia unu dupa mine...pe ind m-am luat oleaca la intrecere cu un e46 rosu...mo lasat la draq in urma...ma chinuiam sa il ajung, da o luase pe o straduta si m-am lasat... din urma mea un handicapat de vro 40 de ani cu un hyundai se tinea dupa mine...apoi a venit paralel cu mine si dupa ce mi-a facut semn ca is tampit a inceput sa imi faca semn sa opresc...nu l-am bagat in seama si mi-am continuat drumu pana in tudor...am oprit in parcare la chimie si a venit langa mine..eu am dat geamu jos..el a iesit din masina si imi zice...colonel nush cum...actele...crezi ca vii tu din bt si faci legea ia iasi?..ei lasa..o sa vezi tu permisu..etc...eh...pt cateva sec m-am c***t pe mine ...nu i-am dat actele...i le-am cerut pe ale lui...el nu ma baga in seama si tot imi cerea actele mele..a vazut ca nu i le dau sa dus in masina si a luat tel sa sune pe nus cine...si atunci m-am mai linistit..mi-am dat si eu seama ca nu are ce sa imi faca si ca probabil nu e nici politai...el tot se agita cu telefonu..eu am inceput sa dau usor cu spatele...a venit la mine ca "unde pleci..stai aici.."...a inceput omuletu sa imi tina oglinda sa nu plec...intr-un final i-a dat drumu si eu m-am tirat la bagaboanta in copou

si uite-asa am terminat pov...care nu prea are asa mare legatura cu ce zicea lumea pe aici, da simteam nevoia sa ma bag in seama...are oleaca de legatura cu faptul ca nu prea au ce sa iti faca chiar daca pleci cu scart de la semafor...si poate aflu si eu a cui era e46-le rosu cu care am mers impreuna de pe la metro
multa bafta la tata lumea!
claude307 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-07, 05:38   #507
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]

slip esti pe felie frate!sunt total de accord cu tine....***u-i mama lor de zgabori nenorociti....cu respect va salut...
JUST-DO-IT is offline   Reply With Quote
Old 01-02-07, 12:25   #508
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

a venit si timpul nostru... k ne-am cam saturat de baut cafea in fundatie la -20 grade... si ..nu puteam pleca cu scartz de acolo sau de la semafoare..k vai de mine..era garda..si noi eram baieti simtzitzi..si vroiam sa ne tinem permisu in buzunar..
dar ..tot se mai lua cate unu de noi.. asa k.. ne-am invatzat de acum incolo.. o sa fie altfel.. dar ..cu grija...
salutari
Old 01-02-07, 15:29   #509
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Quote:
Originally Posted by slip View Post
a venit si timpul nostru... k ne-am cam saturat de baut cafea in fundatie la -20 grade... si ..nu puteam pleca cu scartz de acolo sau de la semafoare..k vai de mine..era garda..si noi eram baieti simtzitzi..si vroiam sa ne tinem permisu in buzunar..
dar ..tot se mai lua cate unu de noi.. asa k.. ne-am invatzat de acum incolo.. o sa fie altfel.. dar ..cu grija...
salutari
toata stima slip pt cele spuse. trebuie sa fie o masura in toate si cu masura in tot ii bine. asta e treaba gaborilor sa se ia de comunitari iar treaba noastra e sa murdarim asfaltu la semafor sau prin alte locuri bine stiute si sa le aratam ca NU NE pasa de ei si de ce spun. Oricum nimeni nu ne va schimba asa vom ramane comunitari UNITI si la bine si la rau.
Old 01-02-07, 20:40   #510
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

mes amis, tot ce trebuie sa facem este a cunoastem legislatia rutiera in vigoare si sa actionam in cadrele limita ale ei.
bakal is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -