Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 21-01-07, 22:28   #451
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Exclamation Re: Intalniri Iasi!

Quote:
Originally Posted by CRyS` View Post
A fost la Warta!
warda we cap de guma......
slip is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 00:00   #452
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Default Re: Intalniri Iasi!

Vinerea asta ne vedem la ora si locul stabilit?
AXEL_SS is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 00:04   #453
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost..AXEL SS cred ca tu esti cel cu Golful in 2 portiere..Un sfat: nu incerca sa impresionezi ca mai rau sa ai sa faci..ai vazut ce ai pati daca nu incetinseti la liniile de tramvai, am vazut ca ai dat-o un pic cu burata..
Old 25-01-07, 09:58   #454
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Wink Re: Intalniri Iasi!

nu e nici ora si nici locul stabilit.. din pacate...
asta este...
si..axl..exact ce-ti spuneam eu inainte..si credeai k am ceva cu tine
ai vz da? nu numai eu am parerea asta despre gesturile tale.. dar ..suntem prea putini care ne batem capul sa iti reprosham...
ne vedem curand.. .
bafta
Old 25-01-07, 11:09   #455
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost....
masinile sunt pe cale de transformare. unele mai greu decat altele. inceputul conteaza
bakal is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 11:15   #456
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Quote:
A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost..
nu prea a fost multa lume sa stii... poate doar multi pe care nu ii cunosteai...am vz k voi cei din bacau ati stat de vorba..la ST acolo..dar nu ati avut treaba cu noi... nu stiu d c..
cat despre masini.. nici nu trebuia sa te impresioneze vreuna k era doar o intalnire saptamanala.. nu vin cine stie ce masini...k la o intalnire lunara..sau.. anuala..
vin doar "prieteni" k sa mai stea de vb.. si oricum au lipsit ceva masini...
poate cu alta ocazie sa te impresioneze cum merg... nu cum arata...
bafta
Old 25-01-07, 13:12   #457
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

pai m-am plimbat eu pe acolo dar nu puteam sa ma bag asa aiurea in seama..Am vb cu Vladuzz si LaMistho (AndreI) cu Crys si am cateva persoane care le cunosteam..Pe tine nu te-am vazut Slip..Lasa ca o sa ne intalnim si o sa avem ocazia sa vb..Eu am plecat ca le era foame la baietii si i-am dat nr lui Andrei sa ma sune dar nu a mai sunat..
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 13:51   #458
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

ca tot e vorba de intalniri. europa e acoperita de zapada. poate vine si pe la noi. poate ne dam cu sania. poate cine stie........
bakal is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 15:26   #459
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Quote:
A fost interesant vinerea trecuta, numai ca a fost prea multa lume si nu am apucat sa cunosc mare lucru..Masini care sa ma impresioneze nu prea au fost..AXEL SS cred ca tu esti cel cu Golful in 2 portiere..Un sfat: nu incerca sa impresionezi ca mai rau sa ai sa faci..ai vazut ce ai pati daca nu incetinseti la liniile de tramvai, am vazut ca ai dat-o un pic cu burata..
Ms de sfat. Si baietii cand au plecat atunci au plecat mai tare. Razvan cu BMW-ul si Daniel cu clio au plecat cu scartait si nimeni nu le-a zis nimic. Dar na. Eu nu ma supar. E probabil de la faptul ca masina mea e inca stock. Nu are nimic pus pe ea, cel putin deocamdata.
Old 25-01-07, 15:37   #460
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by AXEL_SS View Post
Ms de sfat. Si baietii cand au plecat atunci au plecat mai tare. Razvan cu BMW-ul si Daniel cu clio au plecat cu scartait si nimeni nu le-a zis nimic. Dar na. Eu nu ma supar. E probabil de la faptul ca masina mea e inca stock. Nu are nimic pus pe ea, cel putin deocamdata.
sfatula ala era pt tine, sa ai grija de masina, ca ai lovit dedesubt. nu zicea altceva. si in plus, daca vrei sa faci ceva, fa cu cap, sa fie frumos si sa atragi atentia celor care stiu nu sa-ti bulesti masina si sa te faci de ras.
mai invata si mai asculta si de cei care iti dau sfaturi
Old 25-01-07, 15:45   #461
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Ok. I'm all ears. Astept sfaturi de la voi sa fac cum trebuie facut. Recunosc ca am gresit. Eu doar vreau sa vb lumea si cu mine. Ma simt cam ignorat, cam dat deoparte in aceasta comunitate. E drept fiecare dintre noi greste caci gresala e tipic omeneasca si fiecare are dreptul sa invete si sa stie ce are de facut.
Old 25-01-07, 16:51   #462
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Quote:
Originally Posted by AXEL_SS View Post
Ok. I'm all ears. Astept sfaturi de la voi sa fac cum trebuie facut. Recunosc ca am gresit. Eu doar vreau sa vb lumea si cu mine. Ma simt cam ignorat, cam dat deoparte in aceasta comunitate. E drept fiecare dintre noi greste caci gresala e tipic omeneasca si fiecare are dreptul sa invete si sa stie ce are de facut.
iar incepi? parca am mai purtat o data discutia asta ... parca asa tin minte.. nu?
era vorba k ai rabdare... k te bagi usor..usor.. nu k mai astepti o intalnire..si te luam in bratze... fii serios
totul vine de la sine.. nu mai astepta sa vina lumea la tine sa te intrebe..
stai si tu pe langa lumea care vb..asculta.. invatza...documenteaza-te.. k data viitoare cand vii la intalnire.. sa stii si tu despre ce e vb.. k sa poti purta o discutie cu ceilalti.. !!! pt k in felu asta o sa fii bagat in seama..
numai sa nu vb mult..si sa nu dai dume..
salut
Old 25-01-07, 17:00   #463
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

hai ma fratilor suntetzi culmea cand e multa lume asa se intampla se fac grupuletze nu ai vazut umbli si tu dintr`un grup in altu
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 17:07   #464
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

AXELL_SS nu am zis ca un repros, dar ai grija ca dintr-o joaca de asta iti strici masina si apoi o sa plangi..Grandomania nu e buna
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 21:30   #465
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Quote:
Originally Posted by slip View Post
invatza...documenteaza-te.. k data viitoare cand vii la intalnire.. sa stii si tu despre ce e vb.. k sa poti purta o discutie cu ceilalti.. !!! pt k in felu asta o sa fii bagat in seama..
De acord cu tine Andrei, numai ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai spune ce anume tre sa studiez si in legatura cu ce sa ma documentez. Nu am de unde sa stiu dinainte ce ve-ti discuta voi acolo. Si apoi nu am ce sa vb despre masina mea atat timp cat nu am modificat nimic la ea. Sau sa ma dau cu parerea despre masina altuia. Gusturile nu se discuta. Plus ca perioada asta e sesiune si stau mai mult in casa cu cartea in fata asa ca nu am prea multe noutati sa va spun.
- Copyright 2025 4Tuning -