Mai oameni buni, stimati concetateni:
Desi nu prea comentez aici, asta nu inseamna ca nu citesc aproape zilnic.
Incep prin a spune ca:
1. O sa va calmati oricum si o sa va impacati cu totii (pina la urmatoarea cearta cind o sa va scoateti ochii pentru tot ce v-ati improscat tura asta si cele trecute).
Continui sa zic:
Subiectul 1:
2. Oricite pretentii de unitate isi poate aroga o comunitate (de orice fel: automobilisti, brutari, filatelisti) nelucrativa, activitatea comuna este intersectia timpilor liberi a membrilor ei, iar coincidenta totala a timpilor liberi tinde spre 0.
Acum dezvolt (putin):
3. Adica fiecare are treaba lui la servici, in familie, in pseudofamilie, odihna, creatie etc, iar timpul liber
r a m a s il administreaza cum poate.
4. Intr-o oarecare saptamina,
unii au timp luni dimineata,
altii vineri seara etc. Intr-o alta saptamina,
altii au timp liber joi dimineata, iar
unii vineri seara.
Adaug:
Unii trec prin pase proaste, dar isi revin. Deci nu speculati, ca o sa va para rau mai tirziu.
Concluzia 1:
Vineri seara se intilnesc si
unii si
altii din serii diferite de timp liber, ceea ce nu exclude participarea
unora si
altora din seriile celelalte.
Observatie:
Mobilul intilnirilor exclude participarea fortata a cuiva, acesta din urma riscind afectarea integritatatii celorlalte activitati care NU sint FACULTATIVE.
Nota: Lasatii in pace pe toti care nu pot veni. De unii poate sa nu va pese, dar de unii poate ca va pasa. O sa se intoarca, sau poate nu. Reintilnirea dupa o absenta mai indelungata este mai frumoasa. Nu transformati intilnirile intr-un loc tensionat (chiar daca se spune ca "qui s'aime, se taquine"... Deh, noi sintem romani, nu francezi).
Schimb subiectul:
Meritele pentru intilniri se stiu de citiva ani. Si intotdeauna au fost mai multi cu grade mai mari sau mai mici de implicare. De asemenea se stie ca intotdeauna exista cineva mai bun sau mai potrivit (in orice domeniu)... chestia-i ca s-ar putea ca acela sa nu fie interesat, sau sa n-aibe timp, sau (stupid, dar adevarat!) sa nu reuseasca sa se faca inteles, sau sa nu fi aparut inca.
Asa ca, pina cind apare altul care spune "Hai sa facem chestia
aia, pentru care am propunerile
astea, planul
asta, varianta
aia, problemele
alea, solutiile
astealalte, am nevoie de ajutorul
asta)", lasati-i pe cei care fac treaba sa-si faca treaba si, mai ales, nu-i demotivati; AJUTATI-I!
Sfat (preluat si oferit gratuit):
Nu mai analizati activitatea cuiva, atita timp cit nu va afecteaza cu adevarat viata. Ginditi-va ca ati putea sa fiti la un moment dat in locul lui. Daca deja ati fost, nu-i momentul sa va razbunati.
Precizare:
Atentie!!! Orice asemanare cu persoane cunoscute este pur intimplatoare. Nu speculati vreo coincidenta, oricit de ademenitor ar parea.
Alt subiect:
Cacaina este punctul pe i al intilnirilor si discutiilor si disputelor (poate sa nu fie Cacaina, poate sa fie oriunde, dar am vrut sa nominalizez ca expresie). Provocarile si rezultatele lor nu trebuie sa fie decit niste rampe de lansare pentru perfectionare, nu o ocazie de impaunare. (Intrati pe
www.legalracing.ro si vedeti cum se discuta "intre masini" de peste 250, 350, 450, 550 CP sau ce fac si ce atitudine au baietii de la Legal Racing Constanta, de exemplu).
INCHEI, desi as mai fi avut de comentat, dar chiar nu mai am timp:
Imi place aici. N-as vrea sa ma plictisesc.
Bafta pe toata linia!