Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 12-04-07, 20:14   #811
randomm

Stage 3

randomm's Avatar

Default Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Deocamdata am vb la Tg Jiu cu cel care mi-a facut body-kit-ul, o sa-i trimit poze cu spoilerul rupt si a spus ca imi face el bucata lipsa pe matrita si mi-o trimite impreuna cu un kit de reparatie, dar asta o sa dureze cam o saptamana. Legat de meeting-urile de vineri seara la palat.... e mai grele, ca eu abia la ora 10 ies de la munca. Oricum eu personal, la ora actuala nu sunt multumit deloc de masina mea... tabla e varza, jumatate de motor e varza, cutia de viteze e varza , deci nu prea am cu ce sa ma mandresc la intalniri. Deocamdata am o rabla cu body-kit, e adevarat e in lucru (vreau sa o transform in masina), dar asta merge incet, ca e grele cu banii.
randomm is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 20:38   #812
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Thumbs up Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Quote:
Originally Posted by randomm View Post
Deocamdata am vb la Tg Jiu cu cel care mi-a facut body-kit-ul, o sa-i trimit poze cu spoilerul rupt si a spus ca imi face el bucata lipsa pe matrita si mi-o trimite impreuna cu un kit de reparatie, dar asta o sa dureze cam o saptamana. Legat de meeting-urile de vineri seara la palat.... e mai grele, ca eu abia la ora 10 ies de la munca. Oricum eu personal, la ora actuala nu sunt multumit deloc de masina mea... tabla e varza, jumatate de motor e varza, cutia de viteze e varza , deci nu prea am cu ce sa ma mandresc la intalniri. Deocamdata am o rabla cu body-kit, e adevarat e in lucru (vreau sa o transform in masina), dar asta merge incet, ca e grele cu banii.
la intalnirile saptamanale .. nu ne intereseaza masinile.. ne intereseaza oamenii.,.. intelegi?
nu e vb de laudat.. de figuri..de alte alea.. nu suntem AMC...
la intalnirile noastre/...vii ..stam de vb.. dak e ceva..te ajutam cum putem.. un sfat..un nr.. o kestie.. intelegi?
cat despre masina.. cu banii.. .nu esti singurul..
asa k ..fara nici un fel de sentiment.. sa te prezinti vineri seara la palat sa stam de vb.. sa ne cunoastem..si astfel sa extindem cat putem aria de acoperire 4tuning IASI...
numai bine
Old 13-04-07, 02:30   #813
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
nu e vb de laudat.. de figuri..de alte alea.. nu suntem AMC...
Ntz ntz ntz... nu-i sportiv ce faci aici... Puteti iesi in evidenta si fara a-i manji cu kk pe ceilalti... Nu se lauda / sparge in figuri lumea nici acolo, din cate am vazut. Si asta o spune cineva "neutru", care nu tine nici cu varza, nici cu capra...

Scuze de off-topic.
Old 13-04-07, 11:15   #814
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Exclamation Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Quote:
Originally Posted by cryo View Post
Ntz ntz ntz... nu-i sportiv ce faci aici... Puteti iesi in evidenta si fara a-i manji cu kk pe ceilalti... Nu se lauda / sparge in figuri lumea nici acolo, din cate am vazut. Si asta o spune cineva "neutru", care nu tine nici cu varza, nici cu capra...

Scuze de off-topic.
hai sa-ti spun o treaba fara nici o suparare... Ai o Honda Accord care arata foarte bine.. intelegi? ia incearca ce a incercat ZYZ .. sa provoci un membru AMC .. care "ar fi unu dintre reprezentativi" cu o rabla de scirocco.. "cu rotile cazute si plina de rugina" si sa vezi acolo tratatie sportiva...
banuiesc k nu cunosti fazele de genul asta mai ales fiind neutru...si sunt multe kestii pe care unii din noi nu le stim.. si totusi acolo..se ascund multe semne de intrebare..

eu personal nu am absolut nimic cu AMC .. ba dimpotriva.. kiar ma inteleg bine cu unii membri..
dar sunt o parte din ei .. care pur si simplu.. provoaca greatza..
atat am avut de zis..
numai bine..
slip is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 12:48   #815
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]

crede-ma, arogantza am intalnit in ambele tabere. Insa de aici pana la a eticheta una din parti, e cale lunga.

Opiniile despre masina sau persoana unui membru al uneia din grupari sunt lucruri personale, care trebuie tratate ca atare. Daca eu as spune (prin absurd, pentru ca nu imi sta in fire) despre ZYZ ca e un cazan ruginit, fara frane sau mai stiu eu ce, nu inseamna ca Hondafan are ceva cu omul, si ca toti sunt niste cocalari, ci ca mie, personal, nu imi convine ceva.

Daca tu crezi ca asta e calea de urmat, go ahead, spurcati-va unii pe altii in continuare... Dar sa nu te plangi mai apoi ca Iasiul nu are o comunitate auto in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ca, acum, asta este adevarul: nu are. Cand o sa lasati fiecare de la voi si o sa puneti toti umarul la ceva calumea, poate se vor schimba lucrurile. Pana atunci, nici o sansa.

O sa vii acum cu argumente, exemple de certuri intre diversi membri, cine si ce a facut sau a zis, ceea ce nu va face decat sa sublinieze ce-am spus mai sus...

P.S. Am avut norocul sa ajung la o cursa de formula 1. Am ramas pur si simplu surprins de atmosfera de acolo... Fanii Ferrari inveliti in steaguri rosii se fotografiau cu columbiencele in tricouri cu Montoya, cei de la McLaren Mercedes beau bere bot in bot cu galben-albastrii de la Renault etc. Incearca sa intri la un meci Steaua-Dinamo in galeria Stelei purtand un fular dinamovist, si vezi cum iesi... Asta deosebeste automobilismul de fotbal. Dar cum romanul e natie de fotbalist....
cryo is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 13:25   #816
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Sau mai pe scurt...Asta`i romanu nostru neghiob,neinvatat,needucat,ce nu cunoaste bunele moravuri are omenirii.Asa v`om fi mereu.Va fi 1-2-3 care vor sa fie prieteni cu totzi....Dinamo,Steaua,Rapid... AMC,4Tuning,ClubXXX Auto...!

Pot sa dau un exemplu mult mai clar ... Am patit`o ieri la un interviu la o revista auto din Iasi.E noua printre noi(nu dau numele inca)...Si din discutie in discutie aduc vorba despre un eveniment ce va avea acus loc in Iasi.Si le zic de 4Tuning si Auto Line la care la un moment dat directoru imi zice: "Ce treaba are 4Tuning?" ... Raspund sec "Nimic,doar sunt moderator pe acolo!" si dupa imi zice "Auto Line sunt concurentii nostri din Iasi,nu vreau sa aud de ei,nu ma intereseaza,nu pot fi cu ei prieten si daca vei vrea sa faci ceva impreuna cu noi sa nu mai aud de Auto Line" ... Sec dar adevarat!

Quote:
Dar cum romanul e natie de fotbalist....
Mai nou e sofer de curse, om de tuning, om de afaceri si ... multe altele de cand suntem in U.E. cu M`ul aferent!

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !

Last edited by CRyS`; 13-04-07 at 13:30.
CRyS` is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 13:47   #817
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Exclamation Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

eu nu stiu de la ce v-ati luat asa de tare...

1 la mana : nu stiu dak trebuia neaparat sa subliniez k nu am nimic cu AMC k si club.. dar dak nu vrei sa intelegi si insisti k eu sunt impotriva lor.. atunci nu mai postez nimic.. oricum eu am tacut si am incercat intotdeauna sa imi vad de masina mea.. de viata mea.. deci nu are rost sa mai aprofundam subiectul.. kiar nu conteaza... vroiam sa aplanez..dar dak tot se discuta..vad k mai tare se aprofundeaza.
eu personal am incheiat subiectul...

2 la mana : nu stiu despre tine crys.. dar.. eu totusi sunt roman..si nu ma consider atat de ..citez " neghiob,neinvatat,needucat,ce nu cunoaste bunele moravuri are omenirii " ..
eu totusi am o parere ceva mai buna despre mine..

cat despre evenimente.. dak e ceva de facut.. nu incerca sa faci de unul singur.. sau dak tot vrei sa faci de unul singur astfel incat sa atragi atentia sau sa uimesti.. macar zi ce si cum vrei sa faci.. sa nu ne intercalam.. pentru k am discutat deja cu cateva persoane despre o intalnire.. ce va avea loc curand.. dak vrei sa discutam..da-mi un buzz p mess si iti spun..
am preferat sa nu spun nimic aici inca..pentru k nu am aprobari si tot ce imi mai trebuie..deci,..nimic sigur.. INCA !

va urez numai bine.. si ne vedem diseara
bafta
Old 13-04-07, 14:12   #818
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Quote:
Va fi 1-2-3 care vor sa fie prieteni cu totzi!!
Am precizat ceva...!!!Si aici cred ca ma refer la noi,dar tot va fi unu asa cum l`am descris eu mai sus!

In fine hai sa terminam!Ne vedem diseara daca ma ridic din pat si ies din casa!
Old 13-04-07, 14:12   #819
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]

crys, cu revistele e alta mancare de peste: sunt concurenti pe aceeasi piata, se lupta pentru aceiasi bani. Ceea ce nu e cazul aici.

Slip, atacul tau a fost la adresa clubului respectiv ("nu suntem AMC"), si nu indreptat catre o anumita persoana. Asta am vrut sa-ti atrag atentia.

Stai linistit, aceleasi lucruri le-am spus si lor (si nu doar cu o ocazie). Nu am nimic cu nimeni, in ciuda aparentelor; dar ma zgarie ca unii se aduna in fundatie si altii la palat, cand ar trebui sa fie toti intr-un singur loc... Si ma zgarie si mai tare cand vad ca persoanele reprezentative din "bisericutzele" respective (ca nu se pot numi cluburi auto) prefera sa toarne gaz pe foc in loc sa aplaneze conflictul. Atat si nimic mai mult.
Old 13-04-07, 14:13   #820
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Gata ultimul post....! Despre acest subiect!Ce facetzi in week end?Ca e vreme misto!Gratare?Fotbal?
Old 13-04-07, 19:08   #821
randomm

Stage 3

randomm's Avatar

Eu maine pana la 17:00 muncesc , deci pica orice plan de gratare and related. Oricum cred ca ajung in seara asta la intalnire, sa cunosc si eu comunitatea ieseana.
randomm is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 21:19   #822
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Ok te asteptam!
Old 13-04-07, 21:35   #823
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Cryo, intotdeauna te-am respectat pentru diplomatia si maturitatea cu care ai abordat anumite subiecte dificile. Tocmai de asta ma simt obligat sa-ti spun unele lucruri, mai fiind la zi cu probleme cu care sunt sanse ca tu sa nu fii. Nu am de gand sa alimentez polemica. Chiar nu-si are rostul. Dar, dincolo de asta, suntem o comunitate care indiferent de ce si cat stii tu, ne-am ajutat de fiecare data cand a fost cazul si am fost uniti, dincolo de discutiile in contradictoriu de pe forum. In ce priveste pe "ceilalti", esti user inregistrat si sunt sigur ca iti aduci minte felul in care au fost tratate subiecte deschise in cel mai pur spirit sportiv, fara nici o lipsa de respect pentru niste oameni pe care nici macar nu-i cunoasteam prea bine. Reactiile ciudate sunt singularizate atunci cand sunt exprimate de catre un singur membru, poate doi. Dar cand este practica comuna a elimina sportivitatea, fie ea o provocare a unui passat, fie a reduce o cursa la un motiv de polemica pe marginea castigatorului sau...pana la o simpla dare de mana...lucrurile se schimba. E reactia unui club in care nimeni nu ridica nici un semn de exclamare. E chiar modul in care se intelege pasiunea pentru masini. Din start. Te rog sa nu iei ca atare ce zic, ci sa incerci sa afli pe pielea ta pana unde merge prietenia acolo. Si apoi discutam.

cu respect...zyz.. am intrat din greseala de pe calc lu slip..
Old 14-04-07, 09:36   #824
is 03 nba

Stage 4

is 03 nba's Avatar

A fost ok intalnirea pacat k nu am putut sta mai mult Am ramas putin uimit cand am vazut atatea masini,ma asteptam sa fie maxim 5 pentru k cam tot atatia posteaza pe forum have a nice day boys
is 03 nba is offline   Reply With Quote
Old 14-04-07, 09:46   #825
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]

mda, se adunase ceva lume
- Copyright 2025 4Tuning -