View Poll Results: ....
|
......
|
|
0 |
0% |
----
|
|
0 |
0% |
13-02-07, 00:41
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Re: Intalniri Iasi!
Doamne ... Dar Doamne...atat pot sa zic!
Edi mi`ai gresit numele... Tre` sa`mi dai un miel....CRyS`
|
|
|
13-02-07, 01:14
|
|
Stage 3
Member of: [Crazy Drivers]
|
iuhu dupa o lunga luga lunga si vb ff serios lunga absenta de pe forum am revenit daca nu stiti cine e si bnuiesc ca nu stiti ca nu am postat mai deloc pana acum doar am privt cand am avut timp si cam atat sunt eu
Cristi is-02-nod incet incet voi prinde experienta asa cum am prins si la intalniri si cu forumul pana atunci numai bine si mai vb ....................
|
|
|
13-02-07, 01:16
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
sal la toata lumea.....vad figuri noi pe aici......scuze ca am lipsit cateva zile da am fost plecat din localitate........
|
|
|
13-02-07, 01:38
|
|
Stage 5
|
da ce pana mea aveti ma frate cu mine?????chiar nu inteleg!!!!!ma vorbiti pe la spate?am omorat pe careva?nu cred....chiar am ajutat de cateva ori ceva persoane de pe aici!!!!daca imi amintesc yo bine,nu?da probabil ca nu conteaza......
care e faza cu lista neagra crys?a fost un simplu viraj luat putin mai larg...iar distanta intre masinile noastre nu a fost sub 10-15 m!mi-am cerut scuze si atunci si dupa.....ce naiba sa mai fac?sa-mi pun cenusa in cap pt asta????nu crezi ca ai cam sarit calu,totusi?imi pare rau sincer sa aud ca ai probleme si sincer sper sa se rezolve......ce inseamna totusi acea lista neagra?sunt curios...
radu care e faza cu clio mach 1 ???chiar nu pricep .....am spus yo vreodata ca pilotajul a debutat cu mine?????sincer nu cred.....sunt constient ca altii au masini mai puternice ca mine...e normal....si hai sa-ti zic ceva...imi place masina ta sincer am admirat-o de multe ori...da ce dumnezeu vi s-a pus asa pata pe mine,ma?
slip ce aveti cu carnetu meu?nu pricep....stie toata lumea cum am ramas fara.....am picat de fazan.....ca daca stateam naibi acasa il aveam si acuma!!!dar nu mi-a trebuit sa ma intalnesc cu lumea....si am ramas pieton....
|
|
|
13-02-07, 01:51
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Nu ai inteles...Nu intelegi si nu vei intelege nimic din ceea ce s`a spus mai sus!
|
|
|
13-02-07, 01:51
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT
da ce pana mea aveti ma frate cu mine?????chiar nu inteleg!!!!!ma vorbiti pe la spate?am omorat pe careva?nu cred...
nu pricep....stie toata lumea cum am ramas fara.....am picat de fazan.....ca daca stateam naibi acasa il aveam si acuma!!!dar nu mi-a trebuit sa ma intalnesc cu lumea....si am ramas pieton....
|
poor guy
|
|
|
13-02-07, 01:54
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Vreau doar sa fac o ordine in ceea ce reprezinta Iasul in 4Tuning.
Nu avem nevoie de oameni incapabili sa judece,de oameni ce mint,de oameni ce nu gandesc cand vorbesc...Vreau doar sa fim pe o linie de plutire,cat mai echilibratzi in ceea ce gandim!La fel si la intalniri...Bio adutzi aminte cum ti`a sarit mustaru cu garcea din Fundatie!Nu asa se face...Nu asa se face!Ai vazut Slip cum a fost cu toate ca era vinovat...Nu asa se face Domn Doctor...
Deea,fato hai abtzine`te de la offfffuri ca te amendez tare de tot...si nu ai sa ai bani sa platesti...si iti caut natura
Putini stiu dar intr`o seara am luat parte impreuna cu Razvan,ZyZ`ul si Slip la o intamplare neobisnuita!
Masina lui Vladutzzz presupusa masina Pontiac Trasns AM-PM a fost supusa unei mutari...din locu ei de veci!Nu am inteles motivu.
Intrebare:de ce masina inca este deschisa?De ce nu am vazut niciodata niste chei?Dece Vladutzzz nu are permis?De ce Ren. cu care a venit la Intalnirea din 22 Oct zace botzit in B`dul Tutora!?De ce?
Se pare ca am fost complici la un furt calificat impreuna cu baietzii.Masina nu este a celui care zice...OMV nu a fost de acord sa stea masina in parcarea lor....sau a MoldoTrans!Am fost si`am discutat ceva fraze ... si asa am dedus....Ceva miroase urat aici in Iasi si nu`mi place!
Sper sa ma intelegetzi de ce...tzin prea mult la ceea ce se numeste 4tuning si doar...EI mi`au mai ramas la ceea ce visam sa am o nunta cu Ana in Toamna cu surle si trambitze,cu masini si oameni de clasa inalta asa cum sunt baietzii mei!...O nunta ca`n Rai....!Ca sa zic asa...dar totul mi s`a naruit...
Si pentru ei cred in momentu acesta ca voi merge pana departe....departe!
Pt ca ei ma ajuta!Pt ca ei mi`au dat putere de trecere mai departe si`mi dau!
Si inca odata le multumesc:Edi,ZyZ,Cristi,Slip,Razvan...si continua lista!Ei sunt baietzii de care ma mandresc!Ei sunt cei ce ma fac acuma fericit!
Noi nu gandim numai cu motoru ,gandim si cu sufletu....
Asa ca va rog din suflet(un sfat pt cei noi venitzi):fara impresii,fara galagie,fara comentarii inutile!
Suntem oameni normali,modesti,cu servicii.Nu radem de o Dacie si nu facem WAAAAAAAAAAAAAAAAW la un Pasat Tunat si plictisit....
Suntem oameni...Daca intelegetzi si nu vreau ca Iasul sa fie vazut prost de restu tzarii....!
Nu stiu daca imi merit pe deplin ceea ce mi se scrie sub avatar
Member of:
[ Moderators]
[ Observator 4tuning]
[ Crazy Drivers]
[ PARTICIPANT CURSE]
voi suntetzi in masura sa ma judecatzi.Eu nu.Daca avetzi ceva de obiectat,avetzi un topic mai jos de reclamtzii.Putetzi sa supunetzi la vot,sa facetzi orice vretzi impotriva sau pentru mine.Suntem democratzi si avem libera exprimare si liberu vot!
Aici imi inchei scurta pledoarie...Scurta pt ca am multe de zis!Multe!
Sper sa auzim numai de bine si maybe in one day YOU my friend from 4Tuning u`ve come on my wedding whith u`r lovely car...!
Numai de bine sa auzim!
V`am pupat si inca odata va multumesc ca imi datzi puterea sa pompez in mine nu numai motorina dar si sange!
Last edited by CRyS`; 13-02-07 at 02:10.
|
|
|
13-02-07, 01:56
|
|
Stage 2
|
Quote:
Deea,fato hai abtzine`te de la offfffuri ca te amendez tare de tot...si nu ai sa ai bani sa platesti...si iti caut natura [/B]
|
bad guy
ok..i`m over
Last edited by CRyS`; 13-02-07 at 02:00.
|
|
|
13-02-07, 02:08
|
|
Stage 5
|
buna Deea!ce faci?
sincer acu chiar m-am inervat/////nu am dorit nimanui vreodata vreun rau da tare mi-as dori sa pateasca cineva ce am patit si eu sa vedem daca mai pare asa de penala faza///fratilor ce fac cu viata mea ma priveste ..so fi numind ea viata privata din anume motive,nu?///
nu inteleg totusi ceva....pe tot forumu ast abia daca mi-a zis si mie cineva pe nume ....,iar acu ca am lipsit si io cateva zile de pe forum si de la o singura intalnire,m-ati luat asa deodata la busit vagoane.....ce nu inteleg crys???te rog frumos lumineaza-ma!!!!
|
|
|
13-02-07, 02:15
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Gandeste....gandeste liber!Gandeste la oamenii care sunt si daca nu reusesti iara gandeste si ai sa`ti dai seama!
Nu sunt Dumnezeu sa te luminez...dar iti spun GANDESTE!
Tzine minte posturile de pe AMC...ma mir ca nu ai fost banat...ma mir!
|
|
|
13-02-07, 02:39
|
|
Stage 5
|
sincer ma doare fix in ****de AMC SI POSTURILE ALEA!daca ai fi citit pana la capat ai fi vazut ca am cerut sa mi se stearga postul cu masina mea si id de user..cred ca e cam 3-4 sapt de cand nu am mai intrat si nici nu ma grabesc sa intru
Last edited by CRyS`; 13-02-07 at 10:00.
|
|
|
13-02-07, 02:43
|
|
Stage 2
|
din tot ce citesc aici...ma minunez...am citit ultimele 2-3 pagini, si nu mi`o venit sa cred
Legat de isoria masinii lui vladutzzz_sv....e trista treaba..si mai trista ca v`a mintit(m`a mintit) legat de toata treaba cu pontiacu
asa ceva NU SE FACE nici dusmanilor dusmanilor tai, iar daca vlad, citesti aici,i`a bagat pe baieti la complicitate la furt(1)
(2) baietii vor scapa, pentru ca te`au crezut pe cuvant, si nu au pus la indoiala seriozitatea ta
NU am nimic personal cu tine, dar daca e cum se scrie mai sus...nu incurajez, nu cunosc, nu vreau sa cunosc, si nu vreau sa am de`a face cu hotii
legat de comunitatea 4T iasi,inca sunt multe de pus la punct, dar nu sunt eu in masura sa le zic care sunt(un hint ar fi trierea membrilor)
@Crys, sorry pentru cele intamplate, sincer, dar confesiunile nu se fac pe`un forum public.Si nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine, dar postu` ala luung al tau,e in 2 cu sentimente personale, care nu se prea preteaza aici.
NU sunt membru 4T, sunt doar simpatizant al intalnirilor, care nu am sticker pe luneta, am activitate putina pe forum, dar totusi zic eu ca cineva,ar putea apela la ajutorul meu, oricare ar fi el, fara a primi bonus din partea mea fitze si impresii.
Ca sa inchei intr`o nota cunoscut celor care au dat cu subsemnatul pe la sectii, o voi face in felul urmato r :
A ceasta este declaratia mea, pe care o dau, o sustin si o semnes. Vladutzz
|
13-02-07, 02:55
|
|
Stage 2
|
@just-do-the-dew
mai baiatule, reformuleaza ultimul post, in care zici ca te doare`n "KUR" de AMC. suntem(sunt) si acolo o comunitate, care nu prea tin minte sa fi zis aceleasi vorbe despre tine.
dovedeste ca nu esti de la tzara, si reformuleaza`ti ultimul tau post.
si, inca un sfat personal, nu mi`o lua`n nume de rau : mai baiatule, cand 2-3-4-....x oameni iti zic ca esti beat, apoi nu te duci sa te culci?
(asta e legat de viteze, salturi la trambulina, pilotaj, nebunii etc)
cat despre postul in care ziceai"mai bine stateam acasa atunci, ca nu`mi lua permisul", intr`adevar...mai bine stateai acasa. asta e un aspect
al doilea e ca nu "baietii" au condus masina ta, ci tu, si esti direct raspunzator de faptele savarsite,conform codului de drept civil/penal
Acest post nu a fost un atac la persoana, ci unul in care sa te fac sa deskizi okii si sa reflecti mai bine la tot ce inseamna 4tuning, AMC, si implicit asupra oamenilor care se chinuie sa faca ceva in domeniul auto in Iasi
|
|
|
13-02-07, 03:01
|
|
Stage 5
|
da scuze vladut ai perfecta dreptate....dar mia cam sarit mustaru....toti avem zile bune si proaste,nu?
|
|
|
13-02-07, 03:11
|
|
Stage 5
|
a gresi e omeneste,nu?are dreptate vlad.....dar daca tot e sa vorbim deschis atunci hai s-o facem:
am participat la o intalnire 4 tunning care era filata!se stia exact unde si cum de catre garda.....deci exista un turnator pintre noi....pt ca am avut ghinionu sa fiu cel care pleaca un pik mai devreme(era sf ion si aveam acasa 2 ioni) am picat in plasa gaborilor....putea fi slp.zyz,sau oricare in locu meu...si nu stiu daca mai era asa de amuzant atunci pt unii!!!!!!!!!!
Referitor la AMC poate am gresit si yo da cand cineva ma ameninta ca ma zdrobeste cu bascula pe strazi nu prea iti pica bine,iar mata dom vladutz ai fost asa de generos si iai zis si nr meu de inmatriculare.....deci vorbele sunt de prisos.......
|
|
|
|
|