View Poll Results: ....
|
......
|
|
0 |
0% |
----
|
|
0 |
0% |
29-01-09, 17:40
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning
S-a notat mie mila de micutii din somalia nu de alta
|
|
|
29-01-09, 19:49
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [4Tuning International]
|
Daca tot se face cinste vreau si eu o portie de turbina K26 cu garnitura de galerie de admisie de RS2 iar la desert un intercooler mare cu toping de injectoare tot de RS2.Care se mai anunta?
P.S. : pe topicul asta avem voie sa vorbim orice,in cazul ca s-a uitat..
|
29-01-09, 20:29
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Bai e Craciunul din nou si nu stiu eu? Sau ati descoperit voi o zana prin portbagaj ? Alo, care esti cu zana-n buzunar...da-ne-o si noua o tura, c-astept si eu un kit BBS si nu mai vine
|
29-01-09, 20:50
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
|
|
|
29-01-09, 22:55
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Una bucata 30SEH , una bucata kit Irmscher 400 , una bucata Getrag 265 si o manta mocca si fara rugina la lonjeroane ...si cu plinu de absorbante facut in portbagaj pentru scurgeri de temperament neastamparat si orgoliu de copil frustrat de un diesel de isuzu de muritor de rand .
..............
noi muritorii de rand nu traim in spatele tastaturii. Eu unul scriu de pe telefon , ca nici calculator nu mai am .
Respect ! Nu badjocura
Last edited by aleks; 29-01-09 at 23:10.
Reason: nastem noi conflicte, nu merita
|
|
|
29-01-09, 22:57
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by raduku988
S-a notat mie mila de micutii din somalia nu de alta
|
Īţi foarte mulţumesc
Va rog eu mult sa lasam conflictele mai in spate, mai ales ca multi din noi suntem colegi de club, daca intre noi nu ne intelegem, pe restul sectiunilor ar trebui sa ne scoatem ochii n-are rost...
Last edited by aleks; 29-01-09 at 23:11.
|
|
|
30-01-09, 00:52
|
|
Stage 5
|
Colegi de club cu Crys nu e nimeni din CD si nici Osms sau HP ...poate cei din Amc . Se face abuz de puterea pe care i s-a dat . Ne ia in badjocura totala si nu e prima data . Ma face pe mine in privat ,user de rand..muritor de rand era acolo unde se batea (faptul ca nu sunt moderator sunt o speta mai prejoasa ...sau cum) , ca si cum el ar fi Sfantul , pe colegii mei ii acuza din orice motiv posibil de off-topic nerusinat si multe altele .
Nu doresc sa nasc conflicte noi Aleks . Am plecat din Suceava si am mentalitatea care am deprinso de la oameni care iti sunt cat de cat aproape si stii ce le duce mintea . Nu suport certurile si nici abuzurile , nimeni nu se uita in jos la mine si la colegii mei . Ma stiu cu Crys de ceva timp , dar atitudinea de Judecator nu se aplica aici . Poate o atitudine mai explicativa si putina comunicare nu ar strica pe topicul asta .
Consider ca tot ce am scris in acest post este perfect on topic si pe cat se poate de adevarat . Greselile gramaticale si de ortografie imi apartin si imi cer iertare .
|
|
|
30-01-09, 07:05
|
|
Stage 5
|
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning (se permite off topicul in limita bunului simt)
uof ce ma enervezi bre ... macar puteai sa lasi pe aia cu "pentru mai multe informatii contacteaza medicul" ) era in una din limite.
sar'naaaaaaaaaaaaaaa.
multa sanatate somalezilor.
Raduku esti somalez ? , nu'i nimic vb cu zanul camatar si'ti da BANG !!! si'am sa ma rog sa ai ... pardon, sa nu ai 999+1 ani ghinion
PS: pt cei ce "nu'ntelege" search pe iutub la "zanul camatar" (versiunea de 2:21 min).
succesuri :*
PSS: zyz ma scoti sau nu in oras ... ?
Last edited by ocaruntu; 30-01-09 at 07:08.
|
|
|
30-01-09, 09:54
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by Low_Ridah
Colegi de club cu Crys nu e nimeni din CD si nici Osms sau HP ...poate cei din Amc . Se face abuz de puterea pe care i s-a dat . Ne ia in badjocura totala si nu e prima data . Ma face pe mine in privat ,user de rand..muritor de rand era acolo unde se batea (faptul ca nu sunt moderator sunt o speta mai prejoasa ...sau cum) , ca si cum el ar fi Sfantul , pe colegii mei ii acuza din orice motiv posibil de off-topic nerusinat si multe altele .
Nu doresc sa nasc conflicte noi Aleks . Am plecat din Suceava si am mentalitatea care am deprinso de la oameni care iti sunt cat de cat aproape si stii ce le duce mintea . Nu suport certurile si nici abuzurile , nimeni nu se uita in jos la mine si la colegii mei . Ma stiu cu Crys de ceva timp , dar atitudinea de Judecator nu se aplica aici . Poate o atitudine mai explicativa si putina comunicare nu ar strica pe topicul asta .
Consider ca tot ce am scris in acest post este perfect on topic si pe cat se poate de adevarat . Greselile gramaticale si de ortografie imi apartin si imi cer iertare .
|
Low_Ridah, eu am vorbit cu destui oameni si am inteles problema, asta e si motivul pentru care vă īncurc o perioadă pe aici pe secţiune, deşi nu-s ieşean (6 ani de facultate in Iaşi se pun? ), dar cineva trebuia sa renunte la conflict şi să īngroape securea, nu?
Apropo de asta, am eu ceva pe la semnatura cu arguing on a forum...
|
|
|
30-01-09, 10:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning (se permite off topicul in limita bunului simt)
Quote:
Originally Posted by ocaruntu
PSS: zyz ma scoti sau nu in oras ... ?
|
Pfoai...vezi sa te-mbraci misto. Se anunta vreme numai buna de ameteala. Deci ies cu ala mare si bleg. Daca esti cuminte poate ne jucam
|
|
|
30-01-09, 13:50
|
|
Stage 5
|
aaaarrrrrrrrrrr =p~
promit ... doar daca ma privesti de la spate ) sau din spate ... aaaahahahaha
Quote:
Originally Posted by aleks
Low_Ridah, eu am vorbit cu destui oameni si am inteles problema, asta e si motivul pentru care vă īncurc o perioadă pe aici pe secţiune, deşi nu-s ieşean (6 ani de facultate in Iaşi se pun? ), dar cineva trebuia sa renunte la conflict şi să īngroape securea, nu?
Apropo de asta, am eu ceva pe la semnatura cu arguing on a forum...
|
adik low ... cum se spune la voi in rumania ... "ritard"
|
|
|
31-01-09, 01:41
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Multumesc... aleks
Last edited by slip; 31-01-09 at 10:49.
|
|
|
31-01-09, 04:02
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Re: Cafeneaua ieşenilor pe 4tuning (off topic in limita bunului simţ)
Slip, ai p.m. Vă rog depăşiţi subiectul, ajunge, toată lumea ştie tot ce se discută, treceţi mai departe, vă garantez că atāt timp cāt sunteţi oameni normali īn postări nimeni nu va opera nimic pe posturile dumneavoastră.
|
|
|
31-01-09, 12:30
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan]
|
sa vedem cet timp....
in altra ordine de idei e bine ca inca se mai posteaza....chiar si in conditiile astea....desi, ar trebui sa mai postam si ce am mai facut in ultimul timp, caum se facea inainte, sa mai vada lumea ca ne mai si distram, sa mai trezim apetitul.....
ah, si daca tot e sezonul dorintelor :P, vreau si eu un vortexV2, un ambreiaj racing si o cusca.....aa... era sa uit, si mai vreau sa scada naibii astia taxa sa imi inmatriculez si eu masina.....
|
31-01-09, 13:03
|
|
Stage 4
|
bn zici bakal.... orcum daca scad taxa gasesc ei alta k sa ne ia banii.. parlamentari k astia nu am mai vazut... o sa puna taxa si pe aer
|
|
|
|
|