View Poll Results: ....
|
......
|

|
0 |
0% |
----
|

|
0 |
0% |
18-06-07, 16:57
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
De ce te grabesti ca femeia la maritat! E abia luni! Stai calm ca lumea merge! Si 4T si AMC si OSMS..cred ca toti in aceeasi zi si aceeasi ora!
|
|
|
18-06-07, 16:59
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Se merge la SV..am vorbit si eu in stanga si in dreapta si vin destule masini din Iasi..
|
|
|
18-06-07, 17:07
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan]
|
asa mai merge.........eu zic sa plecam mai devreme, ca nu se stie cum o sa fie traficul, si nu trebuie neaparat sa omoram masinile si la SV sa nu mai poata...ele sau soferii.......(zic si eu asa...nu ma bagati in seama)
|
18-06-07, 17:10
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Ai dreptate..Cat facem pana acolo? In jur de 2 ore si 30 min la mers...Normal sa zic! Dar putem face 3 h fara sa ne fugarim...SI sa fie timp pt cei ce trebuie sa se inscrie la cursa!
|
|
|
19-06-07, 12:41
|
|
Stage 3
|
Razane......tu ziceai ca sunt 150 km maxim..sau ceva de genul....deci 3 ore doar daca mergi cu o medie de 50km/h sau faci opriri pe drum ....  In fine...oricum se pleaca in grup indiferent de ora...e mai fun asa si mai util in caz ca Doamne fereste are cineva probleme cu biu biu pe drum... Dar inainte de a face planuri cu plecarea....cred ca ar trebui sa aflam la ce ora incepe toata sintrofia acolo.....soo...looking forward for some information...
|
|
|
19-06-07, 12:56
|
|
 Stage 5
|
ideea are ca sa plecam destul de devreme, dar nu prea tarziu...adica la o ora rezonabila, .... la sv, ultima masina lasata sa intre pe aeroport va intra inainte de ora 11.00, dupa aceea, se interzice accesul,...de aceea am zis sa plecam mai devreme, ca daca mergem cum am mers la neamt, atunci......
|
|
|
22-06-07, 16:49
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Duminica 24.06.2007 ora 08.00 la OMV Pacurari. AMC-ul de acolo pleaca. Cred ca cel tarziu la 08.30 se ia zboru din Iasi.
|
|
|
23-06-07, 13:23
|
|
 Stage 5
|
dumineca, 24.06 2007 plecarea 4tuning iasi se face la 7.30 din fundatie....cei care nu pot ajunge la timp, pot da un telefon sa anunte...se asteapta pana cel tarziu 7.45, dupa care, cei care vin pe urma, ne pot ajunge, pt ca nu o sa mergem prea repede...
|
|
|
23-06-07, 19:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Baietzii mei ...luatzi in considerare asa ....
Ajungetzi la suceava ...distantza dintre iasi si suceava e de 150 km ..dupa care avetzi vreo 10 km de orash de strabatut ...la o ora ...acceptabila pt trafic ...iar apoi mai avetzi de mers ink vreo 10 km pana la aeroport  ....Plus k veti vrea sa va spalatzi si masinile ...plus k trebuie sa va si inscrietzi ..si rugatziva k cei de la poarta se se miste repede ...k sa nu fie coada k in anii trecutzi
Eu plec maine dimineatza la ora 6 din Is ...in caz de ceva nereguli pana la Suceava ..am sa anuntz pe careva din voi ..  ...
Va astept la SV ....
|
02-07-07, 17:09
|
|
Stage 3
|
Re: Momentul adevarului
Deci ZYZ a luat ban pt clona (lol), se pare ca aici asa se procedeaza, cand deranjezi iei ban pe un motiv oarecare si sanatate.... FOARTE TARE FRATE. Sa fie moderator cine vrea pe aceasta sectiune, sa faca ce vrea, pe mine personal nu ma mai intereseaza. Ma voi limita la a posta pe sectiunea Old School MotorSport de la Cluburi si atat. Deocamdata aici se iau mult prea multe decizii influentate de viata personala sau de partea pe care s-a trezit lumea in ziua respectiva.
|
02-07-07, 17:31
|
|
Audi Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [4Tuning International]
|
Re: Momentul adevarului
Quote:
Originally Posted by randomm
Deci ZYZ a luat ban pt clona (lol), se pare ca aici asa se procedeaza, cand deranjezi iei ban pe un motiv oarecare si sanatate.... FOARTE TARE FRATE. Sa fie moderator cine vrea pe aceasta sectiune, sa faca ce vrea, pe mine personal nu ma mai intereseaza. Ma voi limita la a posta pe sectiunea Old School MotorSport de la Cluburi si atat. Deocamdata aici se iau mult prea multe decizii influentate de viata personala sau de partea pe care s-a trezit lumea in ziua respectiva.
|
Subscriu...
crys sa iti pui sectiunea iasi pe piept..
cei mai destepti vor ceda..adica noi binenteles..
|
|
|
02-07-07, 17:57
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
E mai bine fara voi, chiar mai bine!
Deja sunt obisnuit cu tampeniile voastre...Deci mai bine va ignor! E mai sanatos!
Last edited by CRyS`; 03-07-07 at 18:29.
Reason: E mai bine fara voi, chiar mai bine!
|
|
|
03-07-07, 01:25
|
|
Stage 3
|
Bahhhh esti penibil....Zoliat la banat....evident...dar sa moaca Gigel ca nu ti-ai bagat cu cornitzele sau cheliutza in asta???  ) Tu daca n-ai replica...gata...ori te rupi tu in avertismente....si daca nu iti merge figura asa...pokkkk cu infloriturile ca sa apara ban de mai sus....But..hai sa-ti spun o treaba....nici cu periatul asta nu o sa-ti mai mearga mult...  ) ORICUM JENIBIL!!!!!!!!
P.S...punem pariu ca o sa am curand ban ???  pe langa un PM penibil si analfabetizat ca de obicei de la ....nu mai are rost sa zic cine
|
|
|
03-07-07, 01:35
|
|
 Stage 4
|
voi nu vedeti o chestie dar nici k ma agit sa o zic.bafta tuturor.
|
|
|
03-07-07, 01:46
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by is 03 nba
voi nu vedeti o chestie dar nici k ma agit sa o zic.bafta tuturor.
|
Hai te rog nu fi asa de rau cu noi si...lumineaza-ne. Termina, te rog, cu sarcasmul, pentru ca nu-si are locul. In alta ordine de idei, baieti, multumesc pentru suportul vostru. Zoliat a reactionat absolut firesc si dupa o discutie cu el mi-am dat seama care e problema, si sper ca maine sa va pot spune si cine e cel/cea care s-a jucat cu focul.
|
|
|