View Poll Results: ....
|
......
|
|
0 |
0% |
----
|
|
0 |
0% |
02-03-09, 11:38
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Multumim frumos pentru prezenta, pentru show !!! Fara voi nu avea culoare intalnirea asta! Bravo!
|
Asa-i frumos Alin. Daca nu ne ajutam noi intre noi, n-o sa vina nici un club de chinologie sa faca show . Kamikaze, te-am vazut pe tine si nu mi-a venit sa cred cat de sexos poti sa fii
|
02-03-09, 13:13
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Urmeaza ceva la SV cat de curand!!! Din ce am vb cu baietii!
|
|
|
02-03-09, 13:28
|
|
Stage 4
|
super misto...... la sv o sa vin si eu...duc fier viechi si tot ajung
))))......felicitari baieti
|
|
|
02-03-09, 13:36
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan]
|
una peste alta, a fost frumos.....ne-am distrat
|
|
|
02-03-09, 13:49
|
|
Stage 4
|
pai bakal sper k sa ajungi si la sv.. k sa faci un drift sa ma minunez si eu si sa fac multe multe poze
|
|
|
02-03-09, 14:21
|
|
Stage 5
|
da...asta daca reusesc sa remediez problemele descoperite la piatra...
|
|
|
02-03-09, 14:35
|
|
Stage 4
|
valeuu sper sa nu te coste mult... k si asa e criza financiara
|
|
|
02-03-09, 14:40
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [VW]
|
Heloo...poate mi spune careva daca stie ....sau macar aproximativ...cat ar costa schimbarea garniturii de chiulasa..??? la un golf 3...undeva la un mecanic, sau service....as vrea sa aud cateva preturi...cat de cat reale, daca cineva a avut de curand probleme de astea....am dat o la facut....dar nu stiu cam la cat sa ma astept sa ma coste, n as vrea sa ma supar cu mecanikul.....dar nici nu vreau sa l invat cu prea multi bani..poate ma intelegeti....mi a spus cat vreau eu...dar....m a bagat in ceata....astept raspunsuri.....
P.S. Bakal...BMW ul cu nr VS 69 CRS e al tau..?? sau poate ma insel...e fain tare...faine poze de la Piatra...desi mi am propus sa vin sa ne cunoastem face-to-face....in special cu '"cocane"as vrea.... )) am avut un program prea incarcat...si...am ratat....sper la SV sa ajung....pace to all.....
|
|
|
02-03-09, 15:13
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [Opel] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by zorro6299
Heloo...poate mi spune careva daca stie ....sau macar aproximativ...cat ar costa schimbarea garniturii de chiulasa..??? la un golf 3...undeva la un mecanic, sau service....as vrea sa aud cateva preturi...cat de cat reale, daca cineva a avut de curand probleme de astea....am dat o la facut....dar nu stiu cam la cat sa ma astept sa ma coste, n as vrea sa ma supar cu mecanikul.....dar nici nu vreau sa l invat cu prea multi bani..poate ma intelegeti....mi a spus cat vreau eu...dar....m a bagat in ceata....astept raspunsuri.....
P.S. Bakal...BMW ul cu nr VS 69 CRS e al tau..?? sau poate ma insel...e fain tare...faine poze de la Piatra...desi mi am propus sa vin sa ne cunoastem face-to-face....in special cu '"cocane"as vrea.... )) am avut un program prea incarcat...si...am ratat....sper la SV sa ajung....pace to all.....
|
am eu pe cineva , in jur de 100 ron , daca doresti pot sa iti dau nr sa vb cu el !
|
|
|
02-03-09, 15:39
|
|
Stage 5
|
Mersik GAby645...dar deja e montat, tre" sa ma duk intr o ora s o iau din service.....50 ron deja i am dat cand am lasat o acolo...voiam sa stiu cam cat sa i mai dau acum....sa nu fiu "eronat"....tot cam pe acolo ma gandeam si eu..la 100 ron....ca e destula munca....cu toate...destul de multa migala cu montarea curelei la loc, cu alea..alea...mersik oricum.
|
|
|
02-03-09, 19:21
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [4Tuning International]
|
A fost frumos la Piatra,a prins bine o dezmorteala din asta..La cat mai multe reviste vandute NSL Piatra-Neamt,poate scrieti si despre o masina doua din Iasi,sunt care merita sa ajungaa acolo
zorro te sfatuiesc sa nu te zgarcesti la mecanic,poate o sa mai ai nevoie de el,mai bine lasi loc de buna ziua..Daca el iti spune un pret,pune-i si tu 10-20ron in plus,o sa te tina minte in sensul bun
|
02-03-09, 20:40
|
|
Stage 5
|
da zoro, a mea e masina...si pacat ca nu ai venit, pacat ca nu au venit mai multi...pt ca in principiu, cam asta e rolul la astfel de evenimente, sa te intalnesti cu diferiti useri fata in fata, mai discuti, mai razi...inchei prietenii, te revezi cu vechi cunostiinte...
|
03-03-09, 10:03
|
|
Stage 5
|
yep...mersik de sfaturi baieti...am rezolvat cu mecanikul..am iesit amndoi castigati..el cu banii ..( cum zicea "cocane'...pana nu i dai ceva in plus...parca nu-i treaba Ok si te blesteama de ravii repejor in service).... iar eu cu masinuta...care merge mult mai bine...i am schimbat tot ce se putea schimba..si parca trage mai bine cu 50 % ..in fine..,asta e...intalnirea de la Piatra..am ratat o....am avut prea multa treaba dar la Sv sper sa merg cu voi....dar mai e pana atunci.Bakal e bine ca e al tau BMW -ul ,sa stiu daca l vad prin oras sa-ti las o semnatura cu cheia pe capota sau sa-mi iau un colt de spoiler cu mine...hi hi hi....glumesc man....ca oricum tot de la mine ar ramane acolo pe bara ta.... ....pace to alll.
|
|
|
03-03-09, 18:19
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
al tau e golful ala ?
vrei alta culoare ? aaaaaaahahahahaha
@Zyz: am sa te rog ca de acum incolo sa fii mai respectuos cu participantii la trafic ... altfel ti'o iei ; daca mai aud ca mergi cu o viteza asa mare pe E583 iti iau permisu' !
Last edited by ocaruntu; 03-03-09 at 18:35.
|
|
|
03-03-09, 18:43
|
|
Stage 5
|
hi,hi hi...tu faceai referire la gluma mea cu BMW ul lu" Bacal..???? eii....nene dar cu ce " vopsea" vrei sa-mi dai peste portocaliu..??? hmm..?? sper sa fie alb ca merge bine contrastul.... ...xoxo...( nu s chiar deloc complexat) ...doar un pic suparat ca ....nu i gaseste mecanicul " buba"...si ...nu ma simt asa bine....cand mi-e stricata masina..oricat de putin...pace to all.
|
|
|
|
|