View Poll Results: ....
|
......
|

|
0 |
0% |
----
|

|
0 |
0% |
04-05-07, 23:36
|
|
Stage 3
|
Re: Turbina pentru Subwoofer
frate la ora 9jumate...10 am fost in fata la palat, eram cu un tovaras cu un seria 3(laudarosu)  ) era un logan alb frumusel si o vectra sau nu stiu ce era, in rest masini venite la targu ala.... si nimeni, voi pe la ce ora va adunati deobicei, si cati sunteti
Ti`am mutat postu de la vanzari la cafenea...ca erai total off topic!Si daca urmaresti mai bine forumu ai sa vezi unde ne`am intalnit azi!
CRyS`
Last edited by CRyS`; 05-05-07 at 00:51.
|
|
|
06-05-07, 00:14
|
|
Stage 3
|
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
si nu ti-ar strica sa ai cateva din numerele noastre de telefon
|
|
|
06-05-07, 15:40
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by CRyS`
Sa revenim ...
Ma uitam aseara la un draq de episod de Pimp My Ride si vazui ca baietii foloseau un ditamai motoru de 6.6 l turbo bla bla...cu BIO DIESEL!
Ce parere avetzi? L`a pus la teste pe 400 m cu un draq de Lambo si... si`a luat`o taree de tot Lambo .... ! 
As vrea sa stiu...In Romania...avem asa ceva?Biodiesel?
Masina era doar un Impala...am sa`l urc aici diseara :P sa`l vedetzi si voi!
|
da crys, este si la noi, dar inca nu au aparut al pompe,in banzinarii. DAR VOR APAREA.....chiar zilele trecute s-a deschis si la Vaslui un fabrica de biodiesel,.... estimandu-se ca in 1-2 luni sa apara si la pompe.
avantajul biodiesel esta ca desi se obtine aprox acelasi consum, pretul este mai mic, iar performantele cica ar fi mai bune. eu unu abia astept sa incerc la masina mea.
|
06-05-07, 17:33
|
|
Stage 3
|
eu as incerca, daca ce se spune e adevarat, ca e mai ieftin, performante mai bune......... visul oricarui detinator de diesel  ) performante la ce se refera... mai baga vreo 50 de cai la motor?  ))))
|
|
|
06-05-07, 18:33
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vladimir_VLM
eu as incerca, daca ce se spune e adevarat, ca e mai ieftin, performante mai bune......... visul oricarui detinator de diesel  ) performante la ce se refera... mai baga vreo 50 de cai la motor?  ))))
|
ce destept esti ma.......... ideea de performnate marite se refera la raspunsul mai bun al motorului in exploatare,
|
|
|
06-05-07, 22:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Asea si va merge pe majoritatea motoarelor TURBO DIESEL INJECTION? Adik si pe Caravanu meu 
Ma crezi ca abia astept sa bag asa ceva pe Caravan!
Cat despre performanta Vladimir, nu iti va da cai in plus doar daca ai undeva la vreo 350 cp....!
Hai sa`ti explic un test usor facut in UK de cei de la Dicovery!
S`au luat 3 masini: Clio, G5 GTI si Impreza STI WRX!S`au luat 3 benzine: una buna care se lauda ca da cai(gen Petrom), una mai buna care la fel da cai si mai multi (gen OMV) si una si mai buna care da super cai(gen Shell).
S`a pus in fiecare benzina si dai la masuratori!
Clio cu prima benzina avea caii stock, cu a doua benzina avea caii stock,cu a treia....la fel!
GTI cu prima benzina avea la fel caii stock,cu a doua benzina tot stock,supriza cu a treaia avea 3 cai in plus!
WRX STI cu prima benzina avea caii stock,cu a doua benzina avea cu 5 cai in plus....cu a treia SUPRIZA MAREE! Avea cu 20 de cai in plus fata de stock.
Acum sper sa intelegi cum te ajuta un combustibil bun la o masina performanta! Asa ca pe masinile noastre de 75 -140 cp..nu faci nik 
Drum bun!
|
06-05-07, 23:12
|
|
 Stage 5
|
la intrebarea " daca merge pe toate masinile??" nu stiu sigur daca trebuie facute modificari sau nu. la a mea nu trebuie decat sa consum tot ce e in rezervor si pe conducte, adica sa nu mai fie mototrina deloc, apoi pot pune biodiesel foarte ushor. a mea e asa din fabrica. cred ca si la altele se poate face cam la fel, in orice caz, cu foarte mici modificari
|
|
|
07-05-07, 00:02
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
lasa biodiesel-ul si caravanu crys... orienteaza-te cumva cu masina aia a ta..
vinde-o.. nu mai lasa pe alta data..
nu stiu daca iti amintesti de cand tot iti zic sa o vinzi si nu vrei sa ma crezi..
treaba ta.. doar vezi ce se intampla..
e la aprecierea ta..
bafta
|
|
07-05-07, 00:24
|
|
Audi Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by slip
lasa biodiesel-ul si caravanu crys... orienteaza-te cumva cu masina aia a ta..
vinde-o.. nu mai lasa pe alta data..
nu stiu daca iti amintesti de cand tot iti zic sa o vinzi si nu vrei sa ma crezi..
treaba ta.. doar vezi ce se intampla..
e la aprecierea ta..
bafta
|
Chiar daca parerea mea nu conteaza,subscriu 
Poate iei Leonu'
|
|
|
07-05-07, 09:29
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Da,dar e benzinar si sunt fan diesel Stii prea bine asta! Nu am ce zice merge bine..dar parca tot un diesel imi da senzatii!
|
|
|
07-05-07, 12:10
|
|
 Stage 4
Member of: [Honda]
|
hai ca te iau o data la o plimbare, sa-ti treaca senzatiile de diesel
|
|
|
07-05-07, 12:18
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
CAAAAAAAAAAAAAAAND? Abia astept 
Last edited by CRyS`; 07-05-07 at 12:22.
|
|
|
07-05-07, 12:53
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Iar esti extaziat? Sa-ti aduc aminte ce tipai in dreapta? Unii oameni pur si simplu nu sunt facuti pentru benzina....muhahahaaa. P.S. Scuze daca am fost rau, da' nu m-am putut abtine :P
|
07-05-07, 13:09
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
iar tu?  ai inceput sa ai timp pentru postat huh?  )
crys.. lasa prostiile... cu un diesel te chinui sa mergi... da e economic.. cu o benzina in schimb.. te chinui sa nu ii dai.. si sa mergi tare
da-mi mie benzinar .. k raman fara combustibil ..cat pot de repede  )
o sa am si eu benzinar.. si sa vezi acolo fericire  ) ./... dar pana mea... stiu k tie iti place dieselul.. poate din cauza k asa esti tu.. mai lent :P si nu vrei sa mergi repejor..
 ...
va salut..
|
|
|
07-05-07, 13:23
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|