Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-01-08, 18:56   #1546
salecostel

Stage 2

Default Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

E bine ca incep sa se miste lucrurile pe toate fronturile.In cinstea unui nou inceput al sectiunii Iasi,am sa incerc sa vin si eu la 9.Nu prmit nimica,sa vad cum rezolv cu munca.Aveti grija la gropi...ca parca suntem in timpul razboiului,din clipa in clipa te astepti sa pice o bomba.
salecostel is offline   Reply With Quote
Old 17-01-08, 21:42   #1547
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Fiind prima intalnire comuna pe anul 2008 a pasionatilor auto din Iasi, propun ca toti userii sectiunii Iasi, indiferent de club sau adeziune, sa ne onoreze cu prezenta maine, Vineri, in parcarea Palatului Culturii, la ora 21.00. E o ocazie sa ne cunoastem si sa demonstram ca facem parte dintr-o comunitate si nu suntem, unii dintre noi, doar niste copii care au gasit un forum pe care sa posteze din plictiseala.
Old 20-01-08, 00:20   #1548
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

intalnirea a fost, zic eu, destul de bine, tinand cont de circumstante. pacat ca nici vremea nu ne-a ajutat....
bakal is offline   Reply With Quote
Old 20-01-08, 09:33   #1549
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Pentru mine e evident ca am ramas aceeasi care tinem sectiunea Iasi in viata...cei care am fost si pana acum. Restul stiu doar de mouse si de tastatura. Sincer ma asteptam sa vad fete noi, dintre cei care mai posteaza. Poate data viitoare...
ZyZ is offline   Reply With Quote
Old 20-01-08, 11:57   #1550
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

la fel am crezut si eu....ca poate o sa mai vina fete noi...dar poate dupa ce trece sesiunea, poate dupa ce vad ca e activitate din nou....
Old 20-01-08, 13:56   #1551
acid

Stage 3

acid's Avatar

eu unul stiu ca n-am ajuns din cauza sesiunii. mi scuzi
acid is offline   Reply With Quote
Old 20-01-08, 15:33   #1552
corraptor_evo
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

corraptor_evo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Stiu ca toate lumea poate invoca diverse motive pentru absenta dar... pur si simplu n-am putut veni, desi am fost in Iasi. Slip, caruia-i multumesc mult (si public) pentru ajutor, poate sa confirme ca toata ziua de vineri am stat afara, in frigul si umezeala aceea, si-am facut bucati un motor... Adica de fapt, indirect, am avut si eu intilnirea mea cu OSMS-ul...
Dar vinerea viitoare, nu mai lipsesc...

De asemenea, vineri va veni, pentru prima data, un baiat nou, Alex, cu un "ursulet" B11 JKL.
corraptor_evo is offline   Reply With Quote
Old 20-01-08, 16:39   #1553
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

edy, B 11 JKL e o "pisica" iar tipul e vecin cu mine, ....el are m3 pe masina, dar sunt curios ce motor are, si de vro 2 sapt ma framanta....
Old 20-01-08, 18:00   #1554
mercurry70

Stage 4

mercurry70's Avatar

Salutare....dupa o lunga dar lunga absenta postez pe 4 tuning, aproape ca uitasem parola. Ma bucur ca ne-am calmat si impacat si ca o sa fie bine de acum inainte. Cat despre vinerea ce a trecut mie mi sa parut OK ca am fost noi,... care si asa suntem multisori din cate sa vazut e greu sa mergi in grup mai mare de 15 ca noi blocam circulatia peste tot nu numai pe sosea Sper ca vinerea ce vine sa fie si mai frumos si sa tina si vremea cu noi( ahh mocirla peste tot) :rolleyes Eu deja ma gandesc la soare la gratare.... Ce sa mai hai cu caldura.... AAA si cu siguranta vineri o sa fim mai multi NUUUU???????????

Cu re5pect 4 ya all
Old 20-01-08, 20:24   #1555
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Presimt ca vom fi incantati de cunostinta...si-asa pe Razvan il roade microbu'

L.E.: Stie cineva la cate posturi trec la stage 5? Am nevoie de un portbagaj si un eleron pe masina
Old 21-01-08, 10:34   #1556
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by ZyZ View Post
Presimt ca vom fi incantati de cunostinta...si-asa pe Razvan il roade microbu'

L.E.: Stie cineva la cate posturi trec la stage 5? Am nevoie de un portbagaj si un eleron pe masina
ori la 300, ori la 400,
Old 21-01-08, 10:40   #1557
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

bakal... cum am spus si cand am stat de vorba... noi din Old School o sa venim la intalnirile 4tuning sa ajutam cu ce putem pana se mai reglementeaza treburile si vede lumea ca se misca si Iasul. Usor usor o sa atragem lume, acum ne mai trebuie vreme buna ...si cam atat. Speram sa fie bine vinerea asta.Oricum singurul lucru cert e ca avansam.

Zyz- lasa prostiile cu portbagaj si eleron.. n-ai nevoie de ele..e mai usoara masina.. DAR , ai nevoie de o roata spate.

Edi - Stiu care au fost motivele si am incercat sa le explic baietilor care au intrebat sau au fost atenti cand am zis cine lipseste si de ce. Sper sa ajungi macar vinerea asta. Nu ai pentru ce sa-mi multumesti..sincer. Mi-a facut placere sa ajut un prieten.Intotdeauna imi face placere. Iar tu compensezi si cu sfaturi :P deci suntem kit (vr6t). (spritzkit) )

Asteptam lume multa vineri seara . Hai sa inviem sectiunea Iasi. Sa facem treaba si sa ne unim fortele ca si asa suntem super putini. Osms o sa fie acolo pentru ajutor.

Numai bine baieti... cu respect !
Old 21-01-08, 11:05   #1558
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Zici tu ca suntem putini, da' la Family trebuia sa mai avem vreo doua mese ca sa incapem
Old 21-01-08, 13:25   #1559
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

pai daca ne adunam, o sa fim mana curata pt baruri...intram 30-40 si lasam bani acolo...poate o sa avem si vro oferta

si in plus, ar fi o idee sa avem un bar/local unde sa ne adunam si la un moment-dat lumea sa stie ca acela e barul/localul unde se aduna baietii cu masini tunate....zic si eu asa........
Old 21-01-08, 13:45   #1560
Andrey_FL
Old School Cars

Stage 5

Andrey_FL's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[Old School Cars]
[4Rally]

bafta in continuare baietzi...ca stiu ca sunteti uniti si faceti treaba buna(vezi 15 septembrie 2007)
Andrey_FL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -