Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 30-01-08, 10:10   #1606
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]
Default Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Decat sa conduca omu' o Dacie (nu stiu de unde complexu' asta ca daca conduci o Dacie brusc esti inferior celorlalti), mai degraba chinuie un biet BMW si-i pune gaz. Da' cand intra in da club, scoate cheile de la bemveu Vorba ta, acusi o sa vedem Hummer cu spinnere de 22 cromate si...GPL. Traim in Romania si asta ne....stiti voi
Old 30-01-08, 13:35   #1607
ktalyn
VW Driver

Stage 5

ktalyn's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]
[DACIA]

Eu sincer nu cred ca Dacia este inferioara altor masini...vb din proprie experienta..!!!poate esti superior cu masina de fitze in fata asa ziselor gagici...care vezi draga doamne nu se urca in dacie!...
Old 30-01-08, 16:12   #1608
Kallissto

Stage 3

Kallissto's Avatar

Pai acum depinde si ce asa-zise gagici vrei langa tine...ca daca vrei una care sa te admire pt grosimea portofelului...( pt ca n-a auzit ca in ziua de azi..se utilizeaza cardurile....si portofelul poate sa fie si slim ) sau vrei una care sa se mai uite la tine si daca iti da kics masina..sau mai " scoate " popcorn uneori ....Ahh si mai nou...Hummer va scoate pe piatza...modele mai < minimalizate > ...cika noua strategie pt piatza din Europa ca pe americani oricum ii doare la biscuite la cat costa la ei banzina... Soo...maine poimaine...o sa vedem un Hummer gen matiz...si cu GPL eventual ..

Last edited by bakal; 30-01-08 at 18:50.
Kallissto is offline   Reply With Quote
Old 30-01-08, 19:18   #1609
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
Cool Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

deci
1. nu mi-am luat masina care consuma pt fite,ci din pura nevoie...aveam nevoie de o masina solida,durabila,rezistenta ,la care piesele sa fie ieftine, pt mers zilnik....sunt student si lucrez, ceea ce presupune cam cel putin 100-180 km zilnik...(in mod sigur nu ia 20 %,e motor mic ...deocamdata)
2.nu e vorba de nici un complex fata de dacie....eu am o dacie...iar cand va fi gata nu-mi vor sta prea multi in fata asta e o garantie...
3.ma simt la fel de bine si in dacie si in altceva.....chiar in dacie am scaune noi,iar la bmw is praf...
4. cand intru in club pun pe masa mobilu...niciodata cheile........daca pierd mobilu asta e daca pierd cheile e tragic...
5. am crezut ca poate se pricepe careva de pe forum la reglat o instalatie gpl contracost evident.....no problem ma descurc eu si singur...
Take Care And Drive Safe
Ps: Se pricepe cineva la reglat un far?

Cu Respect Va Salut

-----Cumpar Gotti R17------
Cumpar 2 gume 195 50 15--Urgent !!!
Bmw 318 i---------Own
Dacia 1310---------Own
Old 30-01-08, 19:53   #1610
TuningBoy

Stage 5

TuningBoy's Avatar

Member of:
[FOTO]

pai la ala tre sa pui o butelie cat porbagajul)...si abia iti ajunge:-"
TuningBoy is offline   Reply With Quote
Old 30-01-08, 20:59   #1611
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]

va contrazic am o butelie normala.....si consuma putin pe bune...banuiesc ca pe viitor va creste si consumu dar nu-mi fac probleme ....nu cred ca bate 20 nici atunci....poate doar la un burn sau cand e la blana....
loc in portbagaj e destul urmeaza un tun de bas si mai multe....problema care o am e ca e joasa....trebuie inaltata putin....cu 2 oameni in masina lovesc cu toba asfaltu la damburi....e ok pt anii ei si merge....asta e important pt mine...ca nu merge in parametrii asta e alta poveste...urmeaza s-o pun la punct....
JUST-DO-IT is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 03:59   #1612
BogdanAG

Stage 2

BogdanAG's Avatar

Hey, maine seara pe la ce ora se face mare intalnire la palat ?
BogdanAG is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 10:09   #1613
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

pai intalnirile se fac la ceasi ora, si in acelasi loc(dar se mai poate schimba locul) 9.00 palat
bakal is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 10:42   #1614
mihay

Stage 3

mihay's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Ia sa ma bag is eu in discutie ca ma simt ofensat adica cum e suks sa mergi in dacie pai sa va dau multe exemple
1. am dat ceata si nu asa cu muscaturi e volan la alti cu masini si fete de fete in ele cu daciuta mea
2.am o fata langa mine de se uita multa lume cu invidie
3. nu consuma mult si cand ajung la pompa nu decarez un salar ca sa ma plimb o seara
4. de intretinere nu mia spun daca iti place faci singur si piesele is ieftine
deci nush ce aveti voi cei care aveti ceva cu dacia nu o luati la general cei care vb pe subiect dar dupa parerea mea dacia rullssssssss
Old 31-01-08, 12:26   #1615
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

da....da ce zici, ai da-o pe un gti mk I ??
Old 31-01-08, 13:00   #1616
mihay

Stage 3

mihay's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by bakal View Post
da....da ce zici, ai da-o pe un gti mk I ??
wei nush orice as mai avea daciuta mea e sufletul meu si nu o voi da atata timp cat am posibilitati sa o intretin nu o dau nici sa ma bata cineva
mihay is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 13:11   #1617
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

da....si aseara nu voriai sa mai pleci de la garaju omului.......
apropo, ai mai sunat? si cu itp-ul ce ai facut?
Old 31-01-08, 17:57   #1618
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Poate reusesc sa ajung si eu maine la intalnire... ca-mi propun de ceva vreme dar nu mai apuc. Mi-e dor sa mai vad lumea Sa mai stau la o discutie etc

Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT View Post
deci
1. nu mi-am luat masina care consuma pt fite,ci din pura nevoie...aveam nevoie de o masina solida,durabila,rezistenta ,la care piesele sa fie ieftine, pt mers zilnik....sunt student si lucrez, ceea ce presupune cam cel putin 100-180 km zilnic
Frate da ce faci de mergi 180 km zilnic? Esti taxi?

Quote:
Originally Posted by ZyZ View Post
Decat sa conduca omu' o Dacie (nu stiu de unde complexu' asta ca daca conduci o Dacie brusc esti inferior celorlalti), mai degraba chinuie un biet BMW si-i pune gaz. Da' cand intra in da club, scoate cheile de la bemveu Vorba ta, acusi o sa vedem Hummer cu spinnere de 22 cromate si...GPL. Traim in Romania si asta ne....stiti voi
Ideea e ca cine isi ia masina trebuie sa se gandeasca din inainte de a o lua la costuri...Daca poate sau nu sa o intretina... Ca altfel e useless achizitia, no offence Nu iau o masina care consuma si nu-mi pot permite si stau pe dreapta. Right nu?

Last edited by CRyS`; 31-01-08 at 18:10.
AXEL_SS is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 18:18   #1619
djandrey23

Stage 3

djandrey23's Avatar

Quote:
Ideea e ca cine isi ia masina trebuie sa se gandeasca din inainte de a o lua la costuri...Daca poate sau nu sa o intretina... Ca altfel e useless achizitia, no offence Nu iau o masina care consuma si nu-mi pot permite si stau pe dreapta. Right nu?
aici ai dreptate! mai bine iei una mica pentru inceput si apoi daca iti permiti iei ceva mai mare si mai frumos
djandrey23 is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 19:08   #1620
salecostel

Stage 2

Mai oameni buni,baiatul a intrbat frumos dac stie cineva sa regleze o instalatie GPL.Nu tin minte sa se fi oferit cineva cu vre-o informatie.In scchimb vati luat ca,consuma mult sau mai stiu eu ce.Eu zic ca in spiritul forumului si a pasiunii care o avem cu totii sa incercam sa ajutam decit sa comentam.Eu as ajuta cu cea mai mare placere,dar la GPL nu am nici o teraba.Nu am avut nici o tangenta cu asa ceva....oricum daca stie cineva,ar fi bine sa ii zica.Oricare ar fi treaba eu va doresc o seara minunata la toti....si sa ne vedem cu bine miine seara,citi mai multi sper.
salecostel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -